Neden unutamıyorum?

pudrakokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
542
10
26
İzmir
Neredeyse 1 ay olacak sevgilimden ayrılalı fakat bir türlü unutamadım...

Her sabah acaba mesaj atmış mı diye telefona bakmaktan, Facebook mesajlarımı kontrol etmekten, acaba o hala okuyor mu diye tweet atmaktan çok sıkıldım ama istemsiz her gün yapıyorum bunları.

Eskiden yürüyüş yaparken, otobüste giderken kulağımda hep kulaklık olurdu şimdi müzik dinlemek istemiyorum çünkü aklıma geliyor.

Ben ayrıldım, güven problemi yüzünden seni seviyorum diye diye bıraktırdım kendimi. Durup düşününce mantıklı bir karar verdiğimi biliyorum bir geleceğimiz yok onunla, olamaz da bunun da farkındayım gelip her şeyi tatlıya bağlamak istese yine evet diyemem ama aklımdan da çıkaramam.

Aşk mı, alışkanlık mı çözemiyorum ve bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum. Var mı bunun bir yöntemi?

Ben onunla ilgili herşeyi ulaşamıyacağım şekilde yok etmiştim.

Aynı sizin yaptğınız gibi acaba özür diledimi ki acaba birşey yazdımı ki şeklinde sürekli mesaj beklemekten kendimi harap etmiştim. En sonunda hattımı kırığ atmıştım. Numarasını, mesajlarını da kayıtlardansilmiştim. Bunu yaparken canım çok acımıştı. Ama sanırım en iyisi buydu. Onunla ilgili araştırmıyorum, sormuyorum, duymuyorum da. Merak ediyorum illa ki. Ancak o zamanlarda da Allah'a sığınıyorum. Ona havale ediyorum.

Ancak dün duygusal bir anımda şöyle bir durum oldu. Bütün kırgınlığımı ve hayalkırıklığımı, içimdekileri döktüm boş bir sayfaya. Gönderebilirdim ancak vaz geçtim. Sakin kafayla tekrar düşünürüm diye. Şuan diyorum ki; Hamd olsun, iyiki duygularıma yenik düşüp göndermemişim.

Herşeyi gören bilen Allah. Görelim Mevla neyler neyleyse güzel eyler. Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun. Dertlilere derman olsun inşallah.

Son düzenleme:
Eğer gerçekten hayatına yön vermek,unutmak istiyorsan...
Telefonunu,faceni kontrol etmekten vazgeçeceksin.
Düşünmeyeceksin.
Yoksa canım diğer türlü bunların hepsi sana üzüntü verir.
Unutamazsın sadece acısını yaşarsın.
Her şey zamanla yoluna girecek sen de mutlu olacaksın buna inanmaya çalış.

Ayrıca arkadaşın dediği gibi henüz 1 ay olmuş.
Zamanla geçer diyorlar. Ben bunu diyemiyorum.
Kalbimin en derin kösesinde bu acıyı hissediyorum.
Ve ufacık duygusal bir anıma denk geldiğinde ise bu acı patlıyor. Beni alıp götürüyor. Hissettiklerim, üzüntüm, hüznüm, hayalkırıklığım... bunlarda hiç bir azalma olmadı. aradan 1 bucuk sene gecmesine rağmen bu acı aynı duruyor. Hatta geriye baktığımda bazı şeyleri daha net görebildiğim için daha da güçüme gidince, içim parçalanıyor gerçekten...

İnşallah sizin gidişatınız benim ki gibi zorlu geçmez.

Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
Evet 1 ay kısa bi süre ama ağlamadan tek bi günüm bile geçmiyo... dediğinizi yapmaya çalıştım ama olmuyo silemiyorum, atamıyorum.

ayrılığın üstünden bir ay geçmiş daha.çok taze.herkes bu acıları yaşıyor,yalnız değilsin.aklını oyalayacak birşeyler bulmalısın.o hayatında yokken seni neler mutlu ederdi onları düşün.kendine bak mesela.spora yazıl.ya da giy spor ayakkablarını yürü,düşün.elinden bırakamayacağın sürükleyici kitaplar oku.yeni ortamlara gir.sana onu hatırlatacak insanlardan uzak dur.şarkı dinle ama hareketli olsun.face,tweeter da çok zaman geçirme.aslında mantığın o kişinin sana uygun olmadığını söylemiş,söylüyor.tekrar birleşmeyi şimdilik düşünme.zamana bırak.başka sorumluluklar edin.evcil hayvan al.alamıyorsan git petshopa onların bakımıyla ilgilen.birilerine yardım etmeyi dene.acılardan uzaklaşmanın binbir türlü yolu var.sabret birkaç aya düzeleceksin.

aynı sebeplerden dolayı guvenden dolayı ve gelecegımı goremedıgımden dolayı benımde 8sene oncekı 1.5 yıllık ılıskıme son vermıstım hemde cok asıktım cook kör denecek sekılde.. ve unutmak cok zamanımı almıstı.. uzun zamandan berı kımsedende hoslanamamıstım..kendımı derslerıme vermıstım.. cunku elımden baska bısı gelmıyordu..resmen hayatımda bı ız gıbıydı.. hala da kalbımde bı iz vardır.

