Neden..

Yarım saattir cocuk ayağımda butun sayfaları okudum el insaf konu sahibi ya merak ettim valla.
Ama üstünüze fazla gelmişler söylemek zorunda diilsin ama merak ettik ister istemez,belkide üstüne gelmeselerdi soylerdin.
Offf ya sonuna kadar okudum ha ayağım uyustu valla.

Yarım saattir cocuk ayağımda butun sayfaları okudum el insaf konu sahibi ya merak ettim valla.
Ama üstünüze fazla gelmişler söylemek zorunda diilsin ama merak ettik ister istemez,belkide üstüne gelmeselerdi soylerdin.

:1: :1: :3: kolay gelsin

burda size elbette derdiniz nedir diye sorulacak..öyle konular okundu..destek olundu veya olunmadı..
Şimdi insanlar bilmedikleri bi konuda size ne yönde fikir verebilir?
yada üzülme,kendine dikkat et gibisinden yersiz bi tesellimi?
Bunlar size iyi gelmez.
kötü eleştirilerde olabilir.tekrardan onlara üzülürsünüz..şimdi öyle ağlarken bide burdaki emsajlara üzülmek oldumu.?
sakinleşin...mesajlarda her yazılanı fazla dikkate almadan,önerileri önemseyin derim...

Ben derdimi soranlara neden açıklayamadığımı uygun bi şekilde açıklamaya çalıştım zaten..yok sormayın etmeyin demedimki..sadece bana bu kadar kızanlara anlam veremiyorum ve gerçekten üzülyorum ya..ben burdaki insanların samimiyetine duyarlılığına inanarak üye oldum..ve aynı sebepten konuyu açtım..yalnızdım..gerçekten çok da yardımcı olan arkadaşlar oldu sağolsun..konuyu bilmeden hemde..

Ben derdimi soranlara neden açıklayamadığımı uygun bi şekilde açıklamaya çalıştım zaten..yok sormayın etmeyin demedimki..sadece bana bu kadar kızanlara anlam veremiyorum ve gerçekten üzülyorum ya..ben burdaki insanların samimiyetine duyarlılığına inanarak üye oldum..ve aynı sebepten konuyu açtım..yalnızdım..gerçekten çok da yardımcı olan arkadaşlar oldu sağolsun..konuyu bilmeden hemde..

Peki şimdi konuyu paylaşmaya hazır hissediyor musunuz?

Hakkını helal et..konunun böyle bişeye dönüşeceğini düşünmedim..çok üzgündüm ve açtım sadece..konunun kapatılmasını isteyecem

Back
X