- Konu Sahibi pudrakokusu
-
Neredeyse 1 ay olacak sevgilimden ayrılalı fakat bir türlü unutamadım...
Her sabah acaba mesaj atmış mı diye telefona bakmaktan, Facebook mesajlarımı kontrol etmekten, acaba o hala okuyor mu diye tweet atmaktan çok sıkıldım ama istemsiz her gün yapıyorum bunları.
Eskiden yürüyüş yaparken, otobüste giderken kulağımda hep kulaklık olurdu şimdi müzik dinlemek istemiyorum çünkü aklıma geliyor.
Ben ayrıldım, güven problemi yüzünden seni seviyorum diye diye bıraktırdım kendimi. Durup düşününce mantıklı bir karar verdiğimi biliyorum bir geleceğimiz yok onunla, olamaz da bunun da farkındayım gelip her şeyi tatlıya bağlamak istese yine evet diyemem ama aklımdan da çıkaramam.
Aşk mı, alışkanlık mı çözemiyorum ve bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum. Var mı bunun bir yöntemi?
Neredeyse 1 ay olacak sevgilimden ayrılalı fakat bir türlü unutamadım...
Her sabah acaba mesaj atmış mı diye telefona bakmaktan, Facebook mesajlarımı kontrol etmekten, acaba o hala okuyor mu diye tweet atmaktan çok sıkıldım ama istemsiz her gün yapıyorum bunları.
Eskiden yürüyüş yaparken, otobüste giderken kulağımda hep kulaklık olurdu şimdi müzik dinlemek istemiyorum çünkü aklıma geliyor.
Ben ayrıldım, güven problemi yüzünden seni seviyorum diye diye bıraktırdım kendimi. Durup düşününce mantıklı bir karar verdiğimi biliyorum bir geleceğimiz yok onunla, olamaz da bunun da farkındayım gelip her şeyi tatlıya bağlamak istese yine evet diyemem ama aklımdan da çıkaramam.
Aşk mı, alışkanlık mı çözemiyorum ve bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum. Var mı bunun bir yöntemi?
öncelikle sabırlar diliyorum...ama sürekli onu düşünerek yaşayamazsın ...facebook sayfasına her baktığında acaba ne yazmış kime yazmış bu yazısında ne demek istemiş vs.... bir sürü düşünce yer bitirir seni...kendim de yaşadım bu şekilde....ve 2-3 yıl sürdü...ama inan geçiyo...hatta O başkasıyla evlendi ve aynı mahalledeyiz....balkonumdan evi gözüküyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?