- 22 Ekim 2025
- 388
- 286
- 18
BuyrunSana kötü bir haberim var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BuyrunSana kötü bir haberim var.
Hayır değilim bilgileniyorumTroll musun yaa her yerde varsın. Haber kaynağını sen kaplamışsın bir nefes al ara ver artık![]()
Teşekkürler efendim o, sizin güzelliğinizBen Yay burcu olanları çok seviyorum. Tertemiz bir kalpleri var hem de kendilerini her alanda yetiştiriyorlar, çok kültürlüler, vizyonları on numara..
Evet o ayrıntıyı okumuştum bir yerdeAynen aşırı takıntılısınız seri katillerin coguda yaydan cıkıyo:)
NevardıSana kötü bir haberim var.
O zaman ya birisinin fotoğrafını paylaştı ya da özel gereksinimli biriÜzgünüm ama küçük biri değil resmini koymuştu 35 veya üstü biri gibi ama görünümü sadece görünümü![]()
Kim paylaştı pardon saçma saçma konuşmayınO zaman ya birisinin fotoğrafını paylaştı ya da özel gereksinimli biri
Sizin için demedim denk geldiOlabilir bende bazan anlaşamıyorum. Bencil değilim
Askolsun. Bu yorum beni cok uzdu.Aynen aşırı takıntılısınız seri katillerin coguda yaydan cıkıyo:)
Bak bir yayda burda
Suphesiz ki yay burcu en asil duyguların insanıdırBak bir yayda burda![]()
Çok yaşa
Ben sevilecek burçlardanım sen ise sevilmeyecek burçtansın ömür boyu sevilmeyeceksin.Niye sen kimsin
Empati kursan öyle demezdin kankaGenelde akrep ve ikizler sevilmez yay ı ilk kez gördğm
Senin burcun seviliyordur da senin sevilmediğin kesin. Umarım şaka yapıyorsundur.Ben sevilecek burçlardanım sen ise sevilmeyecek burçtansın ömür boyu sevilmeyeceksin.