Neden..

manikurlukedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
578
415
53
Diğer
Neden bu satte bu kadar akıyo gözyaşlarım..neden tüm sevdiklerimin içinde yapayalnızım..neden derdimi kimselere anlatamıyorum..neden çıkmazdayım..bu kadar çaresiz boğulmuş çıldıracak gibi oluyorum..

Neden hiçbiyere sığamıyorum derdim nüksedince..konuşsam diyorum ama konuşamıyorum..ağlıyorum çaresizce..çok korkuyorum bu derdin beni yakıp yok etmesinden,gelecekten,umutla bakamadığım yarınlardan..

Bıktım artık gözyaşından,bıktım güçsüzlükten,karamsarlıktan,bıktım,derdime endeksli duygu durumumun saçmalığından..

Neden diyorum neden kimse hakkettiğini yaşamıyo.neden daha benim için hayat yeni başlamışken bu kadar yoruldum.neden mutlu olamıyorum.bi bana mı yer yok koca dünyada..

İsyan etmiyorum Allah ım , ama bıktım artık bu derdin hayatımın odak noktası olmasından.bıktım ona bağlı yaşamaktan...bııktımmm..

Zaman zaman böyle bunalımları herkes yaşar .
Çözüm odakli düşünmeni tavsiye ederim .
Meşgul olacağın bir şşeyler bulmaya ne dersin

Neden bu satte bu kadar akıyo gözyaşlarım..neden tüm sevdiklerimin içinde yapayalnızım..neden derdimi kimselere anlatamıyorum..neden çıkmazdayım..bu kadar çaresiz boğulmuş çıldıracak gibi oluyorum..

Neden hiçbiyere sığamıyorum derdim nüksedince..konuşsam diyorum ama konuşamıyorum..ağlıyorum çaresizce..çok korkuyorum bu derdin beni yakıp yok etmesinden,gelecekten,umutla bakamadığım yarınlardan..

Bıktım artık gözyaşından,bıktım güçsüzlükten,karamsarlıktan,bıktım,derdime endeksli duygu durumumun saçmalığından..

Neden diyorum neden kimse hakkettiğini yaşamıyo.neden daha benim için hayat yeni başlamışken bu kadar yoruldum.neden mutlu olamıyorum.bi bana mı yer yok koca dünyada..

İsyan etmiyorum Allah ım , ama bıktım artık bu derdin hayatımın odak noktası olmasından.bıktım ona bağlı yaşamaktan...bııktımmm..

sorununuz nedir?biraz daha açarsanız belki yardımcı olabiliriz..

Derdimi anlatamıyorum. Zaten çözümü olmadığınıda biliyorum..gece gece kötü oldum yazmak istedim sizlerle konuşmak..biliyorum derdini anlatmazsan ne diyebiliriz diyeceksiniz belkide ama çok kötüyüm birileriyle konuşmak istediğim için yazdım..

Derdimi anlatamıyorum. Zaten çözümü olmadığınıda biliyorum..gece gece kötü oldum yazmak istedim sizlerle konuşmak..biliyorum derdini anlatmazsan ne diyebiliriz diyeceksiniz belkide ama çok kötüyüm birileriyle konuşmak istediğim için yazdım..

derdini söylemeyen derman bulamaz canım.derdin ne

tamam o zaman iyi hissedecekseniz konuşalım.ama ne konuşalım?

en ufak bir şey söyleseniz ordan başlasak.mesela dünyanın adaletsizliğinden mi?insanlara artık güvenemeyeceğimizden mi?
herşeye rağmen yaşamanın güzel olmasından mı?dertsiz hiçbir allahın kulunun olmamasından mı?
ölümden başka herşeye çare olduğundan mı?

konuşuruz konuşmasına.ama siz bu kadar sıkmasanız kendinizi.biraz sakin ve rahat olsanız?

Hayata karşı sorduğunuz tüm soruların en iyi cevabı her zaman sizdedir. Bir yerlerde saklıdır..
Cesaretinizi toplayıp ,kendinize cevap veriniz lütfen..
Neden ? ..........'dan dolayı..
Bu neden böyle ? ............ olduğundan böyle..

