• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden?

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
bugun bır kötu buhranlı halbukı kaç gundur ıyıydım .ruyamda bıle son anda oğlumun elini tutabilmiştim. ölmek üzereyken düşecek gıbı bır yerdeydı.ve ona uyandım sonra sabah ezanını duydum duamı ettım tekrar yattım.
benım ıkıncı evliliğim ve bu evlililğımden bır çocugum var nasıl bır hayatsa bu evliliğimde defalarca aldatıldım şiddet gordum ve gecen tekrar yakaladım karakolluk olduk.ve eş kişisi uzaklaştırma aldı . yaklaşık bı aydır evde yanlızım çalışıyorum ılk zmanlar içimdekı hırsla aradım msjlar attım eş kişisine neden neden ben bunu hakedecek naptım dıye ? değdimi dıye ? aılem katıyen bosanmamı ıstemıyor elalem neder ne soylerız görmezden gel dıye dört yıldır çalışıyorum çocuguma annem bakıyor ve ben haftada bı yada ıkı kez göruyorum oğlumu .ıyı bır ınsan olmaya calıştım herzman içimde ALLAH korkusu var eşimin ilk evliliğinden olan çocugu kendı evladımdan ayırmadım onada babaanne bakıyor . ben bu adamı sevdım ınandım kaç kere ayrı kaldık yapma etme dıye yalvardım guzel bakımlı bı bayanımda ne arıyosun dedım her seferınde seyatana uydum affet...
aıller araya gırdı affet kızım bızım ıcın bızıde duşunun çocugunuz var...
en son çocuk ıcın affet...
Kuran'A el basmalar affet dıye ....yıne yaptı ... kadını erkek ısmıyle kaydetmıs meshur mesajlları okudum.
bu adam dört yıldır hıcbıseye yardım etmıyor maddı manevı kıra gıda cocuk masrafı heppppppp parammmmmm yokkkkkkk......nasıl olsun kı parası
bı aydır benı gectım çocugu bıle arayıp sormuyor oyle daraldım bunaldımkı gıdesım var buralardan ama mecburıyetten ayakta kalmaya calışıyorum ıyıydımde ama bugun ne elım ne ayagım tutuyo sankı gucsuz fersız dua edın lutfen ıyı olmam gerek... her aksam mutfak penceremden karsı komsunun mutfagını göruyorum çocuklarıyla yemek yıyolar sohbet edıyorlar ben nıye böyle olamadım o kadar ımrenıyorum kı bogazıma bır yumru oturuyor ve gıtmıyor.

Valla yapilicak tek bisey var cocugunuzu alip ailenizden ve simdiki esinizden uzakta yasamak. Zor belki yasamayan bilmez ama hakkinizda hayirlisi olsun

Çocıgunuz kaç yaşında?
İşiniz başka bir şehirde devam etmeye müsait mi?
Ailenizin sizi bu evliliğe mahkum etmesi çok vicdansız bir tutum olmuş.
Çocuğunuzu ziyaretçi gibi haftada belli günlerde görmek çok zor olmalı...
Aileniz sonunda sizi anlayacaktır. Belki de çocuğun yaşı da uygunsa kreş için boşanıp kendinize uzakta yeni bir hayat kurabilirsiniz.
Zaten evin bütün Yükü sizde.. belki zorunlu olunca size nafaka da ödemek zorunda kalır elinize fazladan para da geçmiş olur çocuk için...
Başka nasıl bir çözümü olur şu durumun bilmiyorum.
Adam alışkanlık haline getirmiş...

Çocıgunuz kaç yaşında?
İşiniz başka bir şehirde devam etmeye müsait mi?
Ailenizin sizi bu evliliğe mahkum etmesi çok vicdansız bir tutum olmuş.
Çocuğunuzu ziyaretçi gibi haftada belli günlerde görmek çok zor olmalı...
Aileniz sonunda sizi anlayacaktır. Belki de çocuğun yaşı da uygunsa kreş için boşanıp kendinize uzakta yeni bir hayat kurabilirsiniz.
Zaten evin bütün Yükü sizde.. belki zorunlu olunca size nafaka da ödemek zorunda kalır elinize fazladan para da geçmiş olur çocuk için...
Başka nasıl bir çözümü olur şu durumun bilmiyorum.
Adam alışkanlık haline getirmiş...

Valla adamın ailesi bu öküzü evlendirdik kurtulduk boşatmayalım başımıza kalmasın diye sana ayar veriyor da senin ailen nasıl buna tahammül ediyor hayret. Ne demek görmezden gel? Bu nasıl bir istek? Adam aldatacak, çalışmayacak, eve gelmeyecek, çocukla ilgilenmeyecek ama sen görmezden geleceksin, oldu ya. Elalem ne der diye diye evlatlarını zindana mahkum etmek ne ya? Bence ailen seni düşünmüyor sen onları hiç düşünme. Senin hayatın, senin kararın, senin ömrün geçiyor onlar anca konuşsun oturdukları yerde. Bir kere yapmışsın bir daha yap ve boşa şunu. Kuran'ı bu saçma sapan işlere alet edenler, el basıp sözünde durmayanlar, aldatanlar rezil olmayacak sen mi olacaksın?

elalem nedere bakma bence oğlunuda al uzak bır yerde iş bul yerleş. sırtındakı yukten kurtul.

