Neden???

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.910
63.650
598
Kızlar yorumlarından bilirsiniz iki görümcem var. Yaşları baya büyük, ikisini de çok severim. Kendi ablalarımdan ayırmam. Konum bunlarla ilgili ve ciddi anlamda üzüldüm.

Eşim bu hafta izindeydi. Zorunlu izin gibi bişey. Çok fazla izni biriktiği için şirket her ay bi hafta izin yazıyor bu ara. Bayramda tatildeydik. Eylül başı yine izin var, biz de bu hafta bir yere gitmeyelim dedik. Zaten hastaneye falan gitmemiz gerekiyordu. Bir de benim yarın gireceğim önemli bir sınav var. O yüzden evde olalım dedik. Koskoca 9 gün izmirdeydik yani.

Perşembe günü büyük görümcemi aradım, akşam bi rakı balık yapalım diye. Çok yorgunum, işler yoğun falan filan cuma ya da cumartesi yapalım dedi. Bizim de o akşam çıkmak istiyordu canımız, başka arkadaşları aradık program yapıp çıktık o akşam. Cuma ya da bu akşam için de görümcemden haber bekledik.

Dün facebookda gördüm diğer görümcem ve ortağıyla bardalardı. Çok umursamadım. Gittikleri yeri hem biz çok sevmiyoruz, hem de rakı balık diye aramıştım onları. O yüzden bizi aramamış olabilirler, ani gelişmiş olabilir dedim. Çok problem etmedim.

Bugün haber bekledik ama aramadılar. Eşim biraz rahattır, ablalarıyla görüşmeleri ben ayarlarım genelde. Ama ben de aramadım bugün. Açıkçası merak ettim arayacaklar mı diye. Az önce yine facebookta bizim her zaman gittiğimiz yerde rakı balık yaptıklarını gördüm. Ki restoratın sahibi çok eski arladaşımız. Genelde rezervasyon için bizi ararlar. Biz buluşalım dediğimiz halde haber vermediler yani anlayacağınız. Neden olduğu konusunda hiç bir fikrim yok. Yarın sınavım olduğunu da biliyorlar. Yani arasalar da gitmezdik muhtemelen.

Dediğim gibi aramız çok iyidir. Hiç gelin görümce muhabbetimiz olmadı. Neden böyle bir tavır alındı gerçekten anlamadım. Ve üzüldüm. Eşime daha bişey söylemedim. O muhtemelen görmedi daha paylaşımları. Bu konuda kırıldığımı şimdi eşime daha sonra da ablalarına söylemeli miyim sizce? Yoksa görmezden mi geleyim. Daha önce karşılaştığım bir tavır değil, çok şaşkınım şu an.

Bence okadar takılacak birşey değil belki onlarda bu seferlik sizsiz olmak istemişler dir olamaz mi.bence rahat olun art niyet aramayın

Onlar da teyit etmek için sizden haber beklemiş olabilirler...
Bence bir sorun sizden haber bekledik meğer gitmişsiniz bile gibisinden...
Sanki bir şeylere tavır var gibi...

Boyle davranmalarini gerektirecek herhangi bir şey olmadiysa çokta takilmayin derim..

Bundan sonrasi için tepkilerini olcun sadece..eğer devam eden bir soğukluk varsa o zaman konuşursunuz şuan acele davranmamak daha iyi diye düşünüyorum

Onlar da teyit etmek için sizden haber beklemiş olabilirler...
Bence bir sorun sizden haber bekledik meğer gitmişsiniz bile gibisinden...
Sanki bir şeylere tavır var gibi...
Aramızda öyle sen aradın ben aradım mevzusu yok normal şartlarda. Yani biz başbaşa dışarda olsak bile arar biz de geliyoruz derler. Tavır var ama niye onu anlamdım.
Yarın bi dürteceğim sanırım. Bi problem varsa çıksın ortaya. Hiç gelemem ki ben böyle şeylere.

Benim farkında olduğum bir şey yok. Hep de söylerim bir hatam olursa uyarın diye. Konuşmadan pek duramam ama ben, nasıl olacak bilmiyorum.

Bilemedim ki şimdi.. Yani Cuma-Cumartesi çıkarız deniyorsa tek başlarına çıkmaları pek normal gelmedi ama bambaşka sebepleri olabilir. Kafada kurup büyütmektense sormak en güzeli:)

Bilemedim ki şimdi.. Yani Cuma-Cumartesi çıkarız deniyorsa tek başlarına çıkmaları pek normal gelmedi ama bambaşka sebepleri olabilir. Kafada kurup büyütmektense sormak en güzeli:)
Yok zaten kafada kurup trip atan bir hatun değilim. Sorarım muhtemelen. Ama gece gece bozuldum yani. Eşime de bişey demedim henüz.

Canim gorumcelerin belki sinavi vardir ders calisicaktir diye aramamislardir.. Bence hic uzulme takma. Esinede soyleme derim. Sinavdada Allah yardimcin olsun

Canim gorumcelerin belki sinavi vardir ders calisicaktir diye aramamislardir.. Bence hic uzulme takma. Esinede soyleme derim. Sinavdada Allah yardimcin olsun
Sınav yarın, çalışılacak bir şey kalmadı artık. Keşke bi arayıp başarı dileselerdi. Teşekkür ederim bu arada, umarım iyi bişeyler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…