• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?

Emily19

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
491
416
33
Merhaba . Nedense bunu mu dert ettin kendine diyecekmişsiniz gibi hissediyorum ama en azindan icimde kalmamış olacak. Ben 18 yaşındayim ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Kimden hoşlandıysam benden hoşlanmadı hep dedim kendime çok mu çirkinim kiloluyum ...halbuki hep güzel olduğum söylenir , etrafımdakiler yalan mı söylüyor diye düşünüyorum bazen . Bir arkadaşım var seviyorum onu ama bir yere gidiyoruz mesela çalışmaya çalışıyoruz eve geliyoruz . Geliyor bana işte işyerindeki bu çocuk banq yazdı şu bana istek attı.sürekli herkesle konuşuyor. Kıskandığımdan değil asla bir çocuktan çok hoşlandım ona adım attım ama o bana dönüt vermedi . Gitmiş arkadaşımın tiktok hesabına istek atmış. Arkadaşım bana dedi , dedim ister kabul et ister etme . Bana etmeyeceğim dedi ama aksam baktım kabul etmiş. Ben çok üzülüyorum ve eksik hissediyorum . Ne bileyim çevremdeki herkes sevgilileriyle güzel anıları anlattıkça...Ben sevilmeyi hak etmiyor muyum diyorum kendi kendime

Son düzenleme:
Merhaba . Nedense bunu mu dert ettin kendine diyecekmişsiniz gibi hissediyorum ama en azindan icimde kalmamış olacak. Ben 18 yaşındayim ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Kimden hoşlandıysam benden hoşlanmadı hep dedim kendime çok mu çirkinim kiloluyum ...halbuki hep güzel olduğum söylenir , etrafımdakiler yalan mı söylüyor diye düşünüyorum bazen . Bir arkadaşım var seviyorum onu ama bir yere gidiyoruz mesela çalışmaya çalışıyoruz eve geliyoruz . Geliyor bana işte işyerindeki bu çocuk banq yazdı şu bana istek attı.sürekli herkesle konuşuyor. Kıskandığımdan değil asla bir çocuktan çok hoşlandım ona adım attım ama o bana dönüt vermedi . Gitmiş arkadaşımın tiktok hesabına istek atmış. Arkadaşım bana dedi , dedim ister kabul et ister etme . Bana etmeyeceğim dedi ama aksam baktım kabul etmiş. Ben çok üzülüyorum ve eksik hissediyorum . Ne bileyim çevremdeki herkes sevgilileriyle güzel anıları anlattıkça...

Çevremde çirkin sayılabilecek birsürü kızın sevgilisi var millet daldan dala atlıyor ama ben sevdiğim kişiyle birlikte olamıyorum.Biraz sert mizahlıyım konuşma tarzım serttir ama saygısız değilim asla o yüzden mi diye düşünüyorum . İnsanlarda çekince mi bırakıyorim acaba

Biri tarafından beğenilmeyi istemek doğal bir duygu. Ancak eğer birileri ile tanışacak bir ortamınız yoksa ya da erkeklerin yaklaşmasına izin vermeyecek şekilde bir duruşunuz var ise bu neden oluyordur belki de. Sanırım arkadaşının isteği kabul etmesine daha çok içerlemişsin ki haklısın.

Biri tarafından beğenilmeyi istemek doğal bir duygu. Ancak eğer birileri ile tanışacak bir ortamınız yoksa ya da erkeklerin yaklaşmasına izin vermeyecek şekilde bir duruşunuz var ise bu neden oluyordur belki de. Sanırım arkadaşının isteği kabul etmesine daha çok içerlemişsin ki haklısın.
Millet çorap değistirir gibi sevgili değiştiriyor ben hayret ediyorum. Keşke o da bana adım atsa diye hayıflanırken bir bakıyorum arkadaşım 1.yi unutmuş 2. manitayı yapmış . Nasıl böyle oluyorlar diyorum kendi kendime . Ve em acısı da benim hoşlandığım kişiyi arkadaşım dq beğeniyor bugün saka yoluyla seninkini bana yapalım dedi bende güldüm

O tarz arkadaşlar kısmet kapatır, size yalan söylemiş. Belki bir sürü kişi ona sizi soruyordur, o da karaktersizdir belki ve sizi kötülüyordur. Böyle ucuz konularda bu kadar rahat yalan söyleyen birine güvenmeyin her şeyden önce.

