Neden unutamıyorum kızlar

Yani bazı şeyleri biliyorum demekki o yüzden yazmışım. Evet engelimi kendisi kaldırdı. Tekrardan yazdığımda da engellemedi. Abisinin de izlemediğine eminim kendisi izledi. Ben soruda engellemedi sizce neden diye sormamışım. Ben bu unutamama durumunu nasıl aşabilirim tavsiye istemişim.
Hâlâ bir şeylerden kıvılcım çıkarmaya çalışıyorsunuz bu şekilde unutmanız zorlaşır sizin için. Yani bırakın gitsin engeli açmış story bakmış ne anlamı var.Sonuçta sevgilisi var şu an. Sevgilisinden ayrılıp size dönecek olsa kabul mü edeceksiniz ? Kadınlar olarak erkekleri gereğinden fazla önemseyince kendimize haksızlık ediyoruz.

6 7 konuştuk diyor 4 ay sonra başka birini bulmuş.O sürede illaki unutur ve bu bir erkek.Kadinlar kadar duygusal olmaz erkekler.
İki, üç gün önce, abisinin hesabından takip etmeye devam ettiğini okudum.

Ben çevremde aldatıldığı halde kabul eden, hüngür hüngür ağlayan ya da ayrılınca unutamayan çok erkek gördüm açıkçası.
O yüzden hepsi için duygusuz diyemiyorum.

Yok kendisinin kaldirdigindan eminim. Hani hic yazmamis olsam tamam bitti gitti burda da durmasin diyip silmistir anlarim ama ara ara yaziyordum yani engelleri kaldirmasi garip geldi 😁 asil engellemesi gereken yerde engelimi kaldirdi valla bunlarin isine akil ermez 😁
Hiç garip değil aslında bende yaşadım genelde sevgilisi olan erkekler kızla ciddiyse ve sevgilisi de istiyorsa engelli listesini temizler. Eskiye ait birşey görmemek için, arasanız da en fazla sevgilim var der kıza da bana yapıştı, sürekli arıyor der. Yanı bundan çok fazla anlam çıkarmayın. Engellemek de bir tepkidir. Evet engel de kalkıyorsa üzgünüm adam için umut pek yok. Erkekler düz mantıktır ve sevgilileri ile ilk haftalarda , aylarda sorun yaşamak istemez o yüzden temiz bir telefon, hesap işlerine gelir. Unutmanizdan başka çare yok. Umarım herşey gönlünüzce olsun

Sen onu degil onunla yasadigin duygulari ozluyorsun muhtemelen. Yeni birilerine sans verebilirsin. Kestirip atma hemen

Kızlar eski sevgilimle ayrıldık neredeyse 1 sene olacak. 6-7 aylık bir iliskimiz vardı o ayrıldı o da son zamanlarda bos bos seylere tartismaya baslamistik benim psikolojim iyi degildi. Sonradan barismak istedim o istemedi. Benim hala aklımda o var. Baska biriyle flortlesmeye calistim baktim hala icimde o var hemen kestim konusmayi cunku kimseyi yara bandi yapmak istemiyorum. Ayrildiktan 4 ay sonra sevgilisi oldu su an hala var mi bilmiyorum. Sevgilisi olmadan daha 2-3 gun once abisinin hesabından bile benim storylerimi izliyodu sonra bi duydum ki sevgili yapmıs. Ve her yerden engellerimi kaldırdı. Ki ben o donemde onunla barismak istedigim icin ara ara yaziyordum ve mesaj atma ihtimalim oldugu halde engelimi kaldirdi sacma sekilde. Benim gibi unutamayan ya da cok gec unutan birileri bana tavsiye verebilir mi? Bu arada hem calisiyorum hem okuyorum yuksek lisans yapiyorum arkadaslarimla da aram iyi hobilerim de var bombos bi hayatim yok. Bu unutma isi niye bu kadar uzun surdu anlamadim gitti
Sevmişsin bağlamışsın anlıyorum ama neden seni sevöeyen istemeyen birinw ara ara yazıyorsun ki. Bende bitireli 6 ay oldu hala aklımdan çıkmıyor. Beni sevmedi saygısızlık yaptı bende artık alttan alamadım bitirdim ve asla da yazmadım artık oda yazmadı. İlişkiyi ben bitirdim çünkü sevmediğini Hisseddiyordum.Yaptığı saygısızlıkta sabrımı taşıran son damla oldu. Bitirdim. Hala aklımda ama. Duygusal değilde mantıklı bakarsam olaya unutulmayacak bir şey yok hatta hiç kafaya takılmaması gerek. Ama duygusal bakarsam olaya acı çekerim birçok yönüyle bakarım olaya gurur kırıklığı, ego sevilmeme, hsla seviyor olma, bana yaşattığı duygular bunlara takarsam çok acı çekerim ama mantıklı bakıp kendşmize odaklanırsak çok daha rahat unutulur. Bakış açınızı değiştirin mantıklı bakın olaya kötü yanlarına odaklanın

