- Emoji Skoru
- 735
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Evet ben biraz linçlenmeye geldim . Dört aylık ilişkim biteli yaklaşık bir ay oluyor ancak ben dört ayı dolu dolu geçirdiğim bu kişiyi hala daha unutabilmiş değilim. Son bir haftayı influenza olarak geçirdim ve hastalığımın her saniyesi onu ve yaşadığımız şeyleri düşünerek geçti . İlişkide gelecek göremediğim ve kendime yediremediğim davranışlarını artık görmezden gelemediğim için bitirme noktasına ben getirdim . Ayrıldığımız gün uzun uzun sakince konuştuk beni hep suçladığını bu tavırların aynısını eski eşimden de gördüğümü bana güven vermediğini en sonunda ağlayarak söyledim . Eski eşim gerçekten kötü biriydi ve o da bunu biliyordu . En sonunda senin de ondan bi farkın yok vs dedim o da ayrılalım o zaman dedi tamam dedim . Onun üzerine iletişim kurdu tekrar doğrudan barışalım tarzı yaklaşmadı ilişki üzerine bi şeyler daha söyledi ben ekledim o ekledi ve en sonunda iletişimimiz tamamen sıfırlandı .
Suan ise geldiğim noktada asla aklımdan çıkmıyor . Özellikle geçirdiğim rahatsızlıkla beraber iyice zihnimi elegeçirmiş gibi hissediyorum. Bi yandan aklıma söz geçirememek canımı çok sıkıyor . Nasıl bu kadar kolay silip yoluna bakabildi anlayamıyorum. İlişki içinde son iki haftayı sürekli ayrılma provası yaparak geçirmiştim . Kendimden çok emindim. Şimdi neden böyle oldu kendime çok kızıyorum
Suan ise geldiğim noktada asla aklımdan çıkmıyor . Özellikle geçirdiğim rahatsızlıkla beraber iyice zihnimi elegeçirmiş gibi hissediyorum. Bi yandan aklıma söz geçirememek canımı çok sıkıyor . Nasıl bu kadar kolay silip yoluna bakabildi anlayamıyorum. İlişki içinde son iki haftayı sürekli ayrılma provası yaparak geçirmiştim . Kendimden çok emindim. Şimdi neden böyle oldu kendime çok kızıyorum