NEDEN?

MutlulukVeSevgi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
31
5
1
26
Genç bir kızım. Bir arkadaşım vardı normal iki arkadaştik. Daha sonra bana açıldı. İlişki olarak benim mantığıma hiç uymayan birisiydi. Ama nasıl olduysa kabul ettim. Daha önce hiç iliskim olmamiştı. İlk önce iyi gibiyken gittikçe tuhaflaşmaya başladı. Bir gün iyi bir gün kötu oluyordu. İşin ilginç kısmı benim başta pek bir şey hissetmeyip daha sonra baglanmam oldu. Bir noktadan sonra o hiç umursamamaya başladı. Bana neler söyledi,neler yaptı. Sanki ona açılan ben ve ilişkiyi başlatan benmişim gibi hep peşinden koştum. İlginç bir şekilde kopamıyorum sanki büyü var üzerimde. Şu an hala devam ediyor. Gurursuz insan oldum çıktım ben asla böyle birisi değildim. Psikolojim çökük kimseye anlatamıyorum berbat durumdayım.Ayrılsam bile beni hep öyle gurursuz bir insan olarak hatırlamasını istemiyorum kimsenin. Ne yapayım ne olur yardım edin bana. Ve en önemlisi de madem böyle yapacaktı neden arkadaşliğimızı bozma pahasina bana açıldı?

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle mizaç olarak kendimi anlatayım. Sessiz sakin bir insanımdır. Çoğu zaman hakkımı savunamam. Şimdi benim çok yakın bir kız arkadaşım var. İlkokuldan beri arkadaşız. Benim bir senedir süren bir ilişkim var. O da benim çocukluk arkadaşım ve arkadaşımla da tanışıyorlar. Hayatımdaki kişi dengesiz bir insan. Beni çok üzdü. Ben de üzüldüğüm zaman bu arkadaşımla dertleşiyordum. Şimdi şöyle ki şu an hala beraberiz erkek arkadaşımla ve o eski dengesiz halinden eser yok. Sorun ne peki,diyeceksiniz. Sorun şu ki arkadaşım erkek arkadaşımla ilişki kurmama ikide bir laf ediyor. Niye hala çıkıyorsun onunla,o seni üzmedi mi diyor. Ben de artık düzeldiğini söyleyince de,siz zaten birbirinize uygun değilsiniz,bırak onu diyor. Son günlerdir kafasını buna takmış durumda. Ben kiminle ilişki kurup kurmayacağımda özgür olmalıyım. Sürekli üzerimde bir baskı hissediyorum. Ben onun ilişkilerine karışmadığım halde o benimkisine çok karışıyor. Bardağı taşıran son damla ise dün erkek arkadaşımla konuşmuş ve bizim birbirimize uygun olmadığımızı anlatmış. Çok sinirlendim arkadaşlar bu kadarı da fazla değil mi? Yoksa benim iyiliğimi düşündüğü için mi böyle yapıyor?Kafam çok karışık. Yardım...

Konu halloldu.

Merhaba. Benim hayatimda birisi var. Üniversitede yaz okulundaydı,ailesiyle birlikte bayram için Cumartesi günü geldiler. Yaşadığım şehre. Bayram tatili olduğu için sadece bir hafta burada. Öyle çok ciddi bir ilişki yok aramızda onu belirteyim. Zaten yaşlarımız 19. Bu arada bu bir haftadan sonra bir daha bir yıl boyunca görüsemeyeceğiz çünkü bu sene bir yıllıgina yurtdısina gidiyor. İlk geldiği gün yani Cumartesi günü çok güzel vakit geçirdik. Ama işin ilginç kısmı o gece eve döndükten sonra bana mesaj atmış. Evet seninle vakit geçirmekten hoşlaniyorum ama ben buraya 1 haftalık tatil için geldim ailemle,lütfen beni sıkma yazmış. Her neyse. Ondan sonraki gün de gece dışarı çıktık ve tarif edilemeyecek kadar güzel vakit geçirdik. Onun da çok mutlu olduğu gözlerinden belliydi. Zaten gelecektim yarın yanına,ama şimdi daha çok isteyerek geleceğim dedi. Ama ertesi akşam yani dün gelmedi çağırmama rağmen. Ailesiyle gündüz gezmişler çok yorgunmuş. Bilemiyorum insan çok hoşlandıysa gelmek için can atmaz mı? Sunun şurasinda kac gun kaldi ki zaten. Evet ciddi bir ilişki değil ama ben bu bir haftayı doyasıya onunla yaşamak istiyorum. Hayatımın ilklerini onunla yaşadım ilk kez onu öptüm,ilk kez onun elini tuttum. Zaman da kısıtlı bana yardımcı olur musunuz

