• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden zevk alamıyorum?

kerimedurmus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
15
0
86
İzmir
merhaba.yaklaşık 2 senedir bu kulübe üyeyim ancak ilk kez fikir danışıcam. 26 yaşında 1 aylık evliyim. eşimle 8 senedir beraberdik.cinsel anlamda ise 7 senedir. benim sorunum zevk alamama. önceden az da olsa zevk alır klitoris orgazmı denen şeyi yaşardım ancak son 1-2 senedir hiç bi zevk almıyorum.yalnızca eşimi mutlu etmek için beraber oluyor bunu ona hissettirmemeye çalışıyorum. ancak bazen ölüm geliyo. acaba antidepresan kullandığım için mi böyle oldum? bi bilginiz veya fikriniz varsa çok yardımınız olur. teşekkür ederim.

çoğu evli kadın belli bir süre sonra sexten artık zevk almadığını söylüyor sanırım sen bu süreyi sevgilik aşamasında doldurdun :) .
ilaçların etkisi mutlaka vardır .

anti-deprasanların etkisidir bence....daha çok gençsin bi doktora danış canım..

hayır az da olsa, genellikle de biraz içince zevk alıyodum.ama artık hiç almıyorum.

Galiba sen kendini çok kasıyorsun
Eczaneler bu durumlar için kas gevşetici veriyorlarmış yani danışıp alıyorsun ama ben önce dr. git derim..:1closedeyes:fisfisfis
Bende gidicem ama bakalım ne zamaannnnnfisfisfisfisfisfisşakkıdımirmirmirmir:delphin:

kafanı boşalt odaklan zevk almak için birleş.. sadece zevk vermek için değil...ve paylaş..ön sevışmeyı uzat uzatabıldiğin kadar kadınlar daha gec ereksıyon olurlarrr..sevgıyle kal

kafanı boşalt odaklan zevk almak için birleş.. sadece zevk vermek için değil...ve paylaş..ön sevışmeyı uzat uzatabıldiğin kadar kadınlar daha gec ereksıyon olurlarrr..sevgıyle kal

canım kadınlar ereksiyon olmaz ama diğer bilgilere katılıyorum.

QUOTE=shift;4236937]canım kadınlar ereksiyon olmaz ama diğer bilgilere katılıyorum.[/QUOTE]

:delphin:aaa pekı orgazımdan bı öncekı evre ne oluyo yerimseniben ben hep ereksıyon oluyoerum sanıyodum aydınlattın beii :utangac:

antidepresanların en bildik yan etkisidir tabi cinsel isteksizlik, ıslanma problemleri vs..
muhtemelen ilaçlardan, yoksa eskiden orgazm olurken şimdi birden olmamazlık olmaz.. isterseni< bi doktorunuza söyleyin bu yan etkilerin başgösterdğini..

QUOTE=shift;4236937]canım kadınlar ereksiyon olmaz ama diğer bilgilere katılıyorum.

:delphin:aaa pekı orgazımdan bı öncekı evre ne oluyo yerimseniben ben hep ereksıyon oluyoerum sanıyodum aydınlattın beii :utangac:[/QUOTE]

sevişme sırasında erkeklerde ereksiyon oluyor yani organları büyüyor, buna karşılık bizde de ıslanma oluyor.. başka bişey olmuyor..

ya bence o ewlilikten önce de bişeyler yaşandığı için çünkü böyle ewliliğe bişey bırakılmıyo

antideprasanlar çok ciddi derecede cinsel isteksizlik yapıyor. aktarlar dan veya eczanelerden ekstra olarak, istek arttırıcı alıp kullanabilirsiniz. kuruluk var ise, ıslaklık sağlayan jellerden yardım alın.
çözümsüz değilsiniz. mecburiyet haline getirip, cinsellikten soğutmayın bedeninizi, kendinizi ..

Canım ben orgazmın bir bütün olduğuna inanıyorum. Yani kafanda eşine, hayata dair soru işaretleri olmamalı kendini ilişkiye verebilmen ve zevk alabilmen için.
Antidepresan kullandığını söylemişsin. Demekki hayatında yolunda gitmeyen şeyler var. Önce bunların üzerinde durmalısın. Hayatta mutlu ol ki, eşini de her yönden mutlu edebil.
Tabi bu durumda eşinin desteği çok önemli.yerimseniben

bende 20 günlük evliyim
ilk deneyimim oldugu için açıdan başka bişey yaşamıyorum

inşallah en kısa zamanda düzelirsin
ama ilçlarla alakalı gibi geliyor

antidepresanların çok fazla isteksizliğe yol açtığını biliyorum,
yaklaşık 2,5 - 3 ay kadar kullandım aşırı isteksizliğe ve kiloya sebep olunca bıraktım, zira bu kezde bu yüzden depresyona girecektim..
Eşinle ciddi sorunların olmayan bir evliliğin olmalı ve bunu bir görev gibi değilde zevk için yapmalısın..
Depresanları daha ne kadar kullanıcaksın? ıstersne dr. danışarak bırakmayı dene ve aktarlarda bulunan doğal ürünlerden kullan..

Back
X