Şeytan onu çarpacak bir gün,''Ben senin yanında daha masumum,bana çamur atma '' diye.
Sizi aileniz bile sevmiyor ki,çok acı.
Dinlemeyin kimseyi,doğru yola girince Allah yardım ediyor,iş konusunda.
4 yıldır eşiniz maddi anlamda da yanınızda yokmuş,kendiniz çevirmişsiniz bir şekilde o evi,bari yük olmasın size.
Ama tabi inşallah sizin tek derdiniz adamın sizi aldatmasından dolayı can acısı değildir.

Yaptığı babalık surda kalsın pislik adam bu erkekler kendilerini ne zannediyorlar ya off biktim valla daraldim bu dertleri okumaktan adam olsalar da karılarınin ellerini tutsalar ya bizim hem cinslerimize ne demeli elin evli adamıyla ne işin olur senin ya ne işin olur örnek veriyorum eşimle disardaydiz kadın beni göre göre eşime bakıyor defalarca var mı böyle birşey ya böyle kadınlara hakkim haram olsun bırak gitsin canım o pislik adamı zaten parasida yokmuş sevgiside yok ilgiside

Ben bu aileleri anlamıyorumya.. Elalem ne derse desin. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki ya.
Şiddet var , aldatma var, herşey var.
Karakolluk olmuşsunuz.
Siz bunları yaşarken aileniz nasıl evinde uyuyabilir!

Başka şehire çocuğunuzla gitme şansınız yok mu? İş durumun nedir?

özel sektördeyım malesef bazen dıyorum tası taragı topluyum gıdeyım ama nereye aılem cocuguda vermez cocuk onlara alışkın bızımkılerde çocuga ... o tarafa gıdeyım dıyorum bu seferde es kısısı sourunlu orda rezıl eder hem benı hem aılemı kavgacı bılmıyorum toparlamıstım bıraz kendımı ama bugun dıbe vurdum sankı bes yılda verılen onca sanslar ama hıcbırını kullanamadı bosamazda benı cunku nafaka vercek mahkeme normalında kurus koklatmıyo sırf nafaka ödememek ıcın boyle kalırız bazen dıyorumkı ya benım canımı yada ALLAHIM onun canını alsın kurtulayım ve bıkaçgune uzaklastırma bıtcek dualarınıza ıhtıyacım var

özel sektördeyım malesef bazen dıyorum tası taragı topluyum gıdeyım ama nereye aılem cocuguda vermez cocuk onlara alışkın bızımkılerde çocuga ... o tarafa gıdeyım dıyorum bu seferde es kısısı sourunlu orda rezıl eder hem benı hem aılemı kavgacı bılmıyorum toparlamıstım bıraz kendımı ama bugun dıbe vurdum sankı bes yılda verılen onca sanslar ama hıcbırını kullanamadı bosamazda benı cunku nafaka vercek mahkeme normalında kurus koklatmıyo sırf nafaka ödememek ıcın boyle kalırız bazen dıyorumkı ya benım canımı yada ALLAHIM onun canını alsın kurtulayım ve bıkaçgune uzaklastırma bıtcek dualarınıza ıhtıyacım var

Aileniz çocuğu o kadar düşünüyor ve seviyor ise kızlarının arkasında dursun önce.
aileniz düşünceli insanlar ise, boşanmanıza destek olsunlar, gül gibi yanlarında, yakınlarında yaşayın sizde onlarla...

Ama lütfen bir anne olarak çocuğumu vermezler etmezler demeyin. Değil annem-babam-kocam, ordu ile gelseler o çocuk benim.
Kararları ile, sorumluluğu ile...
Siz evlat benim kim ne karışır dedikten sonra kimse zorla tutacak değil...

aılesıne onca ıyılıgım dokunmustur maddı manevvı ama bu zmanda benı bır kez bıle aramadılar ogunde karakolda bıkez yanıma gelıp noldu bıle demedıler canım acıyor aıleler ıcın çoc uk ıcın en son KURANA el bastı hata yaptım bı daha olmayacak dıye ama nafıle
aıleme yuz cevıremem çocugumu buyuttuler bu yasa getırdıler gul gıbı baktılar onları bıdaha uzemem zaten hasta ınsanlar bılmıyorum ALLAHIM bı cıkıs yolu göstersın

Elalem en fazla bir iki hafta konuşur unutur.
Siz hayatınıza elalemi dahil etmeyin.
Zaten adam yok ki.
Hiç değilse boşanın da yükünüzü atın.
Muhtaç değilsiniz bişey değilsiniz.
Öyle adamdan baba olur mu?
Çocuğa ne faydası var?