ben sevgilimin engelli listesini görsem kötü hissetmem ya sanırım. en azından artıp azalmıyorsa. bende de bissürü engelli erkek var, exler, onların arkadaşları, kuzenleri falan. artmadığı sürece bence sorun yok herkeste engelli vardır ama insanların aklı cok değişik calışmaya başladı, belki haklısınız ben safım :))
valla benim de böyle bi durum vardı, sevgilisi olmadan engeli kaldırmıştı zarf atmak olarak yorumlamıştım.
senlik bi durum yok yani her niye engeli kaldırdıysa da.
hayatına biri girene kadar tam unutamazsın. boşluk hissi unutmayı engelleyen.​

Seni sevse senle olurdu .
Yani şu storyme bakıyor vs olaylarinu geçin .
Meraktan bakar bakıyorsa.
O kadar msj yazmışsın dönmemiş başkasıyla olmuş .
Unutamiyorsun anlıyorum unutmak zor gerçekten sevdiysen ama yazma adama gururlu dur bence .

ben sevgilimin engelli listesini görsem kötü hissetmem ya sanırım. en azından artıp azalmıyorsa. bende de bissürü engelli erkek var, exler, onların arkadaşları, kuzenleri falan. artmadığı sürece bence sorun yok herkeste engelli vardır ama insanların aklı cok değişik calışmaya başladı, belki haklısınız ben safım :))
valla benim de böyle bi durum vardı, sevgilisi olmadan engeli kaldırmıştı zarf atmak olarak yorumlamıştım.
senlik bi durum yok yani her niye engeli kaldırdıysa da.
hayatına biri girene kadar tam unutamazsın. boşluk hissi unutmayı engelleyen.​
Ben daha da arttırıyorum adam evlendikten sonra engelimi kaldırdı .
Yazmadım ki o dönem evlendiğini bile bilmiyordum.
Sonra araştırdım evlenmiş.
2 sene sonra bana ulaşmaya çalıştı .
Mahkemeye veririm diye tehdit ettim öyle gitti.
Yani engellemiyor beni yada gelip storyme bakıyor bunlardan kimse umutlanmasin.

Yani bazı şeyleri biliyorum demekki o yüzden yazmışım. Evet engelimi kendisi kaldırdı. Tekrardan yazdığımda da engellemedi. Abisinin de izlemediğine eminim kendisi izledi. Ben soruda engellemedi sizce neden diye sormamışım. Ben bu unutamama durumunu nasıl aşabilirim tavsiye istemişim.
Yazdığında cevap verdi mi hiç? Ne konuşuldu?

Ben daha da arttırıyorum adam evlendikten sonra engelimi kaldırdı .
Yazmadım ki o dönem evlendiğini bile bilmiyordum.
Sonra araştırdım evlenmiş.
2 sene sonra bana ulaşmaya çalıştı .
Mahkemeye veririm diye tehdit ettim öyle gitti.
Yani engellemiyor beni yada gelip storyme bakıyor bunlardan kimse umutlanmasin.
katılıyorum. engelli listesine bak, git instagram ofisine çetelesini çıkart, yapmak isteyen bu devirde illa ulaşır, azıcık aklı çalışıyorsa da yakalanmaz.

katılıyorum. engelli listesine bak, git instagram ofisine çetelesini çıkart, yapmak isteyen bu devirde illa ulaşır, azıcık aklı çalışıyorsa da yakalanmaz.
Yani her şeyden anlam yüklemek yanlış.
Engelimi açtı adam evlenmiş .
Bilerek yapıyor sapık.
Tehdit ettim başıma bela olur falan zaten sevmiyordum bosluguma denk gelmiş çıkmışım adam onu unutamadim falan sanmış heralde saf🤣🤣

Back
X