- 15 Aralık 2022
- 916
- 652
- 33
- Konu Sahibi Derdimderya
-
Merhaba . Nedense bunu mu dert ettin kendine diyecekmişsiniz gibi hissediyorum ama en azindan icimde kalmamış olacak. Ben 18 yaşındayim ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Kimden hoşlandıysam benden hoşlanmadı hep dedim kendime çok mu çirkinim kiloluyum ...halbuki hep güzel olduğum söylenir , etrafımdakiler yalan mı söylüyor diye düşünüyorum bazen . Bir arkadaşım var seviyorum onu ama bir yere gidiyoruz mesela çalışmaya çalışıyoruz eve geliyoruz . Geliyor bana işte işyerindeki bu çocuk banq yazdı şu bana istek attı.sürekli herkesle konuşuyor. Kıskandığımdan değil asla bir çocuktan çok hoşlandım ona adım attım ama o bana dönüt vermedi . Gitmiş arkadaşımın tiktok hesabına istek atmış. Arkadaşım bana dedi , dedim ister kabul et ister etme . Bana etmeyeceğim dedi ama aksam baktım kabul etmiş. Ben çok üzülüyorum ve eksik hissediyorum . Ne bileyim çevremdeki herkes sevgilileriyle güzel anıları anlattıkça...
Millet çorap değistirir gibi sevgili değiştiriyor ben hayret ediyorum. Keşke o da bana adım atsa diye hayıflanırken bir bakıyorum arkadaşım 1.yi unutmuş 2. manitayı yapmış . Nasıl böyle oluyorlar diyorum kendi kendime . Ve em acısı da benim hoşlandığım kişiyi arkadaşım dq beğeniyor bugün saka yoluyla seninkini bana yapalım dedi bende güldümBiri tarafından beğenilmeyi istemek doğal bir duygu. Ancak eğer birileri ile tanışacak bir ortamınız yoksa ya da erkeklerin yaklaşmasına izin vermeyecek şekilde bir duruşunuz var ise bu neden oluyordur belki de. Sanırım arkadaşının isteği kabul etmesine daha çok içerlemişsin ki haklısın.
Böyle ilişkileri bilmem hoşlanmam. Sizin de böyle ilişkiler içine girememiş olmanız hayrınıza olmuş.Millet çorap değistirir gibi sevgili değiştiriyor ben hayret ediyorum. Keşke o da bana adım atsa diye hayıflanırken bir bakıyorum arkadaşım 1.yi unutmuş 2. manitayı yapmış . Nasıl böyle oluyorlar diyorum kendi kendime . Ve em acısı da benim hoşlandığım kişiyi arkadaşım dq beğeniyor bugün saka yoluyla seninkini bana yapalım dedi bende güldüm
İyı kızdır bana çok yardımı dokundu ama insan üzülüyor en azından .beni kotülediğini de düşünmüyorum ama ne bileyim işte....O tarz arkadaşlar kısmet kapatır, size yalan söylemiş. Belki bir sürü kişi ona sizi soruyordur, o da karaktersizdir belki ve sizi kötülüyordur. Böyle ucuz konularda bu kadar rahat yalan söyleyen birine güvenmeyin her şeyden önce.
Seninkini bana yapalım diyen biri için fazla iyimser değil mi bu tavrınız?İyı kızdır bana çok yardımı dokundu ama insan üzülüyor en azından .beni kotülediğini de düşünmüyorum ama ne bileyim işte....
Ayy bu kaçıncı bugünMerhaba . Nedense bunu mu dert ettin kendine diyecekmişsiniz gibi hissediyorum ama en azindan icimde kalmamış olacak. Ben 18 yaşındayim ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Kimden hoşlandıysam benden hoşlanmadı hep dedim kendime çok mu çirkinim kiloluyum ...halbuki hep güzel olduğum söylenir , etrafımdakiler yalan mı söylüyor diye düşünüyorum bazen . Bir arkadaşım var seviyorum onu ama bir yere gidiyoruz mesela çalışmaya çalışıyoruz eve geliyoruz . Geliyor bana işte işyerindeki bu çocuk banq yazdı şu bana istek attı.sürekli herkesle konuşuyor. Kıskandığımdan değil asla bir çocuktan çok hoşlandım ona adım attım ama o bana dönüt vermedi . Gitmiş arkadaşımın tiktok hesabına istek atmış. Arkadaşım bana dedi , dedim ister kabul et ister etme . Bana etmeyeceğim dedi ama aksam baktım kabul etmiş. Ben çok üzülüyorum ve eksik hissediyorum . Ne bileyim çevremdeki herkes sevgilileriyle güzel anıları anlattıkça...Ben sevilmeyi hak etmiyor muyum diyorum kendi kendime
Bilmiyorum ne tepki vermem gerektiğini bilemedim . O gülünce bende güldümSeninkini bana yapalım diyen biri için fazla iyimser değil mi bu tavrınız?
Saymıyorum bereketi kaçmasın diyeAyy bu kaçıncı bugün
Ben de yaşadım aynı durumları.gerçekten çok moral bozucu oluyor.benim de kısmetim taa 26 yaşından sonra biraz açıldı.dedkleeinin çoğu da yalandir bakma sen.Çevremde çirkin sayılabilecek birsürü kızın sevgilisi var millet daldan dala atlıyor ama ben sevdiğim kişiyle birlikte olamıyorum.Biraz sert mizahlıyım konuşma tarzım serttir ama saygısız değilim asla o yüzden mi diye düşünüyorum . İnsanlarda çekince mi bırakıyorim acaba
Gayet hak ediyorsunuz tabi ki sevilmeyi..Merhaba . Nedense bunu mu dert ettin kendine diyecekmişsiniz gibi hissediyorum ama en azindan icimde kalmamış olacak. Ben 18 yaşındayim ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Kimden hoşlandıysam benden hoşlanmadı hep dedim kendime çok mu çirkinim kiloluyum ...halbuki hep güzel olduğum söylenir , etrafımdakiler yalan mı söylüyor diye düşünüyorum bazen . Bir arkadaşım var seviyorum onu ama bir yere gidiyoruz mesela çalışmaya çalışıyoruz eve geliyoruz . Geliyor bana işte işyerindeki bu çocuk banq yazdı şu bana istek attı.sürekli herkesle konuşuyor. Kıskandığımdan değil asla bir çocuktan çok hoşlandım ona adım attım ama o bana dönüt vermedi . Gitmiş arkadaşımın tiktok hesabına istek atmış. Arkadaşım bana dedi , dedim ister kabul et ister etme . Bana etmeyeceğim dedi ama aksam baktım kabul etmiş. Ben çok üzülüyorum ve eksik hissediyorum . Ne bileyim çevremdeki herkes sevgilileriyle güzel anıları anlattıkça...Ben sevilmeyi hak etmiyor muyum diyorum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?