Neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Asik olup birine sevgimi itiraf ettim bir kac sene önce ve sebebini merak ettigimde "ihtiyaclarini karsilayamam" ve bu devirdeki kisa iliskilerden ve cinsel yasamlarin pesinde olmadigini ima etti.. ama ben seni uzaktan sevdim diyebildim sadece. Kizlara mesafeli olarak bilinirdi bende onun bu tarafini begendim zor guvenen biri olarak.. hala malesef onu seviyorum ve bekliyorum.. ve aklimi kurcalayan ve sormak istedigim, gittigi spor hocasi egitiminde sinif (kiz) arkadasi egitimini tamamlamis ve onu kucaginda tasiyarak poz vermisler.. aklimi kurcalayan beni okadar olmadigim seylerle yargilarken ve kizlara dokunmam bile imajini herkese verdikten sonra neden böyle olur?

Ama dusuncelerinizi de söyleyin lutfen bu konuda gercek hayatimda kimseyle konusamiyorum neden unutayim sebep olarak..

Ben size neden unutmuyorsunuz diye sormak istedim yukardaki sorunuza ithafen

Olmuyor..objektif yorum almak istedim insan sevdigi zaman görmuyor bazi seyleri unutabilirim umudu ile yazdim belki farkettirir biri bana diye onda tuhaflik varsa ama eger yoksa beklemek istiyorum vazgecmeden önce

Adam sizi istese sizinle olurdu demekki istemiyor. Sizi istemeyen birini seviyor olabilirsiniz ama umut yok belli ki. Yaş kaç?

Ikimiz de 23 yasindayiz,Evet istemiyor kabullenmem lazim seven insan bukadar bekletmezdi.. ama bunlar önemli de degildi benim yanimi yakan sanki gecici ihtiyac gidermem gereken bir iliski pesindeymisim gibi davranmasi ve ben kendimi yipratip suclarken onun böyle bir fotografini görmem kafami karistirdi nereye gitti o mesafeli ve ciddi insan diye

Adam, senden hoslanmiyorum diyemedigi için lafi evelemis gevelemis, o an aklina ne geldiyse soylemis budur yani.
Zaten cevaplar klasiktir: sen daha iyilerine layiksin, seni arkadasim/kardesim gibi goruyorum, yooo yooo ben ciddi iliskilerin insani degilim ve sana bunu yapamam vs vs
Yani kolay kolay hicbir erkek karsisindaki kiza senden elektirik alamadim, tipim degilsin demez, diyemez. Ama bana boyle demisti kismini gecin, onu nezaketten demis.

Ikimiz de 23 yasindayiz,Evet istemiyor kabullenmem lazim seven insan bukadar bekletmezdi.. ama bunlar önemli de degildi benim yanimi yakan sanki gecici ihtiyac gidermem gereken bir iliski pesindeymisim gibi davranmasi ve ben kendimi yipratip suclarken onun böyle bir fotografini görmem kafami karistirdi nereye gitti o mesafeli ve ciddi insan diye
Sence neden boyle dusunmus olabilir? Cidden olayi kavramak ve kavraman icin soruyorum.. Durduk yere soylenecek bi gerekce degil sanki, luks ihtiyaçlar, cinsel yaşam vs.. Nasil bi diyalogunuz, arkadaşlığınız vardı oncesinde?

Asik olup birine sevgimi itiraf ettim bir kac sene önce ve sebebini merak ettigimde "ihtiyaclarini karsilayamam" ve bu devirdeki kisa iliskilerden ve cinsel yasamlarin pesinde olmadigini ima etti.. ama ben seni uzaktan sevdim diyebildim sadece. Kizlara mesafeli olarak bilinirdi bende onun bu tarafini begendim zor guvenen biri olarak.. hala malesef onu seviyorum ve bekliyorum.. ve aklimi kurcalayan ve sormak istedigim, gittigi spor hocasi egitiminde sinif (kiz) arkadasi egitimini tamamlamis ve onu kucaginda tasiyarak poz vermisler.. aklimi kurcalayan beni okadar olmadigim seylerle yargilarken ve kizlara dokunmam bile imajini herkese verdikten sonra neden böyle olur?
Yanlis anlamayin ama sizi dokunacak kadar çekici bulmuyordur.hoslanmamistir

Asik olup birine sevgimi itiraf ettim bir kac sene önce ve sebebini merak ettigimde "ihtiyaclarini karsilayamam" ve bu devirdeki kisa iliskilerden ve cinsel yasamlarin pesinde olmadigini ima etti.. ama ben seni uzaktan sevdim diyebildim sadece.

Kisa iliskilerin adami degilmis. Geciniz. :KK14:

Dusundukleri diline vurmus. Tam da o iliskilerin adamiymis . Cocuk senden hoslanmamis, uzaklastirmaya calismis ya da heterosexual degil.

senden hoşlanmıyor arkadaşım bu çok itici bir güç olmalı senin için. Başka sebebe ihtiyaç duymamalısın...

Ortak arkadaslarimiz var sadece okadar yakin degildik ayni derste göruyordum sadece.. ve belirtmeyi unuttum dialogun nasil gelistigini: ilk basta olmaz seninle ilgisi yok demisti ama sonra o an ki sebebinin meraki mi yoksa gereksiz durustlukmu diye senden önce de birine itiraf etmistim o da istememisti bu yuzden sebebi merak ediyorum demistim malesef.. iste ozaman böyle sözlere basladi "belki herkes senin ihtiyaclarini karsilayamaz herkes cinsel bilmem nelerin pesinde degil bide böyle dusun demisti kisa iliski partneri istemiyorum" diye
Birsey diyemedim o an da sadece hep uzaktan sevdim kimi sevdiysem dedim ve konusma bitti..Beni tanimiyor anlarim ama kendimi cok uzdum öyleyim diye dusunmeye basladim..

Lisedeyken hoşlandığım çocuk çevreni bırakman lazım deyip dururdu. Seni istemiyorumun kibarcası buydu onun dilinde

Siz ona nasil oyle dusundurdunuz de kisa iliski ve cinsel iliski olarak yaklasiyor size orayi anlayamadim.Sizin beklentiniz bu muydu?
Spor yaparken bir kizi kucaginda tasimasi onunla cinsel anlamda birsey yasadigi anlamina mi geliyor???Bence dusunce tarsizinizi ve kendinizi ifade etme yeteneginizi biraz gelistirin.

Senden hoslanmadim, demek haricinde hepsini demis zaten. Bak bazi erkekler boyledir beni bin kisi sevmeye devam etsin de ben baskasiyla takilayim. Matematik budur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X