Neden?

Sevgi istiyorsan beklemicen sana kollarini açmalarını. Sevgi kazanılır konusmanla hareketlerinle yaptıklarınla. Bu potansiyele sahip degilsen çok normal bir durumun içinde yasiyorsun. Sen sevilmek istiyorsun tamam da kimsin nesin nasıl birisin bunu bilmiyoruz. Belki sivri dilin var belki çok dedikoducusun belki ispiyonculuk gibi aliskanligin var. Insanlar seni tanimadan şöyle yap böyle davran sevgiline akrabana arkadaşına diyemez. Sence sen nasıl bir insansın bana onu soyle ama samimi şekilde neyse o
Ya da bahsettigin sadece aşk iliskileri için mi geçerli?

Ya da bahsettigin sadece aşk iliskileri için mi geçerli?
Soyleki bu zamana kadar sosyal fobi olduğu icin insanlarim yaninda rahat olamiyordum birde kronik depresyon olduğu icin her seyi kafaya takan ve kucuk seylere bile büyük tepkiler veren bir insandim simdi ilac kullaniyorum dahq rahatladim. belki bunlar olmamasina sebeptir. Birde bir kac senedir hic arkadasim yok sevgi bakimindan arkadasta istiyorum. Ailemle aram önceden alinganligum vs yuzunden iyi değildi simdi duzeldi amq. Onun disinda sessiz sakin kendi halinde biriyim az çok anlatabildim sanırım

Evet kendimle bir sorunum yok
Kendini seven insan sevilmemekten korkmaz. Çünki kendisini kendisinden daha çok kimsenin sevemeyeceğini bilir. Ve korkmadan kendine değer vermeyen insanlardan vazgeçebilir. Çünki sevgiyi dışarıda aramaz asıl sevgi içindedir. Ve onu hak edenlere verir.

İstersen ben sevebilirim,aşık gibi sevmezsen kardeş gibi sev beni,kardeş gibi sev beniiiiii
Dalgalandimda duruldum,kostüm ardından yoruldum.
Kardeş gibi sev beniii,kardeş gibi sev beniiii.

Soyleki bu zamana kadar sosyal fobi olduğu icin insanlarim yaninda rahat olamiyordum birde kronik depresyon olduğu icin her seyi kafaya takan ve kucuk seylere bile büyük tepkiler veren bir insandim simdi ilac kullaniyorum dahq rahatladim. belki bunlar olmamasina sebeptir. Birde bir kac senedir hic arkadasim yok sevgi bakimindan arkadasta istiyorum. Ailemle aram önceden alinganligum vs yuzunden iyi değildi simdi duzeldi amq. Onun disinda sessiz sakin kendi halinde biriyim az çok anlatabildim sanırım
Demek ki zamaninda olan savranislarinin tepkilerinin izleri var üzerinde ve çevrenin üzerinde. Insanlar birkez ters yönünü görürse guvenmezler artık eskisi gibi olmaz aradaki bağlar. Senin bu psikolojiden kurtulman için ilaclarini düzenli alman daha da iyi olup tamam artık kontrol edebiliyorum kendimi dediğin noktada yeni ilişkiler yeni arkadasliklar kur. Ama kendine guvenmeden yapma çünkü yine aynı şeyleri yaşar uzulursun. Birde imkanın varsa okul veya is araciligiyla bulundugun şehri değiş yeni çevre edin

Demek ki zamaninda olan savranislarinin tepkilerinin izleri var üzerinde ve çevrenin üzerinde. Insanlar birkez ters yönünü görürse guvenmezler artık eskisi gibi olmaz aradaki bağlar. Senin bu psikolojiden kurtulman için ilaclarini düzenli alman daha da iyi olup tamam artık kontrol edebiliyorum kendimi dediğin noktada yeni ilişkiler yeni arkadasliklar kur. Ama kendine guvenmeden yapma çünkü yine aynı şeyleri yaşar uzulursun. Birde imkanın varsa okul veya is araciligiyla bulundugun şehri değiş yeni çevre edin
Neden yeni sehir

He izinli gunuymus ama sonu husran. Oradan çok arkadasim var gibi mi duruyor😀
Arkadaş edinmekten hiç çekinmiyormuşsun gibi duruyor. Çok mu cazibelisin merak ettim seni.ilk buluşmada öpüşmeye kalkmalar filan. Sen ne tepki verdin? Çantanla kafasına kafasına vursaydın edepsizin.

Arkadaş edinmekten hiç çekinmiyormuşsun gibi duruyor. Çok mu cazibelisin merak ettim seni.ilk buluşmada öpüşmeye kalkmalar filan. Sen ne tepki verdin? Çantanla kafasına kafasına vursaydın edepsizin.
Yok ya cazibelikten degil abazaliktan bence geri cekildim izin vermedim tabi :)

Kizlar kimle konussam bana kötü yaklasiyor. Beni kimse sevmicek galliba?
Zamanı geldiğinde doğru kişi ile karşılaştığında, şu zamanlarını acı bir tebessümle hatırlayacaksın, keşke kendimi bu kadar üzmeseymişim, hepsi geçiciymiş diyeceksin.

Back
X