• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin soyledikleriniz kirginliginiz o.un umtunda degil ve siz.buna ragmen acik.kapi birakmissiniz ama o sizden.bunlari bekliyor. Sonucta sizi anlamiyor o yuzden icinizde keske kalmadiysa onunuze bakmalisiniz. Hic kimse vazgecilmez degil.. Bu hayati bir kere yasiyoruz.. Bence cok dusunmemeye calisin yeterince.idare etmissiniz.ama.tek tarafli bir yere.kadar .. Sıkmayin caninizi.. Hersey gonlunuzce olsun..

yok keşkem kalmadı arkadaşım söylenebilcek her şeyi söyledim
yani açık açık azcık gönlümü yap da seni affedeyim dedim
hani eğer anlamıcak kadar gerizekalıysa diye onu bile dedim
ama yok..

Düşünüyorum, kendimi hazırlıyorum
Kabulleniyorum ve zamanı geldiğinde bitireceğim
Sende başaracaksın inan bana

demek seninki de olmadı
ama öyle hazırlanmıyor
ben de hep ilk günlerinden beri kendimi hazırlıyorum diyodum
ama hazırlayamamışım işte
pek öyle aşk sancısı kalmadı bende zaten
sadece bazen anılar filan hücum ediyor hissel değil ama gurursal olarak hırpalanmanın sancısı kaldı işte

okumasına gerek yok ki ben ona ayan beyan zaten çoğu hissimi düşüncemi söyledim
utanmıyor baksana?
valla doğru söyledin...bende sen gibiyim aslında kalbimi komple açarım....hatta daha dün konusu oldu espriyle başlayan muhabbette ben başladım...ben sensiz yapamam atarım kızı babama oğlanı anneme girerim odaya saatlerce günlerce ağlarım falan...bu adam yarın birgün senin ayrılmandan korkar mı korkmaz zaten ağzımla keendim söledim dayanamam diye....böyle olmamak gerek bu kadar şeffaf......

demek seninki de olmadı
ama öyle hazırlanmıyor
ben de hep ilk günlerinden beri kendimi hazırlıyorum diyodum
ama hazırlayamamışım işte
pek öyle aşk sancısı kalmadı bende zaten
sadece bazen anılar filan hücum ediyor hissel değil ama gurursal olarak hırpalanmanın sancısı kaldı işte

Sen benden çok gençsin
Daha güçlüsün
Öyle bir an gelecek ki hiç izi kalmayacak

kimse icin degmiyor biliyomusun.. o kadar aci cekiyosun, göz yasi döküyosun ama sana deger veriyormu? bunu gösteriyormu? hissetiriyormu? senin yaninda mi? varligi ile huzur veriyormu? bunlarin hepsine cevabin hayirsa, önce bir kendini düsün.. önce kendine deger ver.. olmuyorsa birak .. gercekten birak =(

bak bana.. basimi taslara vuruyorum ben.. biz kadinlar, heleki türk kadinlari cok fedakar oluyoruz, hep kendimizden ödün veriyoruz, hakaret isitiyoruz susuyoruz, siddet görüyoruz susuyoruz, ne icin? kim icin?

fedakar olmayacaksin bu hayatta..önce kendini düsüneceksin.. baktin üzüyormu? canini yakiyormu? yol vereceksin.. bunlari uygulamasi, yazmasi kadar olmasada, adim atmaya deger diye düsünüyorum..

valla doğru söyledin...bende sen gibiyim aslında kalbimi komple açarım....hatta daha dün konusu oldu espriyle başlayan muhabbette ben başladım...ben sensiz yapamam atarım kızı babama oğlanı anneme girerim odaya saatlerce günlerce ağlarım falan...bu adam yarın birgün senin ayrılmandan korkar mı korkmaz zaten ağzımla keendim söledim dayanamam diye....böyle olmamak gerek bu kadar şeffaf......

ay koca forumda sonunda kendim gibi birini buldum :KK48:
kızım manyağız biz ben de aynen böyleyim içim dışım bir aklımdan içimden ne geçerse söylerim
aslında bu seven insan için büyük nimet biliyor musun
yani mesela senin kocan adam demek ki bunu sana karşı kullanmıyor aksine hoşuna bile gidiyordur
gururu okşanıyordur
ama benim karşımdaki ben böyle yapınca daha çok sevgi vermek yerine kendini bir şey sanıyor işte