Cevap verin ki mutsuzluğunuza neden olan sebeplerle ciddi anlamda yüzleşin.
Cevap verin ki, ileri hayatınızı bu cevaplar doğrultusunda yönlendirin..
Cevap verin ki , hayatınız dilediğiniz duruma gelsin..

tamam o zaman iyi hissedecekseniz konuşalım.ama ne konuşalım?

en ufak bir şey söyleseniz ordan başlasak.mesela dünyanın adaletsizliğinden mi?insanlara artık güvenemeyeceğimizden mi?
herşeye rağmen yaşamanın güzel olmasından mı?dertsiz hiçbir allahın kulunun olmamasından mı?
ölümden başka herşeye çare olduğundan mı?

konuşuruz konuşmasına.ama siz bu kadar sıkmasanız kendinizi.biraz sakin ve rahat olsanız?

Derdim genel olsaydı evet dünyanın adaletsizliğinden bahsederdik..keşke genel olsa..derdim özel ve sorun benden kaynaklı olmadığı için aşamıyorum..ama beni ve hayatımı çok kötü etkileyen bi sorun..aşamıyorum çünkü başkası sebep oluyo bu halime..çok kötüyüm..şuan ağlamaktan gözlerim yanıyo..

Derdim genel olsaydı evet dünyanın adaletsizliğinden bahsederdik..keşke genel olsa..derdim özel ve sorun benden kaynaklı olmadığı için aşamıyorum..ama beni ve hayatımı çok kötü etkileyen bi sorun..aşamıyorum çünkü başkası sebep oluyo bu halime..çok kötüyüm..şuan ağlamaktan gözlerim yanıyo..

Kimse sana bu şekilde yardımcı olamaz ki..

Hayata karşı sorduğunuz tüm soruların en iyi cevabı her zaman sizdedir. Bir yerlerde saklıdır..
Cesaretinizi toplayıp ,kendinize cevap veriniz lütfen..
Neden ? ..........'dan dolayı..
Bu neden böyle ? ............ olduğundan böyle..

Cevap verin ki mutsuzluğunuza neden olan sebeplerle ciddi anlamda yüzleşin.
Cevap verin ki, ileri hayatınızı bu cevaplar doğrultusunda yönlendirin..
Cevap verin ki , hayatınız dilediğiniz duruma gelsin..

Dediğiniz gibi yaptım inanın..düşümdüm yazdıklarınızı..sordum ve cevap verdim..ama cevaplarım hayatımı dilediğim duruma getirmiyo..çok güçsüzüm çünkü..hayat dolu benden arabesk bene geçmeme sebep olanlar utansın..

o zaman ya o sorunu yok sayacaksınız ya da o kişiyle çözeceksiniz?
diyelim ki biri sizi tehdit ediyor.ne yapacaksınız?
ağlayaeak çözemezsiniz ki.çözüm odaklı davranmak zorundasınız.
herşeyi göze alıp birine anlatıp yardım istemek zorundasınız.
bakın ne güzel yeni evlisiniz.bu günler geri gelmeyecek ki.
olan size olur.inanın dertsiz kimse yok.ve yüzde doksan dertler hep başkası tarafından yaratılır.
çünkü insan kendine durduk yere dert aramaz.

Anladigim kadariyla ask acisi dimi?

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Dediğiniz gibi yaptım inanın..düşümdüm yazdıklarınızı..sordum ve cevap verdim..ama cevaplarım hayatımı dilediğim duruma getirmiyo..çok güçsüzüm çünkü..hayat dolu benden arabesk bene geçmeme sebep olanlar utansın..

Güçsüz değilsiniz sadece gücünüzün farkında değilsiniz ..
Sorunun ne olduğunu kimlerden kaynaklandığını belirledikten sonra yapılması gereken ilk şeyde, soru sormadık..
Bu durum böyleyse bunu değiştirmek için ne yapabilirim ? ne yaptım , ne yapmadım.. Bunları da soruyor musunuz kendinize..
Her sorunun cevabında kendinizi haklı bulduğunuz yönler var mı..
Varsa, o hayatınızın içine edenlere çok iyi bir ders verinde akıllansınlar..

Back
X