- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Aramızda öyle sen aradın ben aradım mevzusu yok normal şartlarda. Yani biz başbaşa dışarda olsak bile arar biz de geliyoruz derler. Tavır var ama niye onu anlamdım.Onlar da teyit etmek için sizden haber beklemiş olabilirler...
Bence bir sorun sizden haber bekledik meğer gitmişsiniz bile gibisinden...
Sanki bir şeylere tavır var gibi...
Boyle davranmalarini gerektirecek herhangi bir şey olmadiysa çokta takilmayin derim..
Bundan sonrasi için tepkilerini olcun sadece..eğer devam eden bir soğukluk varsa o zaman konuşursunuz şuan acele davranmamak daha iyi diye düşünüyorum
Aramızda öyle sen aradın ben aradım mevzusu yok normal şartlarda. Yani biz başbaşa dışarda olsak bile arar biz de geliyoruz derler. Tavır var ama niye onu anlamdım.
Yarın bi dürteceğim sanırım. Bi problem varsa çıksın ortaya. Hiç gelemem ki ben böyle şeylere.
Ama zaten konuştuk bunu. Biz de dışardaydık yeni geldik. Umarım öyledir, sırf sınav yüzündendir.Belki sınavınız olduğu için rahatsız etmek istememişlerdir??
Bence öyledir ama yine de sorun içinizde kalmasın..Ama zaten konuştuk bunu. Biz de dışardaydık yeni geldik. Umarım öyledir, sırf sınav yüzündendir.
Yok zaten kafada kurup trip atan bir hatun değilim. Sorarım muhtemelen. Ama gece gece bozuldum yani. Eşime de bişey demedim henüz.Bilemedim ki şimdi.. Yani Cuma-Cumartesi çıkarız deniyorsa tek başlarına çıkmaları pek normal gelmedi ama bambaşka sebepleri olabilir. Kafada kurup büyütmektense sormak en güzeli:)
Demezdim, çünkü konuşmuştuk çıkarız diye. Bir teklif bekledim açıkçası. Ya da sınavın var diye çağırmadık, başarılar diliyoruz diye arayabilirlerdi bu akşam.Sınavınız varken arasa, sınavım olduğunu bilmelerine rağmen niye çağırıyorlar der miydiniz
Umrım öyledir. Ben de başka bir şey düşünmek istemiyorum açıkçası.belki sınavla alakası vardır, rahatsız etmeyelim demişlerdir?
olamaz mı? olabilir..
Sınav yarın, çalışılacak bir şey kalmadı artık. Keşke bi arayıp başarı dileselerdi. Teşekkür ederim bu arada, umarım iyi bişeyler olur.Canim gorumcelerin belki sinavi vardir ders calisicaktir diye aramamislardir.. Bence hic uzulme takma. Esinede soyleme derim. Sinavdada Allah yardimcin olsun
öyledir öyledir sıkma canınıUmrım öyledir. Ben de başka bir şey düşünmek istemiyorum açıkçası.
Hihi evet halkbank. Ben hala uyumadım ama. Teşekkürler.öyledir öyledir sıkma canını
halkbank sınavı galiba :) başarılar bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?