Millet çorap değistirir gibi sevgili değiştiriyor ben hayret ediyorum. Keşke o da bana adım atsa diye hayıflanırken bir bakıyorum arkadaşım 1.yi unutmuş 2. manitayı yapmış . Nasıl böyle oluyorlar diyorum kendi kendime . Ve em acısı da benim hoşlandığım kişiyi arkadaşım dq beğeniyor bugün saka yoluyla seninkini bana yapalım dedi bende güldüm
Böyle ilişkileri bilmem hoşlanmam. Sizin de böyle ilişkiler içine girememiş olmanız hayrınıza olmuş.

O tarz arkadaşlar kısmet kapatır, size yalan söylemiş. Belki bir sürü kişi ona sizi soruyordur, o da karaktersizdir belki ve sizi kötülüyordur. Böyle ucuz konularda bu kadar rahat yalan söyleyen birine güvenmeyin her şeyden önce.
İyı kızdır bana çok yardımı dokundu ama insan üzülüyor en azından .beni kotülediğini de düşünmüyorum ama ne bileyim işte....

Merhaba . Nedense bunu mu dert ettin kendine diyecekmişsiniz gibi hissediyorum ama en azindan icimde kalmamış olacak. Ben 18 yaşındayim ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Kimden hoşlandıysam benden hoşlanmadı hep dedim kendime çok mu çirkinim kiloluyum ...halbuki hep güzel olduğum söylenir , etrafımdakiler yalan mı söylüyor diye düşünüyorum bazen . Bir arkadaşım var seviyorum onu ama bir yere gidiyoruz mesela çalışmaya çalışıyoruz eve geliyoruz . Geliyor bana işte işyerindeki bu çocuk banq yazdı şu bana istek attı.sürekli herkesle konuşuyor. Kıskandığımdan değil asla bir çocuktan çok hoşlandım ona adım attım ama o bana dönüt vermedi . Gitmiş arkadaşımın tiktok hesabına istek atmış. Arkadaşım bana dedi , dedim ister kabul et ister etme . Bana etmeyeceğim dedi ama aksam baktım kabul etmiş. Ben çok üzülüyorum ve eksik hissediyorum . Ne bileyim çevremdeki herkes sevgilileriyle güzel anıları anlattıkça...Ben sevilmeyi hak etmiyor muyum diyorum kendi kendime
Ayy bu kaçıncı bugün😂😂

Bu yaşlarda çevrenizin nasıl bir insan olduğunu anlamamanız ve nasıl hareket ettiğinizi anlamamanız normal ama şahsi fikrim ben senin yerinde olsam o bahsettiğin arkadaşın ile görüşmezdim.
Bana çok yardımı dokundu diyorsun yakın diyorsun ama senin ilk kez adım attığın bir çocuk ona istek attığı zaman kabul etmem deyip kabul ediyor ve benim açımdan bu ikili oynamaktır bunu kolay kolay söylemem ama arkadaşın içten pazarlıklı gibi geldi bana. Senin yaşlarındayken ben de birine platonik aşıktım en yakın arkadaşım ondan hoşlandığımı bildiği halde resmen sevgili gibi davranıyorlardı birbirlerine o zaman cocuktum tabi anlamıyordum sonradan denk etti.

Ben arkadaşımın bırak sevgilisini platonik olduğu bir çocuğa bakıp eklemem bile

Çevremde çirkin sayılabilecek birsürü kızın sevgilisi var millet daldan dala atlıyor ama ben sevdiğim kişiyle birlikte olamıyorum.Biraz sert mizahlıyım konuşma tarzım serttir ama saygısız değilim asla o yüzden mi diye düşünüyorum . İnsanlarda çekince mi bırakıyorim acaba
Ben de yaşadım aynı durumları.gerçekten çok moral bozucu oluyor.benim de kısmetim taa 26 yaşından sonra biraz açıldı.dedkleeinin çoğu da yalandir bakma sen.

