İşte bende tam olarak bundan bahsediyorum güven bie kez sarsıldımı geri gelmiyor hem kafada acaba mı soruları oluyor. Affettiğimden sonraki birkaç ay hep yaşadım bunu, acaba yine konştu da sildi mi diye, en sonnda ayrldm işte, sevmiyormuşm demekki zerre de üzülmedim, o da sevmiyormş dmekki bir ağladı iki ağladı aradı etti sonra ters tepji verdm en son tamamen düş yakamdan dedim ve cook şükür bitti. AyRılm demiyorm güvenebilecekseniz tekradı olmayacagına, oturun konuşn devam edin, ama benm gibi kafanızda soru işaretleri olacaksa süründürmeyin derim. Kesin biz çözüm getirmş gibi oluyorm bunun yaptırımı bu olmamalı diyen arkadaşlar olabilir ama yaşadım, soru işaretleri araya mesafeler koyuyor koyuyor ve bitiyor. Bizim tek ayrılk sebebimiz bu degldi bu arada, hc anlaşamazsk benm ondan onn benden sakladıgı başka şeyler de vardı, ilk başlarda tutku heyecan değişik duygularla aşk sandk ama o heyecan bitbxe herşey bitti bu da son nokta oldu. Sanıyorum sizin daha değerli bir ilişkiniz var, çözüme kabuşturup devam etmek daha mantklı sanki, evet evet, vazgeçtim yüzüne vurup utandırmak da kötü olabilir

bilmiyorum cok tuhaf bir duruum :/