neden zevk alamıyorum?

infanta canım acı varsa doktoruna görün, yara olabilir allah korusun. bende çok acı çekerdim yara varmış, yaramı yaktırdım şuan rahatım çok şükür.

vallahi cnm 4tane yakaladılar attılar inş bunuda atarlar bugün elif daha biri banladı sitede direk sohbette erkegim dedielife hadi atta görelim dedi

antidepresanlar cinsel duyguları öldürüo veya süresini cok uzatıyormus. kullanan arkadaşım söyledi.. erkekleri özellikle acaip etkilio..

hapları bırak sorunları düşünme kaydirigubbakcemile4

bende 4 aylık evliyim aynı sorun bendede var ama ben ne ilaç neden başka bişi kulaanıyorum ama bu güne kadar hiç zevk almadım ilişkiden bu konuyu gece de söyledim eşime ne istiyosun diye soruyo bana :( bende bilmiyorum :)

''yalnızca eşimi mutlu etmek için beraber oluyor bunu ona hissettirmemeye çalışıyorum '' tatlış cvp burda olabilir yani öncelikle bayanda akılda başlar yani düşünme rahatlı hissetme rahatlığı yapamk için yapmicaksın istediğin için yada olmasını istediğin şey için rahat olmak gerek kafayı başka şeylerle doldurmadan yada nasıl olsa olmicak orgazm yaşiyamicam diye şartlanmış olarak ilişkiye girmiceksin hissetmeye çalışmak konsantre önemli

Back
X