Bu yaşlarda ilgi görülmeyi istemek çok normal Özellikle yaş grubunuz gereği de marifet gibi sevgili yapmak gözünüze hoş görünüyor İnan ki şuan çok iyi bir durumdasın şükretmen gerek kardeşim Rabbim seni haram ilişkilerden ,zinaya düşme tehlikesinden korumuş En hataya müsait yaşlardasın Müslüman bir genç kız zamanı gelince evlenir bu duyguları eşiyle yaşar En değerli ve kıymetli olanı budur Ben sana az çok olacaklardan bahsedeyim yaş grubun sadece sevişmek odaklı sevgili yapıyor Ôzellikle üniversite başında olan erkekler bu hedef doğrultusunda ilerliyor Bu yaşlarda aşkmış sevgiymiş ay bana çok değer veriyor seviyor yalan kül

Bu yaşlarda ilgi görülmeyi istemek çok normal Özellikle yaş grubun gereği de marifet gibi sevgili yapmak gözüne hoş görünüyor İnan ki şuan çok iyi bir durumdasın şükretmen gerek kardeşim Rabbim seni haram ilişkilerden ,zinaya düşme tehlikesinden korumuş En hataya müsait yaşlardasın Müslüman bir genç kız zamanı gelince evlenir bu duyguları eşiyle yaşar En değerli ve kıymetli olanı budur Ben sana az çok olacaklardan bahsedeyim yaş grubun sadece sevişmek odaklı sevgili yapıyor Ôzellikle üniversite başında olan erkekler bu hedef doğrultusunda ilerliyor Bu yaşlarda aşkmış sevgiymiş ay bana çok değer veriyor seviyor yalan külliyen yalan Bulursun birini sevgili olursun seni sevgisine inandırdıktan sonra diyeceği ilk şey öpüşelim sevişelim Açık ve net O arkadaşında çok flörtöz ise peşinde dolanıyorlardır güzel olduğundan değil Sakın kendinle bu tarz insanlarla kıyaslama ve eksik hissetme Sen çok güzel safsın asıl bu halini muhafaza edersen en kıymetli ve farklı olursun Herkes aynıyken senin hassasiyetlerin duruşun olmalı Dünyaya sadece nefsi isteklerimiz tatmin olsun diye gelmedik kardeşim Ahiretimizi de düşünüp buna göre yaşamalıyız Rabbim bu halimden razı olur mu diye düşünmemiz gerek Bence eğitiminize odaklanın ,sizi yetiştiren ailenin ne emeklerle yetiştirdiğini düşünün Herhangi bir hedefiniz varsa ona yönelin bu işler çok boş işler hem dünya hem ahireti yakabilecek tehlikede işler İllaki yaşamak istiyorsan zamanı gelince evlenirsin eşinle yaşarsın Kimsenin elinde oyuncak olma kardeşim marifet değil bu işler Abla tavsiyesi veriyorum Allah rızası için Mottomuz kimsenin sevgisine ihtiyacımız yok bizi Rabbimiz sevsin yeter Elbette bu duygular olacak ama helal dairede sabrederek Rabbimizden zamanı gelince istemek en güzel olanı sevgilerimle❤️

Canım arkadaşın muhtemelen her şeyi abartarak anlatıyor. O yüzden takma. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil öyle gelen giden ona yazsın. Ya da değişik hareketleri var milletin yazmasını sağlıyor ya da kendi yazmadığını nerden bilelim.
Sana gelince beğenilmeyi istemen çok normal. Her yaştan her insan ister bunu. Ama belki duruşun serttir ne bileyim beğenilmediğini düşündüğün için enerjin düşüktür vs vs. Bunları taktıkça enerjini daha da düşürürsün. Hiç takılma. Kendimi nasıl geliştiririm diye düşün. Şimdi bunları düşünmen normal ama ilerde kendini en çok geliştiren meslek sahibi olanlarınız kazanacak. Bu yaşta aşkla meşkle çok uğraşanlar geleceklerinden çalıyorlar. Sen geleceğini güzelleştirme hedefi koy kendine ve o yolda ilerlemeye bak. 18 yaşındaki sevgililerini çoğu kişi hatırlamaz ama o yaşta yapılan sorumsuzlukların bedeli ağır olur

Gayet hak ediyorsunuz tabi ki sevilmeyi..
Denk gelmemiştir, biraz şans maalesef bu işler. Veya alımlı, bakılan biriyseniz o da sizin yaştaki erkekleri biraz korkutur. Reddedeceksiniz diye yaklaşmazlar kolay kolay.

Ama o "seninkini bana yapalım" diyen tuhaf kızdan uzak durun. Herşeyinizi anlatmayın, hoşlandığınız çocuğu göstermeyin. Abla tavsiyesi.

Back
X