neden utanıyorum... yardım edin..

canım baban kaçıncı yüzyılda yaşıyor? hayır yıl 2014..
akraba evliliğinin ne kadar yanlış bişey oldugu çok belli.kendisi farkıdna değil mi?
sırf miras bölünmesin diye evladını bu kadar üzmeye değer mi?..
hem halanın oğluyla mutlu olacagını nerden biliyor?
komşumdan örnek vereyim. kendisi eczacı,babamı kırmayayım etmeyeyim diyerek istemediği halde kardeş gibi büyüdükleri hala oğluyla evlendi.
şimdi kafasını taşlara vuruyor.keşke sevdiğime gitseydim hayatım zehir oldu diye.hiç de mutlu değil,sevmedi istemedi çünkü.
o insanla ömür geçirecek olan sensin. yatağa sevgi dolu yatmak var, acılar içinde buz gibi yatmak var. birgün değil,bir ömür..
için rahat olsun, babana ayıp falan etmiyorsun.sen babanın dünya görüşünü benimsemek durumunda değilsin.yanlış düşünen o çünkü.. hayat senin hayatın, sevdiğin adamdan eminsen başın dik olsun.
yolun da açık olsun..

Son düzenleme:
kızlar merhaba.. erkek arkadaşımla bır yıldır beraberız..ıkımızde ıkı yıldır kamuda calısıyoruz.. ılk gunden berı onu cok sevdım.. erkek arkadadasım zaten aılesıyle tanıstırmıstı benı bayramda.. (yanlıs anlasılmasın sunu belırteyım sımdıye kadar pısman olacagım bırsey yasamadım) sevgılımden evlenme teklıfı geldı.. bende ıstıyorum konuyu anneme actım. annemde babama tabı soyledi.. ama babamın aklına dedemler halamın oglunu yerlestırmısler :((( kızlar o benım kardesım gıbı yanı oyle goruyorum.. her neyse babamda tabı kendı ıstedıgı kısıyle evlenmek ıstemeyınce bana saymadıgı laf kalmadı :((( yok acelem neymıs daha 25 yasındaymısım.. canım erkek mı ıstıyormuş.. erkeksizlikten çatlamışmıyım :(( ne yaşamışım da nıkaha ıhtıyacım varmıs :(( okadar zoruma gıttı kı bu sozler.....anlatamam cok gururum kırıldı. tek ıstedıgım sey, sevdıgım ınsanla evlenmek :(( bunları sevgılıme hıc soyleyemedım tabı...
bır dıger konu da şu, aradan bıkac gectı ve bıtanem annemınde çabaları sayesınde, babam ıkna oldu.. ben karısmıyorum madem kendı buldugunla evlenmek ıstıyosun tamam evlen ama yarın obur gun pişman olup geldıgınde sakın bızı suçlama :( sevgılımı daha gormedı tanımıyo bıle.. ama kuzenımle evlenmıyorum ya ona gore kesınlıkle pişman olucam :((
ama oğlu kendısınden 6 yaş buyuk bır muhendıs kızla konusuyor ona gelınce tam destek... buarada kardesım benden ıkı yaş kucuk.. baba dedım kız ,kardesımden altı yaş buyuk sorun olmazmı dedım cevap aynen şu : bosver uzayan kol bızden olsun o kız sonucta muhendıs...
pes dedım ..
kızlar haftaya ıstemeeye gelecekler ben elbısemı bıle aldım ama nasıl desem babamın yuzune bakamıyorum ne olursa olsun sankı ayıp bısey yapıyomusum gıbı gelıyo
sız sozunuzde nişanınızda utandınızmı babanızdan..

babanızın yaptığı yanlış, siz utanmayın bence. böyle saçma baskılardan kurtulcağınız için sevinin aksine, erkek kız evlat ayrımcılığı var ya resmen.
sizi ççokk iyi anlıyorum, iyiki anlatmamışsınız sevdiğinize sorun olurdu yok yere hiç yok ssayın..

Back
X