• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden???

Belkide yanılıyorsundur
Ya erkeklwr benden hoslandigini yada sevgili olmak istediklerini direk soyluyolar zaten benin rahatsiz oldugun konu bende güzel olduğumu düşünmüyorum zaten neden hoslaniyolar bende bilmediğim bilmediğim var sadece kendimi baz almıyorum yani kendimi övmek için bu soruyu sormadim

Merhaba , öncelikle bu konuyu açma nedenim aman çok güzelim , erkekler benden çok hoşlanıyor yhaaa:kusmuk: değil . Ama girdiğim ortamlarda erkekler bana çok ilgi gosteriyolar ve genelde hepsiyle konuşuyorum (arkadaş olarak ) ama onlar hep benimle sevgili olmak istediklerini falan söylüyorlar. Sizce neden ben çok güzel olduğumu düşünmüyorum hatta güzel bile olduğumu düşünmüyorum bunu kiz arkadaşlarım da farkında. 3,4 günlük takıldığım bir kiz sende farklı bir aura var ama sen bunu farkedene kadar öleceksin dedi . Yani sizce ben neden boyleyim neden kendimi farkina varamiyorum .Erkekler benden hoslanarak bana yaklastiklarinda hep kendimi sorguluyorum Neden benden hoşlanıyorlar acaba falan ve bu ilkokuldan itibaren böyleydi ve şunu da soyliym bu çocuklar genelde hep yakışıklı ve ortamlarında popüler insanlar bana yardim edin sizce neyi göremiyorum. Bir erkek bir kiza Neden yaklaşır istese çok daha güzellerini bulabilecekleri halde...
Biraz anlatsana neden ben

ben sizi anladim.kendimi hic beğenmem.kisa boylu göbekli giyinmesini cok bilmem.erkeklerin hepsi degil ama ilgi çektiğim doğrudur.hatta ben olsam bana bakmam amaçlarımi farklı acaba diyorum

Hepinizi alıntı yaparak cevap veremiyormuyuz anlatamıyorum herhalde bem aman çok güzelim diye konu acmadimki ben sadece neden bu kadar erkek bir kadına bu kadar cok yaklaşır diye sordumsiz sorunuza gittiyse herhangi bir kadını baz alarakta cevaplayabilirsiniz ne diym yani iki saat vurguladım kendimi güzel hissetmediğim halde diye hem burda bunları yazmak yada sizin beni güzel zannetmeniz bana ne kazandırır.Benim derdim insanların benden fazla Bi beklentisi var gibi geliyo sanki konussam yani bir şey soyliycekmisim gibi yada bir gun cirkin gelsem onlara benimke dalga geciceklermis gibi .Benim hayatın bu platformdan ibaret değil arkadaşlar sakin olun

Ya erkeklwr benden hoslandigini yada sevgili olmak istediklerini direk soyluyolar zaten benin rahatsiz oldugun konu bende güzel olduğumu düşünmüyorum zaten neden hoslaniyolar bende bilmediğim bilmediğim var sadece kendimi baz almıyorum yani kendimi övmek için bu soruyu sormadim
Peki madem güzel değilim diyorsun
Acaba hareketlerin mi yanlış anlaşıyor erkekler tarafından ?

Burada egonuzu pışpışlatmak mı istiyorsunuz anlamadim :KK76: biz bunu nerden bilebiliriz ki ancak sizi tanıyanlar verebilir sorunuzun cevabını

Bunu bilsen ne olur ki.artik o neyse oyle yapmayayim bana asik olmasinlar mi istiyorsun.ne guzel iste eger oyleyse hoslandigin kisiyj kendine asik edersin mesela :)

Hepinizi alıntı yaparak cevap veremiyormuyuz anlatamıyorum herhalde bem aman çok güzelim diye konu acmadimki ben sadece neden bu kadar erkek bir kadına bu kadar cok yaklaşır diye sordumsiz sorunuza gittiyse herhangi bir kadını baz alarakta cevaplayabilirsiniz ne diym yani iki saat vurguladım kendimi güzel hissetmediğim halde diye hem burda bunları yazmak yada sizin beni güzel zannetmeniz bana ne kazandırır.Benim derdim insanların benden fazla Bi beklentisi var gibi geliyo sanki konussam yani bir şey soyliycekmisim gibi yada bir gun cirkin gelsem onlara benimke dalga geciceklermis gibi .Benim hayatın bu platformdan ibaret değil arkadaşlar sakin olun
Neden çirkin olma korkun var ki . Kendini güzellik olarak algılayan sensin . Dalga değil ya beğenmezlerse diye korkuyorsun

Back
X