- 4 Şubat 2015
- 6.423
- 12.895
- 448
hiiiBen ikizler kadını işveli cilveli olur. Ondan erkekler ilgileniyordur dedim. Ben aslanım. Böyle bir konu kessen açmam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiiiBen ikizler kadını işveli cilveli olur. Ondan erkekler ilgileniyordur dedim. Ben aslanım. Böyle bir konu kessen açmam.
Bilmiyorum aslında çok fazla konuşmam genel olarak ama bu dışarıya rahatlık olarak algilaniyo sanırım . Çünkü bana genelde çok rahatsin çok umursamazsin diyolar ama tepkimi böyle gösteriyorum aslinda ben o zmanlarda huzursuz ve çekingen oluyorum ama karşı taraf onu rahat ve umursamaz olarak algiliyoPeki madem güzel değilim diyorsun
Acaba hareketlerin mi yanlış anlaşıyor erkekler tarafından ?
Erkekler cok kompleks canlilar degiller ki.Hepinizi alıntı yaparak cevap veremiyormuyuz anlatamıyorum herhalde bem aman çok güzelim diye konu acmadimki ben sadece neden bu kadar erkek bir kadına bu kadar cok yaklaşır diye sordumsiz sorunuza gittiyse herhangi bir kadını baz alarakta cevaplayabilirsiniz ne diym yani iki saat vurguladım kendimi güzel hissetmediğim halde diye hem burda bunları yazmak yada sizin beni güzel zannetmeniz bana ne kazandırır.Benim derdim insanların benden fazla Bi beklentisi var gibi geliyo sanki konussam yani bir şey soyliycekmisim gibi yada bir gun cirkin gelsem onlara benimke dalga geciceklermis gibi .Benim hayatın bu platformdan ibaret değil arkadaşlar sakin olun
Orda kimse yok :/Gençsin, güzelsin seni üzerim, haftasonu aktivitesi---->https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/geyik-sohbeti.308/
Neden çirkin olma korkun var ki . Kendini güzellik olarak algılayan sensin . Dalga değil ya beğenmezlerse diye korkuyorsun
Evet korkuyorum BU yüzden bu konuyu açtım ışte her zman bende iyileri cikicak ve var zaten bu bir alışkanlık ilerde girdiğim ortamda erkeklerden biri bile beni begenmezse kendimi cok cirkin ve degersiz hissederim diye dusunuyorum ama simdide erkekler beni bu kadar usteleyince kendimi baskı altında hissediyorumNeden çirkin olma korkun var ki . Kendini güzellik olarak algılayan sensin . Dalga değil ya beğenmezlerse diye korkuyorsun
Bende de var bir beğenmişlikte böyle değil. Hanımefendiyim akıllıyım tarzı.12 den vurmuşumgenelde aslanlar kendini beğenmiş olur derler ya o açıdan söyledim, benim tanıdığım aslanlar tam tersi olsa da öyle bilindikleri icin
![]()
Benim bildiğim çok güzel kızlara erkekler bana bakmaz diye yanaşmıyor. İlginçtir fazla teklif almıyorlar. Yani ben öyle biliyorum. Sizde öyle olabilirsiniz.Allah nohutu dişi olmayana veriyor.
Hele o auradan bana da verin. Erkeklerle işim yok da,ortamlarda çok soğuk duruyorum yaw.
