Neden Üzüldüm anlamadım!

zbak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
34
0
36
Adana
Merhaba arkadaşlar,
benim bir yıl önce ayrıldığım sevgilimin bugün sözlendiğini duydum hatta bana 4 ay önce mesaj atmıştı beni bir yerde görmüş halen unutamadığını yazmıştı tekrar görüşmek istemişti.bende bir daha görüşmemizin mümkün olmadığını yazmıştım.bugün de paylaşım sitesinde görünce şok oldum.inanılmaz üzüldüm neydi bu üzüntü ben anlamadım kendime gelemedim halen kıskandım resmen çok üzgünüm...
şuan beni teselli edecek hiç bir kelime yok.neden üzüldüğümüde anlamıyorum önemsememem gerekirdi.
bende mail attım daha 4 ay önce seni unutamadığımı anladım demen doğru değilmiş demek ki! Mutluluklar dilerim yazdım.
Hatta tam bir yıl oldu ayrıldığımız ayrıldığımız gün bana aldığı hediyeyi geri istemişti (altın küpe) o günden sonra ondan nefret ediyordum...
Şimdi içimde pişmanlık!!!!

Bence seni üzen o kişinin bir zamanlar senin ama şimdi başkasının olması.
eminim şu an ona karşı bişeyler hissetmiyosun ama seni unutamadım deyip de başkasıyla nişanlanması seni üzmüş.
bu onun sadece zavallılığını gösterir, bence böyle dengesiz birinden ayrılmakla iyi etmişsin. ayrıca hediyeyi geri istemesi de büyük kabalık, sen zaten vericeksindir, o ne öyle yangından mal kaçırır gibi.

hakikaten ben de anlamadım neden üzüldüğünü. sakın o mesaj attığında bir şeyler için umutlanmış olmayasın? ama reddettin yani iyi yapmışsın.çünkü yeniden başlasanız daha büyük sorunlar olurdu.aradan 1 yıl geçmiş,kimler geldi kimler geçti acaba onun hayatından.hem birde terbiyesiz hediyesini istemiş.boşver bence.2 güne geçecek bak göreceksin ama onu takip etmeyi bırakırsan geçer tabi.ne hali varsa görsün boşver.

Bence böyle bir üzüntüye kapılman normal, ne biliyim sinir olur insan..seni zamanında üzen insan mutlu olmasın istiyorsun haklı olarak
Ama yeni birine bişeyler hissettğin zaman bu duyguyu yaşamazsın

evet resmen kıskandığın için üzülmüşssün nasıl benm olmadıda onun oldu diye. ve seni mail attığın için kınıyorummm o bi insanla mutluluğa adım atıo neden mail atıOsun hadi onu sözlüsü gördü ne olucak ? bunları neden düşünmüosun bencilce davranıosun söylermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…