- Konu Sahibi runforestrun
-
Ilk kez duydum sadece annelerin yarıştığı bir program mı başladı.Bir süredir takip ettiğim bir tv programı var hanımlar.Biliyorsunuzdur belki anneler yarışıyor ve çocuklarını nasıl besledikleri ya da onlarla ne tür aktiviteler yaptıklarına dair birbirlerini puanlıyorlar.O programda bilinçli annelerden öğrendiğim şeyler de oldu fakat genel itibariyle annelerin birbirleri hakkında yaptıkları yorumlara hayret ediyorum.Sonuç itibariyle katılımcı anneler bu programı çocukları ile birlikte izleyecekler ve çocukları annelerini başkalarının evinde çekmeceleri,dolapları karıştırırken,diğer annelerle ilgili dedikodu yaparken ya da sırf birinci olmak hırsıyla diğer annelere hiç hak etmedikleri halde düşük puan verirken görecekler.İyi anne olmanın ilk şartı çocuğunu ne kadar organik beslediğinden önce ona ne kadar iyi örnek olduğun değil midir?Üzülüyorum tv.de bunları gördükçe ve üzülüyorum toplumumuzda bunların artık sıradan karşılanmasına.
Zaten yozduk ..Bir süredir takip ettiğim bir tv programı var hanımlar.Biliyorsunuzdur belki anneler yarışıyor ve çocuklarını nasıl besledikleri ya da onlarla ne tür aktiviteler yaptıklarına dair birbirlerini puanlıyorlar.O programda bilinçli annelerden öğrendiğim şeyler de oldu fakat genel itibariyle annelerin birbirleri hakkında yaptıkları yorumlara hayret ediyorum.Sonuç itibariyle katılımcı anneler bu programı çocukları ile birlikte izleyecekler ve çocukları annelerini başkalarının evinde çekmeceleri,dolapları karıştırırken,diğer annelerle ilgili dedikodu yaparken ya da sırf birinci olmak hırsıyla diğer annelere hiç hak etmedikleri halde düşük puan verirken görecekler.İyi anne olmanın ilk şartı çocuğunu ne kadar organik beslediğinden önce ona ne kadar iyi örnek olduğun değil midir?Üzülüyorum tv.de bunları gördükçe ve üzülüyorum toplumumuzda bunların artık sıradan karşılanmasına.
Kurumlarda donen rusvet dolaplari...
İlkokul siralarinda sevgili olan minikler...
Evli oldugu halde is yerinde birbiriyle cilvelesen calisanlar...
Daha masadan kalkmadan birbirinin arkasindan kas goz isaretleri yapan 'dostlar'...
Anne babasinin tek sozu agir gelip bes para etmez sevgilisine kole olan kizlar...
Dahasi da var ama yazarken asabi bozuluyor insanin...
Boyle millete oyle program.
Çocuk masum , anne kutsal , sanatçı yüce , yaşlı aciz ! Herkesin dokunulmazlığı var . Fuarda satış yapıyordum , numunelerimiz vardı ,eczcı çocukları ellerinde poşetlerle stand stand numune topluyorlar. Çocuklar bizim standa geldi, şu numunelerden alabilirmiyiz beğenirsek sizi annemlere tavsiye edicez . Onlarda alışveriş yapabilirler dediler . Arkadaşım hehhe ay ne masum tatlılar alın alın 1. Bir numune için yalan söylemek öğretilmiş . 2. Çocuk yüzü kızarmadan çocukluğunu kullanarak fayda sağlamayı öğrenmiş . 3. Aç gözlülük ihtiyacı olmayan ürünleri poşetlerle topluyor . 4. Bir yetişkini enayi yerine koymayı öğrenmiş ! 5. tenezzül etmeyi öğrenmiş . Şayet orada tepki verseydim masum çocuklara bir numuneyi çok gören vicdansız ilan edilecektim . Herkes birşeyin arkasına saklanıyor .ne zaman yozlaştık acaba ... Ne zmnKurumlarda donen rusvet dolaplari...
Daha masadan kalkmadan birbirinin arkasindan kas goz isaretleri yapan 'dostlar'...
Anne babasinin tek sozu agir gelip bes para etmez sevgilisine kole olan kizlar...
Acaba biz böyle olduğumuz için mi bu programlar yapılıyor yoksa bu tarz programlar yüzünden mi böyle olduk.Göre göre,duya duya sıradanlaştı herşey.Kurumlarda donen rusvet dolaplari...
Çocuk masum , anne kutsal , sanatçı yüce , yaşlı aciz ! Herkesin dokunulmazlığı var . Fuarda satış yapıyordum , numunelerimiz vardı ,eczcı çocukları ellerinde poşetlerle stand stand numune topluyorlar. Çocuklar bizim standa geldi, şu numunelerden alabilirmiyiz beğenirsek sizi annemlere tavsiye edicez . Onlarda alışveriş yapabilirler dediler . Arkadaşım hehhe ay ne masum tatlılar alın alın 1. Bir numune için yalan söylemek öğretilmiş . 2. Çocuk yüzü kızarmadan çocukluğunu kullanarak fayda sağlamayı öğrenmiş . 3. Aç gözlülük ihtiyacı olmayan ürünleri poşetlerle topluyor . 4. Bir yetişkini enayi yerine koymayı öğrenmiş ! 5. tenezzül etmeyi öğrenmiş . Şayet orada tepki verseydim masum çocuklara bir numuneyi çok gören vicdansız ilan edilecektim . Herkes birşeyin arkasına saklanıyor .ne zaman yozlaştık acaba ... Ne zmn
Bir süredir takip ettiğim bir tv programı var hanımlar.Biliyorsunuzdur belki anneler yarışıyor ve çocuklarını nasıl besledikleri ya da onlarla ne tür aktiviteler yaptıklarına dair birbirlerini puanlıyorlar.O programda bilinçli annelerden öğrendiğim şeyler de oldu fakat genel itibariyle annelerin birbirleri hakkında yaptıkları yorumlara hayret ediyorum.Sonuç itibariyle katılımcı anneler bu programı çocukları ile birlikte izleyecekler ve çocukları annelerini başkalarının evinde çekmeceleri,dolapları karıştırırken,diğer annelerle ilgili dedikodu yaparken ya da sırf birinci olmak hırsıyla diğer annelere hiç hak etmedikleri halde düşük puan verirken görecekler.İyi anne olmanın ilk şartı çocuğunu ne kadar organik beslediğinden önce ona ne kadar iyi örnek olduğun değil midir?Üzülüyorum tv.de bunları gördükçe ve üzülüyorum toplumumuzda bunların artık sıradan karşılanmasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?