Neden yay, burcu sevilmiyor

Evet çok güzel tabımladınız teşekkürler elinize sağlık. Sadece değersiz hissettiren şeyler oldu aşamıyorum

Aynen aşırı takıntılısınız seri katillerin coguda yaydan cıkıyo:)

Kimki o 30 yaşındaki burdanmı tanıdıkmı

12-13 yaşında falan muhtemelen, diğer konuda diş telinin ne olduğunu hiç duymamış daha. Çocuk çocuk yazıyor zaten kelimeleri de kötü

bir akrabam vardı sanırım kova burcuydu. Kız çok alımlı gerçekten çok güzeldi. Ondan hoşlanmayan erkek onu tanıyan erkekti diyebilirim. Flört sevgililik olaylarına bile başlamadan iki kez sohbet edince kızdan km lerce uzaklaşıyorlardı. Yapı olarak , konuşma tarzı, insanlara karşı tutumu ne bilim değişikti ben mesela onunla çok eğlenirdim ama erkek olsam asla öyle bir karakterle yapamazdım derdim. Anlatabildim mi bilmiyorum değişikti yani

Bn yayım kimse sevmiyor neden hep yalnızım, sahteliği sevmem hiç. Ama kendimce neşeliyim.
Çok üzülerek söylüyorum gerçekte hayatımdaki tüm yaylar beni üzdü cidden bencil davrandıkları zamanlar oldu size öylesinşz demiyorum kesinlikle benim başıma gelen böyleydi

12-13 yaşında falan muhtemelen, diğer konuda diş telinin ne olduğunu hiç duymamış daha. Çocuk çocuk yazıyor zaten kelimeleri de kötü
Üzgünüm ama küçük biri değil resmini koymuştu 35 veya üstü biri gibi ama görünümü sadece görünümü

Çok üzülerek söylüyorum gerçekte hayatımdaki tüm yaylar beni üzdü cidden bencil davrandıkları zamanlar oldu size öylesinşz demiyorum kesinlikle benim başıma gelen böyleydi
Olabilir bende bazan anlaşamıyorum. Bencil değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…