neden?

özguvenı eksık olan ınsanlar yapıyor bunu .

kendını kanıtlamaya calsıyor akıllarınca olmayan egolarını tatmın etmeye calsıyorlar .

sankı kk da yok mu (!) baskasına aıt fotoları benım dıye gosteren.

sankı ona resmını kım oldugunu soran olmus gıbı ,baskasına aıt fotoları ekleyıp de

kendını kanıtlamaya calısan tıpler kk da zaman zaman oluyor

Son düzenleme:
10dan çok face hesabını buldum.. eski sevgilisi adına face açmış.. arkadaş listesi engelli.. yaptıklarını sadece hep aynı kadın beğeniyor..
onun profiline girdim.. tek arkadası var.. ama tonla paylaşımı var..:)))
kim olduğu önemli değil..benim çok yakınım olur kendileri...

3. Seçeneğe katılıyorum :) diğer iki seçenek için fikrim yok.

o zaman kesin akli dengesi bozuk

su facebook illetine kafa yorma derim ben... kapatin kurtulun.... benim hic olmadi acmayida düsünmüyorum ve baskalarina bakaraktan cok daha rahat bir kafa ile yasiyorum....

böyle insanları kafaya takmaya bile degmez, bırak kendisi o daracık sahte dünyasında eglenmesine baksın.

iki kadın profili oluşturulmuş.. ve olmayan iki kadını karşılıklı sohbet ettiriyor..
çay demleyelim içelim.. sinemaya gittik ben beğenmedim....vb..vb..

herkimse Allah yardimcisi olsun normal bir psikolojide olmadigi kesin helede olmayan kisileri sohbet ettirmek dusundurucu ..........

Kendi oluşturduğu 2 kadını mı konuşturuyo :S

Bence ciddi olarak bir doktora görünmesi gerekiyor psikolojik bi sağlık sorunu olmasn allah korusun..

5000 kişi eklemesi belki de bir çok kızın profilini, fotoğraflarını görmek amaçlı olabilir.Diğeri de eski kız arkadaşını merak ettiğindendir.Bence buraya kadar psikolojik sorun olduğunu düşündürecek bir şey yok.Ama iki sahte hesap kadınları konuşturması garip geldi bana da.

iki sahte hesabı konuşturması da belki yeri gelince o hesabın sahte olmadığını ispatlamak içindir.Bence bu insan dikkat çekmek için beğenilmeyen biri olmadığının göstermek için başka hesaplardan kendini beğeniyor.Aklınca daha sevilen birisi gibi gösterecek kendisini.. Bir bu seçenek var...Bir de gerçekten psikolojik bir hastalık(artık şizofreni mi kişilik bozukluğu mu bilemiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…