canım sana umut olmak ıcın yazıyorum. bende yaklasık 8 senedır uğrasıyorum. tamda saymadım zamanı. belkı topiğimde okumuşsundur. senelerdır dr dan cıkmıyorum. 3 mıkro denemem oldu ama hıc bırırde tutmadı. arkabaların sorularından okadar bunaldım kı artık pes etmek uzereydım. benım cocuğum olmuyor benı rahat bırakın dıyecektım kı tam (eşim harıc kımse bılmıyor)
rabbım doğal yoldan verdı. dr lar asılama bıle yapma dedıklerı benden doğal yolla bır bebek olustu.
allahın ısı. dua etmekten ve teslım olmaktan baska care yok. ama ınan olmasaydı ben herkese benı rahat bırakın cocuğum olmuyor dıyecektım. tabı uzun bır sure dedıkodumu yaparlardı ama sonrasında benı rahat bırakıp, cocuk ne zaman dıye sormazlardı. isteyen herkes için duacıyım canım. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ınsallah.
merhaba arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende 2,5 yıldır uğraşıyorum mart ayında tüp bebek yöntemiyle zar zor elde ettiğim bebeğimi malesef 9, hafta içinde kaybettim bende isyan etmiyorum ama bazen yinede NEDEN sorusunu sormaktan kendimi alı koyamıyorum tekrar tedaviye başlıycam bir kaç ay içinde ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum çünkü ozaman harşeyimi kaybetmiş olurum sende ümidini kaybetme ve üzerine düşeni yap keşke deme gerisi Allaha kalmış Allahın verdiğindede vermediğindede bir hayır vardır de hep dua et elimizden gelen ancak bukadar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?