Nasıl ilk ilişkiniz ???

Demekki arkadaşlığınızı önemseyen sadece sizmişsiniz. Psikolojinizi bozup ozguveninizi kaybetmenize sebep oluyor. Ayrılmak en büyük çözüm ve bunun farkındasınız. Ayrıldığınızda bunu kendiniz için yapacaksınız burada gurursuzluk yok. Lütfen kendinize biraz daha değer verin.

Demekki arkadaşlığınızı önemseyen sadece sizmişsiniz. Psikolojinizi bozup ozguveninizin bozulmasına sebep oluyor. Ayrılmak en büyük çözüm ve bunun farkındasınız. Ayrıldığınızda bunu kendiniz için yapacaksınız burada gurursuzluk yok. Lütfen kendinize biraz daha değer verin.
Şunu çok merak ediyorum peki madem önemsemiyordu niye başta bana teklif etti?

Bu kadar peşine düşmenize sebep olacak özelliği nedir? Düşündünüz mü? Başkasında olmayan, onda olan şey ne?

Genç bir kızım. Bir arkadaşım vardı normal iki arkadaştik. Daha sonra bana açıldı. İlişki olarak benim mantığıma hiç uymayan birisiydi. Ama nasıl olduysa kabul ettim. Daha önce hiç iliskim olmamiştı. İlk önce iyi gibiyken gittikçe tuhaflaşmaya başladı. Bir gün iyi bir gün kötu oluyordu. İşin ilginç kısmı benim başta pek bir şey hissetmeyip daha sonra baglanmam oldu. Bir noktadan sonra o hiç umursamamaya başladı. Bana neler söyledi,neler yaptı. Sanki ona açılan ben ve ilişkiyi başlatan benmişim gibi hep peşinden koştum. İlginç bir şekilde kopamıyorum sanki büyü var üzerimde. Şu an hala devam ediyor. Gurursuz insan oldum çıktım ben asla böyle birisi değildim. Psikolojim çökük kimseye anlatamıyorum berbat durumdayım.Ayrılsam bile beni hep öyle gurursuz bir insan olarak hatırlamasını istemiyorum kimsenin. Ne yapayım ne olur yardım edin bana. Ve en önemlisi de madem böyle yapacaktı neden arkadaşliğimızı bozma pahasina bana açıldı?
7 yillik kocam sehir disinda bizi 20 gunde arayi sormasa asla ama asla aramam nerdesin niye aramadın demem nasil olurda kendinizi boyle dusurursunuzz

Bugun actiginiz 3.konu madem ayni kisiden bahsediyordunuz 1 konuda toplasan olmaz miydi?Cok celiskili durumlar var.Hadi hayirlisi

Siz buraya dalgaya mı geldiniz onu söyleyin önce!! bu herhalde bugün 6 7 konu oldu her konunuz saçma ve alakasız troll müsün işin gücün mü yok ya senin bir demişsin sevgilşm var dengesiz ama düzeldi ama kız arkadaşm ayrıl diyor diye bi yazmışsın şehir dışından geldi benle az görüşüyor daha akşam kız arkadaşını sevgilisini aldatmakla suçladın o bitti şimdi bu Allah aşkına canınız mı sıkılıyor konu açıp.duruyorsunuz! Mune Mune Kazen Kazen siteyi günde 5 6 kez abuk subuk alakasıs konu açanlar sardı bayramda boş kalan dalga geçiyor bayram tatilsiniz ama bir baksanız!!

Bence sizde hırs yapıyorsunuz..ayrılın gitsin

Back
X