Neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aileniz neden onaylamamıştı ilişkinizi? İlişki bile diyemeyeceğim bir ilişkimsiden çıktım birkaç ay önce ona rağmen acısı iyileşmeden hayatıma birini alamıyorum, olmuyor. Yangından mal kaçırır gibi nişanlanması pek iç açıcı değil.

Aileniz neden onaylamamıştı ilişkinizi? İlişki bile diyemeyeceğim bir ilişkimsiden çıktım birkaç ay önce ona rağmen acısı iyileşmeden hayatıma birini alamıyorum, olmuyor. Yangından mal kaçırır gibi nişanlanması pek iç açıcı değil.
Bende aynen sizin gibiyim. Biriyle çok basit flört etsem bile olmazsa birkaç ay kendime süre veririm. Başkasıyla yapamam. O nasıl yaptı? Onca söz onca laf? Artık kimseye güvenip inanamayacağım. Ona yanıyorum

Bu hikayenin çok benzerini yıllar evvelinden biliyorum. Erkek inat uğruna evlendi. Evlendiği kızı yaktı. Boşandı. Simdi başkasıyla yine evlenmiş olmak için evleniyor gibi

Bende aynen sizin gibiyim. Biriyle çok basit flört etsem bile olmazsa birkaç ay kendime süre veririm. Başkasıyla yapamam. O nasıl yaptı? Onca söz onca laf? Artık kimseye güvenip inanamayacağım. Ona yanıyorum
Eski konunuzu arattım da o kızı ailesi bana göre yedekte tutmuş zaten siz olmasanız bile yedekte bir kız varmış. Kıza üzüldüm. Kimsenin ilişkisi dört dörtlük değil hepimiz zamanında darbeler yedik, yediğimiz darbeler bize mantıklı bakmayı öğretti aslında. Bu olayın sizin için tecrübe olduğunu düşünüyorum.

Buraya bir hafta önce konu açmıştım ailenizin istemediği biriyle evlenir misiniz diye..
Ben de cesaret edemedim ve yapamayacağımı söyledim oğlana. O çok ısrar etti inanmadı bende kırıcı olup daha ağır şeyler söylemek zorunda kaldım vazgeçsin diye.. Vazgeçti.
3 gün sonra bir kızla görüşmüş ve aileler de onaylamış. Bir hafta sonra nişanı var.
Neden diyorum sadece? Hiç mi sevilmedim yoksa inat uğruna mı ya da baskı mı vardı? Kendimi de kandırmak istemiyorum. Ama olayları algılayamıyorum. Neden bu kadar çabuk olduğunu da.
Belki daha onceden de gorusuyordu. 3 gun sonra gorusup karar almamistir. Evlilik dusunen 1 erkekmis. Oyle ahim sahim buyuk firtinali asklar beklemeyin erkek kismindan. Husrana ugrarsiniz.

Buraya bir hafta önce konu açmıştım ailenizin istemediği biriyle evlenir misiniz diye..
Ben de cesaret edemedim ve yapamayacağımı söyledim oğlana. O çok ısrar etti inanmadı bende kırıcı olup daha ağır şeyler söylemek zorunda kaldım vazgeçsin diye.. Vazgeçti.
3 gün sonra bir kızla görüşmüş ve aileler de onaylamış. Bir hafta sonra nişanı var.
Neden diyorum sadece? Hiç mi sevilmedim yoksa inat uğruna mı ya da baskı mı vardı? Kendimi de kandırmak istemiyorum. Ama olayları algılayamıyorum. Neden bu kadar çabuk olduğunu da.
adam evlenmek için tek kriter olarak nefes alsın yeter diyor sanırım. 1 haftada ayrılıp yeni biriyle tanışıp evlenmeye karar vermek nedir ya hu

Öküzist sendromu canım bu tipler nerde ot görse o tarafa gider çünkü aç... Sen pırlantasın demekki ne anlar öküz pırlantadan... Kurtulduğuna şükret...

Sen evet deseydin bu sefer de o kızı yüz üstü bırakıp gidecekti, o kız konu açacaktı belki buralarda... Özetle hayat karaktersiz insanlar için can sıkmaya, kafa yormaya değecek kadar kıymetsiz değil, şükredin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X