- 18 Şubat 2018
- 13.961
- En iyi cevaplar
- 2
- 65.369
- 598
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir şuan hepsi mantıklı geliyor banadaKarakterinizden geliyordur, ben yay burcu olarak gevşek olduğumu zannetmiyorum. Siz rahatlık ve gevşeklik arasındaki çizgiyi göremiyorsunuz belli ki
YırtıyorsunuzBenim yükselen yay, oradan yırtabiliyor muyuz![]()
İşte bu yüzden sevilmiyorum erkek arkadaşı m sevmiyorAa ilk defa duyuyorum. Yay burcu aşırı arkadaş canlısı etrafı çok geniş olması ile bilinir.
Benim tanidiklarim asiri yalaka yaylarAa ilk defa duyuyorum. Yay burcu aşırı arkadaş canlısı etrafı çok geniş olması ile bilinir.
Yaş kaç? Eğer 19 yaş üzerindeyseniz ortada çok ciddi bir problem varYırtıyorsunuz
İşte bu yüzden sevilmiyorum erkek arkadaşı m sevmiyor
Amaan kim takar erkekleri yav. O sevmiyorsa başka seveni bul. Erkek mi yok memleketteİşte bu yüzden sevilmiyorum erkek arkadaşı m sevmiyor
Ben yalaka, defilimBenim tanidiklarim asiri yalaka yaylar
Ama burcla alakasi oldugunu sanmiyorum karaktersizlikle alakali bence bu olay![]()
Söylemiycem gerek yok.Yaş kaç? Eğer 19 yaş üzerindeyseniz ortada çok ciddi bir problem var
Burçla ne alakası var.Bn yayım kimse sevmiyor neden hep yalnızım, sahteliği sevmem hiç. Ama kendimce neşeliyim.
Bunu da ilk defa duyuyorumBenim tanidiklarim asiri yalaka yaylar
Ama burcla alakasi oldugunu sanmiyorum karaktersizlikle alakali bence bu olay![]()
BilmiyorumBurçla ne alakası var.
Ben gevşek değilim ama tanıdığım çoğu yay gevşekKarakterinizden geliyordur, ben yay burcu olarak gevşek olduğumu zannetmiyorum. Siz rahatlık ve gevşeklik arasındaki çizgiyi göremiyorsunuz belli ki
Evet öyle malesefBunu da ilk defa duyuyorumyaylar burnundan kıl aldırmaz ya. Yalakalık yapmaya tenezzül bile etmez büyük burnundan
![]()
Varr daaa unutamıyorum işteAmaan kim takar erkekleri yav. O sevmiyorsa başka seveni bul. Erkek mi yok memlekette
Çok ayıpYay burcu sevilir yaa neden sevilmesin
Kocam yay bayılıyorum
Asıl ikizler sevilmiyor![]()
Iste cok bilmislik var ama yalniz asla kalmak istemedikleri icin etraftan haber ajansi olaylari kesilmesin diye sevmediklerini bile pohpohlar ki onu dislamasinlarBunu da ilk defa duyuyorumyaylar burnundan kıl aldırmaz ya. Yalakalık yapmaya tenezzül bile etmez büyük burnundan
![]()
Yaşın 19 üzerindeyse şu açtığın konular yazım tarzın falan baya küçük görünüyor. Senin için sıkıntı yani biz okur geçeriz ama bu toy düşünce tarzı ile seni çok üzerler. Otuzlara gelmiş tanıdığım biri 17lerinde gibi davranıyor. Kendini silkelemezsen sen de onun gibi olabilirsinSöylemiycem gerek yok.