neden?

Seyda4454

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
23
8
1
48
Merhabalar
Aslında pek dert sayılmaz ama zoruma giden şeyler var.
Başta şunu belirteyim çoğu kişi bana kızacak ama hiç te kızmasınlar çünkü özel sektörde böyle şeyler var.
Özel okulda çalışıyorum idarede.sosyoloji 4.sınıftayım formasyonumda var.
Okulda bir kız var rehberlik var 2.sınıftayken rehberlik yapmaya başladı burda.formasyonu yok.
Bende formasyon aldıktan sonra müdürümüzle konuştum aynı işimi yapayım ama rehberlik anlamında kendimi geliştirmek istiyorum bir sınıf verirmisiniz tabi daha uygun bir dille söyledim artı parada istemiyorum dedim.
Oda tamam dedi.bir eğitim öğretim dönemi geçti vermedi.bu sene yine hatırlattım önümşzdeki dönem için tamam dedi ama yine vereceğini sanmıyorum.beni oyalıyor.
Senelerdir aynı kurumdayım yaptığım iştende memnun bunu hep söylüyor övüyor beni.
Benim gücendiğim nokta bu kız daha 2.sınıftaykrn alıyorlar ve hiç bir diploma olmadan çalıştırıyorlar.üstelik formasyon veya bir belgede yok(kıx yeni mezun oldu)
Ama benim belgelerim var neden fırsat verilmiyor.bu ülkede hep bumu olmalı böylemi olmak zorunda hep?

Rehberlik ve psikolojik danışmanlık mezunu birinin pedagojik formasyona ihtiyacı yok. O zaten senden daha fazla psikoloji kuramı görmüş. Senin meziyetlerinle, onun iş konusundaki yetkileri konusunda pek ortak noktanız yok. Neden karşılaştırdın onu anlamadım.

Yani ben yzından kızın pdr mezunu olduğunu anladım. Yanlış mı anladım acep?

Rehberlik ve psikolojik danışmanlık mezunu birinin pedagojik formasyona ihtiyacı yok. O zaten senden daha fazla psikoloji kuramı görmüş. Senin meziyetlerinle, onun iş konusundaki yetkileri konusunda pek ortak noktanız yok. Neden karşılaştırdın onu anlamadım.

felsefe mezunu

ayrıca cahil bir insan değilim pdr cilerin formasyona ihtiyacı olmadığını biliyorum

Her yerde bi dayısı olangillerden hanım kızımız galiba.

dayısımı var amcasımı bilmiyorum ama
bir iş yernde aynı memleketliden çok varsa oranın b.... çıkıyor
Daha önce hastanede çalıştım, hastanenin tamamı benim memleketliydi...
Suyu çıkmıştı gerçekten, herkes aşırı laubaliydi, tecrübe ile sabit.

O zaman muallime olarak bakış açımı söyleyeyim profil sayfandan 40 yaşında olduğun görülüyor. Sosyoloji 4. Sınıfım demişsin. Belki danışmanlık görevi için daha dinamik, genç mezun birini uygun görmüşlerdir. Genelde özel sektör acımasızdır. Sen iş istersin vermezler ama alanın olmayan işi buyurmayı severler. Tabii anlattığın kadarı ile hakimim konuya. Sebebini sen daha iyi tahlil edersin durumun.

O zaman muallime olarak bakış açımı söyleyeyim profil sayfandan 40 yaşında olduğun görülüyor. Sosyoloji 4. Sınıfım demişsin. Belki danışmanlık görevi için daha dinamik, genç mezun birini uygun görmüşlerdir. Genelde özel sektör acımasızdır. Sen iş istersin vermezler ama alanın olmayan işi buyurmayı severler. Tabii anlattığın kadarı ile hakimim konuya. Sebebini sen daha iyi tahlil edersin durumun.
Teşekkürler 40yaşında değilim çok daha gencim

2.üniversitem formasyonum var

Back
X