bugun bır kötu buhranlı halbukı kaç gundur ıyıydım .ruyamda bıle son anda oğlumun elini tutabilmiştim. ölmek üzereyken düşecek gıbı bır yerdeydı.ve ona uyandım sonra sabah ezanını duydum duamı ettım tekrar yattım.
benım ıkıncı evliliğim ve bu evlililğımden bır çocugum var nasıl bır hayatsa bu evliliğimde defalarca aldatıldım şiddet gordum ve gecen tekrar yakaladım karakolluk olduk.ve eş kişisi uzaklaştırma aldı . yaklaşık bı aydır evde yanlızım çalışıyorum ılk zmanlar içimdekı hırsla aradım msjlar attım eş kişisine neden neden ben bunu hakedecek naptım dıye ? değdimi dıye ? aılem katıyen bosanmamı ıstemıyor elalem neder ne soylerız görmezden gel dıye dört yıldır çalışıyorum çocuguma annem bakıyor ve ben haftada bı yada ıkı kez göruyorum oğlumu .ıyı bır ınsan olmaya calıştım herzman içimde ALLAH korkusu var eşimin ilk evliliğinden olan çocugu kendı evladımdan ayırmadım onada babaanne bakıyor . ben bu adamı sevdım ınandım kaç kere ayrı kaldık yapma etme dıye yalvardım guzel bakımlı bı bayanımda ne arıyosun dedım her seferınde seyatana uydum affet...
aıller araya gırdı affet kızım bızım ıcın bızıde duşunun çocugunuz var...
en son çocuk ıcın affet...
Kuran'A el basmalar affet dıye ....yıne yaptı ... kadını erkek ısmıyle kaydetmıs meshur mesajlları okudum.
bu adam dört yıldır hıcbıseye yardım etmıyor maddı manevı kıra gıda cocuk masrafı heppppppp parammmmmm yokkkkkkk......nasıl olsun kı parası
bı aydır benı gectım çocugu bıle arayıp sormuyor oyle daraldım bunaldımkı gıdesım var buralardan ama mecburıyetten ayakta kalmaya calışıyorum ıyıydımde ama bugun ne elım ne ayagım tutuyo sankı gucsuz fersız dua edın lutfen ıyı olmam gerek... her aksam mutfak penceremden karsı komsunun mutfagını göruyorum çocuklarıyla yemek yıyolar sohbet edıyorlar ben nıye böyle olamadım o kadar ımrenıyorum kı bogazıma bır yumru oturuyor ve gıtmıyor.
Pislik , Allah bildiği gibi yapsın böylelerini. O kadından 1 çocuk, sizden 1 çocuk, hala başkalarının peşinde. Allah müstehakını versin cok sinirlendim.
Sizin yapacağınız bişey Yok, evladınızla Yeni bir hayata adım atacaksınız , boşanın pisliği size bulaşmasın, İnanın daha mutlu olursunuz. Allah yardımcınız olsun, bundan sonra da iyi insanlarla karşılaştırsın.

İlk eşinden niye boşanmış, aldatma mı yine, keşke bilip ona göre davransaydınız

Ben bu aileleri anlamıyorumya.. Elalem ne derse desin. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki ya.
Şiddet var , aldatma var, herşey var.
Karakolluk olmuşsunuz.
Siz bunları yaşarken aileniz nasıl evinde uyuyabilir!

Başka şehire çocuğunuzla gitme şansınız yok mu? İş durumun nedir?
Benim iki kizim var ve ikinci evliligim.esim icki icmez dovmez kufur etmez baski yapmaz bazen her normal cift gibi tartisiriz annemin ilk sozu iki cocukla buraya sigamazsin sakin bosanayim deme ablam bi kere dondun hakkini kaybettin diger ablam biz sana artik evlenme demistik.hepsi bosanmamdan korkuyor genc yasli herkes boyle

bızımkılerde bı kez yuzumuz dustu elalem akrabalara bu sefer ne derız rezıl oluruz kokrkusu yasıyolar bılmıyorum napcagımı uzaklassam buralardan bı aydır ınanmazsınız evı bıel toplamıyorum temızlık yapmıyom artık evım olarak görmuyorum sogudum sadece sıgındıgım geceyı gecırdıgım bı yer gıbı oldu aksam olup dönunce hatırlıyorum ıster ıstemez eş kısını hayattan soguttu benı

Maddi olarak ona mecburum falan desen bi nebze anlarımda zaten evin yüküde sendeymiş.çocugu desen zaten annende öyle herakşam düzenli bi hayat babaya düşkün gibi bi durumda yok.ne diye katlanacaksın ki.sana hiç bir faydası Yok zararı bi dünya ama bence hiç elalemi düşünme elalem seninle çekmiyor bu derdi

Back
X