arkadaşım biz burda ne yazarsak ne yazalım hangi tavsiyeyi verirsek verelim sen kendi yaşadıklarını biliyosun ve duygularını kontrol etmek senin elinde..olayı beyninde bitirmen lazım..sigarayı bırak dediler kiğlo ver dediler hiç birini yapmamıştım onlar söylediğinde..kendi kararımı kendim verdim 2sinde de ve kaç sene oldu hatırlamıyorum sigarayı bırakalı ve 17 kilo verdim kendi irademle..önemli olan sensin ve senin duygu,düşüncelerin..ben de 1.5 sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim..soğuk tavırlarından dolayı..çok başka bi konuyla ilişkili bitti(cevap yazdığım konulardan takip edebilirsin ayrılık sürecini)..aldatılmışım ilişki sırasında..şuan herşey çok daha iyi benim için..senin için de ayrılık daha hayırlıdır emin ol..başka bir ortam görünce değişen insandan zaten nasıl hayır beklenir ki..artık takip etme napıyosa yapsın..hatta kimseyle onun hakkında konuşma bile..umarım bu süreci en iyi şekilde atlatırsın bu süreci atlatman için başka insanlarla sosyal paylaşımının çok olması lazım..tecrübeyle sabittir =)