• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi rahatladım işte
biliyorsun zannettim ben :KK48:
Bilmem gerekmiyordu canım. Yaşadıklarınızın kabul edilir olup olmadığına sen karar verecektin.
Unutarak değil aynı şeyleri yaşayacağını kabul ederek şans vermelisin demek istedim.
Hakkınızda en hayırlısı nasip olur İnşallah. :KK15:

Bilmem gerekmiyordu canım. Yaşadıklarınızın kabul edilir olup olmadığına sen karar verecektin.
Unutarak değil aynı şeyleri yaşayacağını kabul ederek şans vermelisin demek istedim.
Hakkınızda en hayırlısı nasip olur İnşallah. :KK15:

şimdi daha açıklayıcı ve güzel oldu teşekkür ederim :)

yorumlari okumadim just ama diger konularini da biliyorum. benim kafamda iki ihtimal olustu bildigim kadari ile. ya bu adam, senin onu sevdigin kadar sevmiyor seni... ya da kendi capinda egosunu tatmin etmeye calisiyor bu yuzden de seni uzuyor... kati ve kinci bir karakerin olmadigini dusundurdu tum konularin bana. sanirim affedici ve cabuk yumusayan bir karakterin var. bu yuzden de esine fazla taviz gostermissin. o da bunu kullaniyor. sanirim artik kararlisindir. umarim hakkinda hayirlisi olur.

Her şeyi yaptım.
Söylenebilecek her şeyi söyledim.
Resmen gönlümü al affedeyim seni dedim.
Resmen azcık çabala sileyim unutalım her şeyi dedim
Beni sar dedim sarmala dedim
Ve o öylece oturdu
Neden kör olur bir insan bu kadar ki
Hala ben sana bir şey yapmadım, sana prenses, melek gibi davrandım der

Annesi hasta oldu başında bekledim
Yemek yapıp yolladım
Saygıda kusur etmedim
Annem var tayin isteyemem sen buraya gel dedi
Tamam anneni de al gel ona da kabul dedim
Benim annem palyaçon mu senin saygı duyacaksın anama dedi!

K.ş.r da oldum o. da oldum..
İyi mi..
Bunları da duydum.

Meğer ben affettirecekmişim kendimi
Meğer ben suçluymuşum
Ben her gün ağladım bu evlilikte
20 gün sonra bitiyor işte
Rahat etsin
Öyle oturduğu yerden gidişimi seyretsin...
daha da bsy yapma artik.. surekli kendini anlatmaya calisip elinde koca bi hicle kalma.. o kim ki sana her turlu hakareti yapacak. bir de sen ugrasacaksin onun edepsizliklerini duzeltmeye..

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa hh Senin Kıymetini bilmeyen karaktersiz adam içinmi üzüyorsun.kendini? Bırak.Gitsin üzülme defolsun İlerde o vurur kafasını sen değil...

Her şeyi yaptım.
Ve o öylece oturdu

Yemek yapıp yolladım
Saygıda kusur etmedim

İyi mi..
Bunları da duydum.

Meğer ben suçluymuşum
Rahat etsin
Bazende bırakmak gerekiyor sıkı sıkıya tuttuğunuz bir yüreği kendi kendine nereye giderse gitsin kendi selametiniz için. Hiç kimse bu dünyaya acı çekmeye kendine duygularına eziyet edilmesi icin yaratilmadi. Allah hayırlı bir kapı açacaktır emin olunuz.

Her şeyi yaptım.
Ve o öylece oturdu

Yemek yapıp yolladım
Saygıda kusur etmedim

İyi mi..
Bunları da duydum.

Meğer ben suçluymuşum
Rahat etsin
sen yaptıklarından eminsen daha ötesi yok.bırak gitsin canım ya.
sen daha çok gençsin.
eşin oldukça defoları olan bir adam anladığım kadarıyla.
orasını düzelteyim,burasını düzelteyim derken olan sana olacak.
değmez kesinlikle.tamam bir evliliği bitirmek kolay değil elbet ama sen senlikten çıktıktan sonra,kendini harcadıktan sonra napacaksın o evliliği.

Just, bu adamin seni anlamasini beklemen bile hataydi..sen 23 , o 40 yasinda.. olmazdi zaten.. olsaydi sasirirdim.. coluk cocuk Yok, bak keyfine.. degmez kendini uzmene..zora gelince alkole sarilan biriymis hem

Kaybetme korkusu yoksa sizi sewmekten vazgeçmiş demektir..

Siz çabaladıkça fedakarlık yaptıkça üstünüze gelmiş, bence daha fazla uğraşmayın...

Sizi kaybetmek ona nasıl etki yapacağını kendi gözlerinizle görün...

Aslinda sen de biliyirsun bu adamin seni hakk etmedigini. Pisman olacak elbet bir gun ama is isden gecmis olacak. Dilerim onun pisman oldugu zamana kadar sen mutlu olursun

Just, konunu okudum ve uzuldum..Ben kocanin birseyleri duzeltme cabasi icinde olacagini dusunmustum ama olmamis..Sanirim hala seni kaybedeceginin farkinda degil..Bence hicbir sekilde sana ulasamasin, ne ara ne sor ne de cevap ver yazdiklarina..Oyle icip acikli seyler yazarak toparlanaca bir durum degil sizinki maalesef..Keske biraksan su adami dusunmeyi, o kadar genc, o kadar tatlisin ki..Emin ol cok daha iyileri cikacak karsina..Vaktini harcadigina uzuleceksin, kendini yorduguna uzuleceksin..Emin ol oyle olacak..Ama hemen degil, bu konuda buyuk aptallik etmis bir abla tavsiyesi; erkeklerden bir sure uzak dur, en azindan yaralarin kapanana kadar..Gerci bence surecin buyuk bolumunu atlattin bile sen, sadece gururunun kirilmasi ve anlasilamamak seni yoran..onu da birak, zamanla anlayacaktir emin ol ve artik yorma kendini..( Ben oyle yapmaya calisiyorum :)

Her şeyi yaptım.
Ve o öylece oturdu

Yemek yapıp yolladım
Saygıda kusur etmedim

İyi mi..
Bunları da duydum.

Meğer ben suçluymuşum
Rahat etsin

Bir iliskinin baslangici nekadar güzel ve heyecan verici oluyorsa, ayrilik ve o sürec okadar zor oluyor malesef... Hele birde evliligi bitirmek daha zor olsa gerek...

Fakat anladigim kadariyla sizin icin dogru olan buymus. Elinizden geleni fazlasiyla yapmissiniz. Olmuyorsa olmuyordur. Karsinizda sizi hak eden bir adam yok.

Oyüzden sizde aklinizda bu durumu bitirin ve önünüze bakin. Gecmise bakarak neden diye sorarak cünkü elinize birsey gecmiyor.

20 gün sonra hergün agaldiginiz evliliginiz bitiyormus... Sevinin mutsuz bir evlilikten kurtuluyorsunuz.. Umarim hersey bitince kendinizi daha iyi ve rahatlamis hissedersiniz. Cünkü degmeyecek insanlar icin kendinizi üzdügünüze yiprattiginiza yazik.

Allah yinede hakkinizda hayirlisini versin insallah bundan sonra mutlu günler sizi bekliyordur..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X