- 22 Ekim 2025
- 388
- 278
- 18
Senin yaşını sormadıkKeşke ergenler kulübü kurulsa da 22 yaş ve altındaki bu ve bunun gibi arkadaşlar oraya transfer olsa. Hepsinin konuları ayrı bir cringe. Umarım sadece yaşlarından kaynaklıdır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yaşını sormadıkKeşke ergenler kulübü kurulsa da 22 yaş ve altındaki bu ve bunun gibi arkadaşlar oraya transfer olsa. Hepsinin konuları ayrı bir cringe. Umarım sadece yaşlarından kaynaklıdır.
Akrep benim kankamYay’a kötü laf edenlere de ki; ben Jüpiter’yenim şanslıyım olumluyum iyicilim neşeliyim. Siz kendinize bakınız. (Ayrıca sen bide akrep yorumlarını gör sekerım)
Yay burcuyum, çevremde sevilen birisiyim. Sorun sizde olmalı, yay burçları çokça sevilir geneldeBn yayım kimse sevmiyor neden hep yalnızım, sahteliği sevmem hiç. Ama kendimce neşeliyim.
Negüzel evet ama bazı insanlardan bıktımYay burcuyum. Sevenim çoktur. Hiç bir zaman yalnız olmadım. 25-30 yıldır hayatımda olan arkadaşlarım bile var.
Pardon? Konuya yaylar dolmuşken bu ne cesarettirGevşek oldukları için
Sorun bende değilYay burcuyum, çevremde sevilen birisiyim. Sorun sizde olmalı, yay burçları çokça sevilir genelde
Pekiğğİkizler olsan sevilirdin. Sevilmeyeceğini kabullen artık.
Kız füze atsaydın ölmedi konu sahibiİkizler olsan sevilirdin. Sevilmeyeceğini kabullen artık.
Sorun yay burçlarında da değilSorun bende değil
Pardon? Konuya yaylar dolmuşken bu ne cesarettir
Gevşek değilimGevşek oldukları için
Aynen öyle evetBenimde tanidigim yaylar sevilmiyor
Cok dobra ve herseyi ben bilirimcilik var ondan sanirim![]()
Benimde tanidigim yaylar sevilmiyor
Cok dobra ve herseyi ben bilirimcilik var ondan sanirim![]()
Benim de yükselenim yay ama ne olacak yaylar gevşek erkeği kızı fart etmeden ben de boğayım tembel ve oburum yaylar da gevşekPardon? Konuya yaylar dolmuşken bu ne cesarettir
Evet uyum yok hiçYay burçları enerjik, gezmeyi seven, arkadaş canlısı, sosyal insanlardır. Belki karşınıza çıkan insanlarla aranızda uyum yoktur. Yay burçları genel olarak sevilir.
Yooo hayır kendi m geldimBugün sizi kontrollü bir deney grubundan falan mı yolluyorlar
yok ikizler erkeği döner mi yok yay olduğum için mi sevilmiyorum hede hödö
Haha bu doğru evetBenim de yükselenim yay ama ne olacak yaylar gevşek erkeği kızı fart etmeden ben de boğayım tembel ve oburum yaylar da gevşek
Karakterinizden geliyordur, ben yay burcu olarak gevşek olduğumu zannetmiyorum. Siz rahatlık ve gevşeklik arasındaki çizgiyi göremiyorsunuz belli kiBenim de yükselenim yay ama ne olacak yaylar gevşek erkeği kızı fart etmeden ben de boğayım tembel ve oburum yaylar da gevşek