• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden yalnızım?

deryaderyaderyaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
102
28
13
43
Herkesin hayatında biri varken,iyi ya da kötü bir dert ortağı varken bir hayat yoldaşı barken benim neden yok..çocuğum,eşim..çok üzülüyorummmm artık.
En azından dert ortağım,derdimi sıkımtımı anlatabileceğim biri olsun istiyorum.sabah huzurla uyanayım,gece huzurla uyuyayım istiyorum.herkesin rahatça gerçekleştirdiği hatta kiminin ikinci,üçüncü defa yapabildiği bir eylem..evlenmek..geçiyorum evliliği sevgilim bile yok.olmuyor.ama neden..yaş 34 e geldi.

Yani evlilik çoğu zaman sizin hayal ettiğiniz gibi olmuyor. Sizin yeriniz de olmak isteyen ne kadar evli insan var bilseniz...

Bence insan içinde bulunduğu durumdan yakınacağına o süreç kendisine neler kazandıracak onu anlamaya çalışmalı.

Yani evlilik çoğu zaman sizin hayal ettiğiniz gibi olmuyor. Sizin yeriniz de olmak isteyen ne kadar evli insan var bilseniz...

Bence insan içinde bulunduğu durumdan yakınacağına o süreç kendisine neler kazandıracak onu anlamaya çalışmalı.
Bakın benim evlilikten büyük beklentilerim yok.brkarlık güzel farkındayım.özgürüm bi kere.ama evlenmesem de biri olsun hayatımda istiyorum ve olmuyor.kimse ama kimse ilgilenmiyor benimle çok ilginç gelenilir size ama durum bu.böyle olunca ne kadar başka sorunlarınız olursa olsun bunalıylrsunuz ya da ben bunalıuprum artık

Yer değişelim mi? :) Şaka bi yana evlilik çok kompleks bir olay ve hiçbir zaman hayal edildiği gibi değildir. Tam tersi cam kırıkları gibi batar hayal kırıklıkları. Kendine iyi dostlar biriktir, senin her zaman yanında olan ailen için şükret evliliğin de olacaksa hayırlısı olsun be arkadaşım.

Sizin gibi yüzlerce insan var.
Mesela ben.
Ama hiççç umurumda değil.
Umrumda olmadığı için de evlenmek isteyen isteyene.
Bak işte evşenmek isteyen benimle ilgilenen birilwri olsa belki bende dertlenmeyeceğim.ama isteyen,ilgilenen adam da olmayınca çok üzülüyorum

Yer değişelim mi? :) Şaka bi yana evlilik çok kompleks bir olay ve hiçbir zaman hayal edildiği gibi değildir. Tam tersi cam kırıkları gibi batar hayal kırıklıkları. Kendine iyi dostlar biriktir, senin her zaman yanında olan ailen için şükret evliliğin de olacaksa hayırlısı olsun be arkadaşım.
Amin tabiki hayırlısı.dedim ya bi ilgilenen olsa bile yetecek de yok

evliliği türk filmlerindeki pembe panjurlu evle, Ediz Hun sanma. bak foruma neler neler yazıyorlar. ne kocalar var... kocan senin derdini ya 1 kez ya 2 kez dinler, 3üncü kez dinliyormuş gibi yapar. sanıyorsunki her sabah huzurlu kalkıp huzurlu uyuyacaksın. bazen öyle şeyler yaşayacaksınki geceler yıl gibi gelecek. büyütme gözünde takma kafana bu kadar. olursa olur olmazsa zorlama. alkolik, uyuştuculu, kumarcı, karı kız hastası olmasın kocam diye dua et sadece.

Pazar günü herkes aevgilisiyle,eşiyle ben tek başıma bütün gün.arada neyse de hep böyle olunca.davet ettiklerimde de gidesim gelmiyor artık.derya tek..fix, değişmiyor

evliliği türk filmlerindeki pembe panjurlu evle, Ediz Hun sanma. bak foruma neler neler yazıyorlar. ne kocalar var... kocan senin derdini ya 1 kez ya 2 kez dinler, 3üncü kez dinliyormuş gibi yapar. sanıyorsunki her sabah huzurlu kalkıp huzurlu uyuyacaksın. bazen öyle şeyler yaşayacaksınki geceler yıl gibi gelecek. büyütme gözünde takma kafana bu kadar. olursa olur olmazsa zorlama. alkolik, uyuştuculu, kumarcı, karı kız hastası olmasın kocam diye dua et sadece.
:) olmasın tabi de biei de olsun artık

Back
X