Etkenlerin beğenmesi sen de ne ifade ediyor peki ? Bir erkek çok begendiginde ne hissediyorsun ?Evet korkuyorum BU yüzden bu konuyu açtım ışte her zman bende iyileri cikicak ve var zaten bu bir alışkanlık ilerde girdiğim ortamda erkeklerden biri bile beni begenmezse kendimi cok cirkin ve degersiz hissederim diye dusunuyorum ama simdide erkekler beni bu kadar usteleyince kendimi baskı altında hissediyorum
Evet korkuyorum BU yüzden bu konuyu açtım ışte her zman bende iyileri cikicak ve var zaten bu bir alışkanlık ilerde girdiğim ortamda erkeklerden biri bile beni begenmezse kendimi cok cirkin ve degersiz hissederim diye dusunuyorum ama simdide erkekler beni bu kadar usteleyince kendimi baskı altında hissediyorum
Bir arkadaş da demiş ya. Belki de çok hafif tabir edilen,kolay elde edilecek kiz l auraniz vardır, amaçları birkaç güzel gece geçirmektir. Siz hele birine evet deyin, bakın bakalım ilişki romeo-juliyet şeklinde mi ilerliyor anastasia-grey şeklinde mi.Hepinizi alıntı yaparak cevap veremiyormuyuz anlatamıyorum herhalde bem aman çok güzelim diye konu acmadimki ben sadece neden bu kadar erkek bir kadına bu kadar cok yaklaşır diye sordumsiz sorunuza gittiyse herhangi bir kadını baz alarakta cevaplayabilirsiniz ne diym yani iki saat vurguladım kendimi güzel hissetmediğim halde diye hem burda bunları yazmak yada sizin beni güzel zannetmeniz bana ne kazandırır.Benim derdim insanların benden fazla Bi beklentisi var gibi geliyo sanki konussam yani bir şey soyliycekmisim gibi yada bir gun cirkin gelsem onlara benimke dalga geciceklermis gibi .Benim hayatın bu platformdan ibaret değil arkadaşlar sakin olun
Baski altinda hissediyorum kendimi rahat hareket edemiyorum BU taraftan hosuma gidiyor o ortamda daha cok olmak istiyorum ama o ortama girince utanıyorum ama bu karşı tarafa rahat umursamaz imajı veriyoEtkenlerin beğenmesi sen de ne ifade ediyor peki ? Bir erkek çok begendiginde ne hissediyorsun ?
O tarz çocuklar değiller yani o kadar ileriye gitmezler ve gidemezler çünkü benim sinirlarimin olduğunu bilirler yaşımiz itibariyle de olmazBir arkadaş da demiş ya. Belki de çok hafif tabir edilen,kolay elde edilecek kiz l auraniz vardır, amaçları birkaç güzel gece geçirmektir. Siz hele birine evet deyin, bakın bakalım ilişki romeo-juliyet şeklinde mi ilerliyor anastasia-grey şeklinde mi.
Bence sorunuzun çözümü burada^^
Karşılıklı konuşmalarımız gevşek değil suana kadar hiç sevgilim olmadı yani hiç birini kabul etmedimO tarz çocuklar değiller yani o kadar ileriye gitmezler ve gidemezler çünkü benim sinirlarimin olduğunu bilirler yaşımiz itibariyle de olmaz
Yaşın 20 'den küçük galiba bir kaç sene geçsin rahatlarsın bu kadar güzellik takıntılı erkek ilgisi takıntılı olmazsın yaşının getirdigiBaski altinda hissediyorum kendimi rahat hareket edemiyorum BU taraftan hosuma gidiyor o ortamda daha cok olmak istiyorum ama o ortama girince utanıyorum ama bu karşı tarafa rahat umursamaz imajı veriyo
Allah herkesi çok mutlu etsin benim derdim bu degil ki ben güzelim evliliğim de güzel olsun sevgilim de yakışıklı olsun falan...ilgi görmek dert değil iyi birşey. ama bu tek başına birşey ifade etmez. ilişkileriniz sağlıklı mı, sonuna kadar gidebiliyor mu. bu önemli. nice dikkat çeken kızlar yalnız ya da ilişkilerinde mutlu olamıyorlar, ama bazı hiç dikkat çekmeyen kızlar çok iyi evlilikler yapabiliyor. siz bunu sorgulayacağınıza düzgün birini bulmaya bakın. ay herkes beni beğeniyor derken bir bakmışsınız yalnız kalmışsınız, dikkat çekmeyen diğer kızlar da en iyileri kapmış.