• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden yaparlar bunu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mazi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mazi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
10
0
86
İngiltere
bir erkek neden kizin ona bakdigini anladigi ve bildigi halde kiza bir kez olsun bakmaz?yani umursamiyormus gibi neden yapar?

not: kiz daha onceleri onu begenmeyip, bakmiyormus

umarim anlasilmisdir. :çok üzgünüm:

kendini agırdan satmak için ... ama yinede bazı olasılıkları degerlendırmek gerek..
1- erkek gerçekten kızdan haberı yoktur..
2- kızın ılgısı oglanın hoşuna gıdıyordur bakmak ıstıyordur ama utanıyordur.
3-kızın ılgısı oglanın hoşuna gıdıyordur ve kızın kendısenden hoşlandığının farkındadır ama g... kalmıştır. agırdan satıyordur..ilk hareketi kızdan beklıyordur..
4-kızın ılgısı oglanın hoşuna gıdıyordur ve kızın kendısenden hoşlandığının farkındadır ama bır gelecek gormedığı için kıza umut vermek ıstemıyordur..
5-ben o kız yerınde olsam artık bakmaz goz teması kurmaz yanı klasık kaçan kovalanır oyunu oynar ilgılımı bellı etmezdim.ve bana bakıp bakmadığı konusundada bır arkadaşımdan yardım alarak ogrenırdım..
6- eger kız oglan onceden bakıyorda kız bakmadıysa bu sefer tersıne donmuş galıba... çocuk belkı ıntıkam alıyorda olabılır...

öcünü kinini öfkesını almak ıcın tabiki :oklava:

kız madem önceden beğenmiyormuş ne değişmişki beğenmeye başlamış diye sormazlarmı :)

Kadınlar alışveriş yaparken nasıl herşeye göz atıp ilgisini çeken eşyaya yoğunlaşırsa inceler sonra yok deyip geri koyar ve başka eşyaya yönelirse, erkekler de kadınları aynı şekilde inceler. Bir bakmıştır, eh incelemiştir, ilgisini çekmemiştir devam etmiştir. Sadece bakıştan çarşaf çarşaf anlam çıkarmayın kızlar:) Gerçekten ilgisi olan erkek gelir ne yapar eder tanışır, tanımaya çalışır. Erkekler düz mantık çalışır, ilgilenirse odaklanır üzerine gider. İlgilenmezse devam eder. Kadınlar gibi ay böyle oyniim bunu yapiim diye senaryo üreteni ben görmedim.

çünkü kaçan kovalanırr.. o bişi yapmadıkça sen üstüne düşersin, sen üstüne düştükçe o kaçaar.. kısır döngü olur böylecee..

ya bu erkekler bakmıyor gıbı gorunurlerde yıne kasla goz arası bakarlar..
kızın ılgısını gorunce kendını bır sey sanıpta bakmaya bılır...
kendını agırdan satacakya nerdeeeeeee
yada erkegın kıza onceden ılgısı vardır yuz bulamamsıtır..
kızda bakınca ıntıkam fılan alıyordur aklınca...
erkek bu hersey beklenır....
ayrıca kız nıye bakıyorsa artık senı tınmayanı sen salla gıtsın..

Back
X