neden?

çedene

papatya yüreğim
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
1.749
16
683
1-bir insan neden birden fazla facebook hesabı açıp değişik gerçekte olmayan isimlerle..,ve bir şeyler paylaşıp,diğer hesaplarıyla beğenir....?!!!!!!!!!!!!
2-bir kişi neden farklı bir cinsiyetle facebook hesabı açıp eski sevgilerine msj atıp,davet gönderir?
3- bir kişi neden,tanınmış biri adına facebook hesabı açıp 5000arkadaş ekler...?

Akıl sağlığından endişe ettiğim bir yakınım....

Son düzenleme:

1-aklınca kendi yaptıklarının ne kadar ilgi çekici olduğunu etrafa gösterip aaa bak beğenmişler desinler diye.
2-eski sevgililerini halen düşündüğü için.
3- vakti çoktur boş boş şeylerle uğraşmayı kendine görev bildiği için.

iki kadın profili oluşturulmuş.. ve olmayan iki kadını karşılıklı sohbet ettiriyor..
çay demleyelim içelim.. sinemaya gittik ben beğenmedim....vb..vb..

yeterli kadar alamadigi ilgiyi tamamlamak icin olabilir,
gozu disarda olabilir,
hala eski sevgililerini dusunuyor olabilir,
puanlari toplayarakda ilgi cekmeye calisiyor aklinca.

ay cok ılgıncmiş hakkaten hele ıkı kadını sohbet ettırmesı şaşırtıcı boş vaktı bol herhalde

eskı sewgılılerını eklemesı hayatlarını hala merak ettıgınden diyecegım ama üsttekıne bır mantık eriştiremedım

Bende böyle iki kişi tanıyorum ve biri çok yakın arkadaşımdı.Ünlü biri adına face hesabı açmıştı ve değişik isimlerde onlarca face hesabı vardı biriyle yazar diğeri ile beğenirdi.
Bunu ilk fark ettiğimde dehşete düşmüştüm
araştırdığımda Borderline (Sınır) Kişilik Bozukluğu olduğu kanısına vardım ben.
Çünkü hiç normal olmayan davranışlar bunlar.

embesil mi psikolojik manyak mı?
ruh hastası... peki bunu nasıl ispatlıyacağım... tedavi edilmesi gerek bence.. ama tanısı ne olur? sağlıklı
düşünmediği ortada...

tam olarak neyiniz oluyor ?
acaba eglence amacli yapiyor olabilirmi?
gerci iki olmayan kadini varmis gibi konusturmanin nasil bir eglencesi olabilir,
acaba arkadas listesindekileri kandirmak ve inandirmak icin boyle bir yola basvurmus olabilir mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…