zamannda o kadar tavizi verip ona b
aglı kalıcanı asla bırakamıcanı sölersen küfür bile eder
zamannda o kadar tavizi verip ona baglı kalıcanı asla bırakamıcanı sölersen küfür bile eder
neden erkekler bir yere giderken,gidiyorum demezler..neden sordugumuz zaman kizarlar..neden sen bana hesap soramassin derler..neden pencere önünde hep biz bekleriz..calistiklari icinmi????yoksa kendilerini evin hakimi gördükleri icinmi???agir laflari neden biz isitiriz...caresiz oldugumuzu bildikleri icinmi..neden kötü sözler,kolaylikla agizlarindan cikar..birakip gidemiyecegimizi,bildikleri icinmi...neden incitirler,kirarlar zevkmi verir onlara bu..NEDENINI BILEN VARMI?????
neden erkekler bir yere giderken,gidiyorum demezler..neden sordugumuz zaman kizarlar..neden sen bana hesap soramassin derler..neden pencere önünde hep biz bekleriz..calistiklari icinmi????yoksa kendilerini evin hakimi gördükleri icinmi???agir laflari neden biz isitiriz...caresiz oldugumuzu bildikleri icinmi..neden kötü sözler,kolaylikla agizlarindan cikar..birakip gidemiyecegimizi,bildikleri icinmi...neden incitirler,kirarlar zevkmi verir onlara bu..NEDENINI BILEN VARMI?????
zaten kendinede söyledim dün,ilk ve son..bundan sonra sormayacagim,beklemeyecegim..kendi kendime eziyet yaptim sabaha kadar..
saolun kizlar..inanin icimi actiniz..ne hali varsa görsün,artik sormayacagim..yurtdisinda yasamanin dezavantaji bu iste..akraba yok,güvenebilecegin kimse yok..dilini ve kültürünü bilmedigin bir ülkedesin..yalnizsin..ama iyiki siz varsinizzz..opuyorumnanaktan
seni anliyorum..o da yalnizliginin farkinda zaten..yada sen farkinda olmadan cok mu uzerine gidiyorsun..ama esin bir dersi hak ediyorklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?