8 sene sonra bı alısverıs merkezınde karsılastık..allah bole ıstedı kader ıste.. ve benım o yıllanmıs duygularımı harekete gecırmeyı basardı
onunla karsılastıgımızda cok guzel tesaduftu dıd ve mutlu gorunuordu. o mutlu oldugu ıcın bende sevıncten havalara ucuordum..

herzaman mutlu sonla bıten fılmlere hıkayelere bayılırım.. alahada öle dua ederım ıns mutlu sonla bıter dıe suan umudum olmalımı hıc bılmıorum..allaha bıraktım.. bazı seylerı elımden gelenı yapsamda yeterlı olmuyor. en guzelı allaha dua etmek ve beklemek yanı sabır..

Geçtiğimiz yollarda kaybettiklerimizin bize en büyük kötülüğü, kendilerini tekrar tekrar hatırlatmalarıdır. Bir kere kaybetmekle kurtulamadığımız şeylerdir. Yoklukları hayatımızdaki varlıkları haline gelir. Hep ama hep hatırlarız. Ne biçim kaybetmektir bu.. Hatırlamak için bir hafızamız varken,unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük kazıktır.

1 ay çok yeni daha hayatım biraz daha zamanı var..onunleyken acı çekicegine onsuz çekerssin ikiside aynı şey..

Çünkü ayrılığınız daha çok yeni canım, 1 aylık, alışacaksın elbet, zamanla oda geçecek, unutacaksın, ilk aylarda öyle olur, ufacık bi anı onu hatırlatır sana, birlikte geçtiğiniz yerler vs, ama zamanla ona dair hiç bişey kalmayacak aklında, biliyorum çok klasik ama sadece biraz zaman ve sabır.

canım zamana bırak...aynılarını yaşayan biri olarak ben de konu açtım,acılarımı paylaştım,şimdi hafifim...merak etme...geçer...sen değerlisin unutma

Evet haklısınız, fakat şöyle bir şey fark ettim ağlamak, acıyı yaşamak iyi geliyor daha çabuk toparlanmama neden olacak gibi... bi karar verdim yeni yıla yeni umutlarla giricem ve yaşam şeklimi düşüncelerimi tamamen değiştirmeye çalışıcam.

Öncelikle face ve twitter hesaplarımı dondurdum. Facemi annemle ortak kullanmaya karar verdim orada da sadece yakın aile dostlarımız, arkadaşlarım ve akrabalarımız var.
Ben aşktan değil de ona saplantılı oluşumdan çekiyorum bunları. Hayatımda kendimi güçlü hissettirecek yeni gelişmeler olursa çok daha kolay toparlanacağım sanırım. Ve en önemlisi bu süreçte onu unutmak için kimseyi dahil etmeyeceğim hayatıma.

Hepinize savaşların, depremlerin, kötülüklerin olmadığı bir dünyada; sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yıl diliyorum sevdiklerinizle... Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Bana ciddi anlamda bir şeyler katıyor burada okuduklarım... Şimdiden iyi eğlenceler herkese.

öncelikle sabırlar diliyorum...ama sürekli onu düşünerek yaşayamazsın ...facebook sayfasına her baktığında acaba ne yazmış kime yazmış bu yazısında ne demek istemiş vs.... bir sürü düşünce yer bitirir seni...kendim de yaşadım bu şekilde....ve 2-3 yıl sürdü...ama inan geçiyo...hatta O başkasıyla evlendi ve aynı mahalledeyiz....balkonumdan evi gözüküyo ...

bu çok acı gerçekten bende 5 yıllık arkadasıma aşık oldum ve onu kendime aşık etmek için onu cok zorladım sonra oda kabul etti ama son 1 aydır cok soguk davranıodu sebebini sordugum bişi sölemedi ama arkadsım fatma soledi onun beni sevmedigini çünkü beni kırmamak üzmemek için benle çıkmıs bu bana cok acı verdi 2 haftadır ayrıyız ama sabrıma yenik düşüp ona mesaj attım 2013 e sensz girmek kötü diye of ya bole işte bende vazgeçemiorm berbat duygu bunun geçmesi için yenilerini deniyorum ama yeni kişilerde kararsız hepsi karman corman gidio bu yıl sacma sapan gidio ya of!

daha cooooooook taze... 1 ay ne ki??!!

zamana birak gercekten diren..arayip sorma ve umutlanma..biliyorum söylemesi cok kolay ama zamanda akip gidiyor..önümüze bakmaliyizz..care yok.

Aynı mahalle mi :/ kötü bir durum olsa gerek... ama geçti dediğine göre unutmana sevindim.

Bu arada yeni yıla 2 saat kala mesaj attı "ben senden ayrı girmek istemiyorum. Herşeyi düzeltebiliriz yeniden başlayalım ben seni unutamıyorum" filan diye. Cevap vermedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…