Neden?

Bence takdikler yanlış; eski sevgilim beni manyak gibi kıskanıyordu, ilgilenmediğimde her an terkedeceğim sanıyordu, kıskançlık krizlerine girip benimde kendininde hayatını mahvediyordu..Ama sorarsanız el üstündemi tutyordu hayır, sürekli surat kapris.. Yani her insanın ruh hali başka başka..

ne güzel sormuş sunuz neden? ben de yıllarca bu soruyu kendime sordum.aynen sizin ki gibi bir eşim vardı.hep eve geç gelen,sorunca işlerim vardı diyen,beni pencere önlerinde bekleten...
en güzel yıllarım böyle geçti.pencere önlerinde ağlamakla...
şimdi her gittiği yere benide götürmek istiyor.bi yere iş için bile gidecekse illa sen de gel diyor.
ben gitmek istemesem gönül koyuyor. bunca yıl sonra neden?hem çok geç değil mi?
cevabını az çok tahmin edebiliyorum.ikimizde yaşlandık.ne onun eskisi gibi gezebilecek enerjisi
var ne de benim pencere önünde bekleyecek sabrım...
geçiyor inanın,yaşları ilerleyince duruluyorlar.ama bu kadar sabretmek ister misiniz bilemem?

ben sabrettiğim için pişman mıyım diye bana soracak olursanız,bazen evet,bazen hayır....

zamannda o kadar tavizi verip ona baglı kalıcanı asla bırakamıcanı sölersen küfür bile eder

zamannda o kadar tavizi verip ona b
aglı kalıcanı asla bırakamıcanı sölersen küfür bile eder

Aynı fikirdeyim..vereliniortakElbet kişine göre değişir ama bir erkekte yine de kaybetme korkusu olmalı...Ben de eşime çocuk gibi davranırım,dozunda şımartırım da..Ama o da beni de el üstünde tutmak zorunda ,beni mutlu etmek,gönlümü hoş tutmak,benim ona ,onun da bana karşı sorumlulukları olduğunu bilmek zorunda.Hele hele bana sana ne diye bir cevap verdiğinde hayatının hatası olduğunun bilincinde olmak zorunda..
Beni eğer üzersen ,hayal kırıklığına uğratırsan hayata bensiz devam edersin diyebilmek lazım..Her hatasında affedeyim,kocamdır dememek lazım...Ben sensiz yapamam,sensiz ben bir hiçim imajı vermemeli erkeklere...
Gereken saygıyı göstermek zorunda kişiler birbirlerine...

zamannda o kadar tavizi verip ona baglı kalıcanı asla bırakamıcanı sölersen küfür bile eder

tabi ki yaptığımın doğru olduğunu söylemiyorum.ama daha çok gençtim,kendi ayaklarımın üstünde duramıyordum.hemen bebeğim olmuştu.kısacası çok cahildim.

şimdi ki aklım olsa bekler miydim?asla..ama biz kasaba gibi bir yerde yaşıyorduk.
öyle tek başına çıkıp gezebileceğin yerler yoktu.şimdi olsa değil pencerenin önünde beklemek,evde bile durmazdım o beni beklesin.

Bende eşime sorduğum zaman bir kaç kez ters cevap verdi. o günden beri asla sormuyorum ama oda bana sorduğu zaman söylemiyorum. Herşey karşılıklı.

canım ya, kıyamam...
evli olduğunu bilmeden dengesiz dengesiz yorum yapacaktım, "bütün erkekler böyle değil, gidiyorum diye haber verenler var, hesap veren bekletmeyen erkekler var" falan diyecektim ama evliymişsin ve anlaşılan çok dolmuşsun...
onunla paylaşsana...
sen bana böyle yapıyorsun kırılıyorum, kötü etkiliyor beni diye, sonuçta karı kocasınız ya, düşmanın değilki.. biraz saygı gösterebilir evliliğine...
konuşmaya çalış,bir iki surat yap, mutsuz olduğunu hissettir.o kendine çeki düzen versin, sana da yazık..

canım çantada keklik olduğun için bırakıp gidemiceğin için boşver sorma söylemek isterse kendisi söyler demekki söylemek istemiyor sende hiç bişey sorma ona bağlı olduğunu ondan kopamayacağını hissettirme bak ozaman nasıl kulun kölen oluyo

uyuzluklarından canım.onlar bıze soracak nerdeydın yada nereye yada nerde kaldın vs vs sorular ve bız cevap vermıcez bıde üstüne onlara fırca atacaz..oooo sen o zaman gör bıde bu erkek mılletinin terbıyesızlıgını..her lafı azarı dınlerız sonra onlardan....offffffff offffffffffffff nedır bu cektıgımız erkeklerden...

Sende artık haber verme..
ılgi gösterme..
Bazı istediklerine karşılık verme..
Valla erkeklere bu kadar yüz verilmiceğini anladım.. Yüz verince ohh dünyaları ben yarattım havalarında geziyorlar..
Ona sana davrandığı gibi davranmaya başla..
O zaman kıymete binersin..

bence siz esinize olmasi gerektiginden daha fazla deger veriyorsunuz...erkeklerin poposunu cok kaldirmaya gelmiyor...zaten her zaman fazlasini isteyen varliklar bi de tam ilgi gorduklerinde ve kendilerini cok degerli hissettiklerinde hic bir seye doymaz hale geliyorlar bence...erkeginize onun da herkes gibi vazgecilmez olmadigini hissettirirmeniz gerek ki kendini bisey sanmasin...yani bu yazdiklarim tavsiye degil tabi yanlis anlamayin sadece benim erkekler hakkinda cozumlemem...esim ona cok deger verdigimi bilir ama ondan vazgecebilecegimi de bilir...kendini benim tanrim gibi gormez...esim benim herseyim bunu cok iyi bilir ama onun icin kendimden cok da taviz vermeyecegimi cunku sokakta onun gibi bir suru erkek oldugunu da bilir...ben gitmek istedigi yerlere, arkadas cevresine giydigine kisaca bi cok seyine mudahale edebiliyorum bi sorun yok...zaten esime karismicam da kime kariscam di mi

saolun kizlar..inanin icimi actiniz..ne hali varsa görsün,artik sormayacagim..yurtdisinda yasamanin dezavantaji bu iste..akraba yok,güvenebilecegin kimse yok..dilini ve kültürünü bilmedigin bir ülkedesin..yalnizsin..ama iyiki siz varsinizzz..opuyorumnanaktan

seni anliyorum..o da yalnizliginin farkinda zaten..yada sen farkinda olmadan cok mu uzerine gidiyorsun..ama esin bir dersi hak ediyor klava:

seni anliyorum..o da yalnizliginin farkinda zaten..yada sen farkinda olmadan cok mu uzerine gidiyorsun..ama esin bir dersi hak ediyor klava:

yok cnm asla gitmem...gitmedigim icinde fazlasiyla simardi sanirim..soruncada garibine gitti..cünkü cok büyük bir tepki verdim..is cikisi kahveye gitmis ve ben hala isyerinde saniyorum,sabah 5 de ise gidiyor aksam 5 de geliyor..gece 12.30da eve gelirse tabiki sormam hakkim diye düsündüm...ama yanlis yapmisim..:dilcikar:

benimde en kizdigim seylerden biridir is cikisi birsey cikarsa haber vermemesi..senin ki keyfi gitmis cokta zaman gecmis..yaptigi ayip..sen o saatte gelsen bakalim eve aliyor mu?

Üzerine fazlaca düstügünüz icin.
Bu kadar ilgi güzel, hosta anlamayana azar azar verilmeli bu.
Hata senin degil, haklisin ama yapacak birsey yok, erkek milletini fazla ilgi simartiyor.
Biraz cek kendini derim.
Ve üzülme canim, hepsi böyle biri degil.
Sen kac o kovalasin.

İlişkilerinizi karşınızdaki insanın özelliklerine göre yaşayın. Burada bazıları size ağırdan sat kendini der, bazısı şunu yap bazısı bunu yap der. Hepsinin eşiyle,sevgiliyle sizin eşiniz bir değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…