Sen benden çok gençsin
Daha güçlüsün
Öyle bir an gelecek ki hiç izi kalmayacak

ay estağfurullah valla ben esas senin gücüne hayranım attraente kendimi zayıf buluyorum ama gençlik bir artı sanırım evet

kimse icin degmiyor biliyomusun.. o kadar aci cekiyosun, göz yasi döküyosun ama sana deger veriyormu? bunu gösteriyormu? hissetiriyormu? senin yaninda mi? varligi ile huzur veriyormu? bunlarin hepsine cevabin hayirsa, önce bir kendini düsün.. önce kendine deger ver.. olmuyorsa birak .. gercekten birak =(

bak bana.. basimi taslara vuruyorum ben.. biz kadinlar, heleki türk kadinlari cok fedakar oluyoruz, hep kendimizden ödün veriyoruz, hakaret isitiyoruz susuyoruz, siddet görüyoruz susuyoruz, ne icin? kim icin?

fedakar olmayacaksin bu hayatta..önce kendini düsüneceksin.. baktin üzüyormu? canini yakiyormu? yol vereceksin.. bunlari uygulamasi, yazmasi kadar olmasada, adim atmaya deger diye düsünüyorum..

ben senin konularını hatırlıyorum sen de ben gibi aileni karşına aldın :(
benim ailem affetti ama ben de çok pişmanım onları kırdığıma değmezmiş arkadaşım ya bir erkek için değmezmiş
dünyada milyonlarca erkek var
gidip de en ayı kromozomlusunu bulduğum için değmezmiş
uygulaması zor ama ben de kararlıyım artık
ondan koptuğumdan beri daha iyiyim
bazen böyle geliyorlar bana ama :)

Adam herşeyi unut gel demiyor. Beni böyle kabul edeceksen gel diyor sanırım.
Unutmak biriktirmektir aslında. Aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum demektir.
En ufak bir gerginlik tüm unutulmuşları kusuverir.
Sürdürülebilir iilşkiyi sağlayan kabullenmektir. Olduğu gibi kabul etmektir.
Unutmak, bilinç altına itip üstünü örtmektir. Şartlı sevmektir.
Kabullenmek, rağmen sevebilmektir. Gerçek sevgidir.

Unutmak biriktirmektir aslında. Aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum demektir.

bişey diyeceğim şaşırdım şu an o da böyle diyor
sen beni kabullenmiyorsun şartlar koyuyosun diyor
ne demek şimdi bu yani ben mi hatalıyım??? :KK64:

ay koca forumda sonunda kendim gibi birini buldum :KK48:
kızım manyağız biz ben de aynen böyleyim içim dışım bir aklımdan içimden ne geçerse söylerim
aslında bu seven insan için büyük nimet biliyor musun
yani mesela senin kocan adam demek ki bunu sana karşı kullanmıyor aksine hoşuna bile gidiyordur
gururu okşanıyordur
ama benim karşımdaki ben böyle yapınca daha çok sevgi vermek yerine kendini bir şey sanıyor işte
gerçekten karısı böyle olsun içten pazarlıklı olmasın isteyen erkek çok...ama etki tepki midir böyleye kadına böyle erkekler denk geliyo....
benim eşim evet sağolsun sırf bu huyumdan sanki seninle 10 yıl değil tüm ömrüm aynı evde geçirmişim der....hislerimi kızgınlıklarımı gizleyemem hesap kitap yapamam....neyse o dan dan söylerim.....ama bu dünyada iyi bişi değil....kişiliğim bu iken şuan sadece eşime böyleyim....insana çelme taka taka hayatın bu kadar masum olmadığını öğrettiler.....

kulitta kafamı karıştırdın açıklar mısın :(

Sadece birkaç ay sonra sen hayatını yaşarken oturup izlesin asıl.

bişey diyeceğim şaşırdım şu an o da böyle diyor
sen beni kabullenmiyorsun şartlar koyuyosun diyor
ne demek şimdi bu yani ben mi hatalıyım??? :KK64:
Hangimiz rağmen sevebiliyoruz ki? Hangimizin sevebilmek için kriterleri yok.
Rağmen, kritersiz aşık olduğumuz adamları sevebilmek için değiştirmeye çalışırız.
Şartsız aşık oluruz ama şartsız sevemeyiz.
Eğer eşin seni değiştirmeye çalışmıyor olduğun gibi kabul ediyorsa, sen aşık olduğun adamı
değiştirmeye çalışıyorsan sevgini gözden geçirmen gerekir.

gerçekten karısı böyle olsun içten pazarlıklı olmasın isteyen erkek çok...ama etki tepki midir böyleye kadına böyle erkekler denk geliyo....
benim eşim evet sağolsun sırf bu huyumdan sanki seninle 10 yıl değil tüm ömrüm aynı evde geçirmişim der....hislerimi kızgınlıklarımı gizleyemem hesap kitap yapamam....neyse o dan dan söylerim.....ama bu dünyada iyi bişi değil....kişiliğim bu iken şuan sadece eşime böyleyim....insana çelme taka taka hayatın bu kadar masum olmadığını öğrettiler.....

sana denk gelmiş ya kız işte iyisi bana da böyle biri nasip olsun ya :KK49:

Sadece birkaç ay sonra sen hayatını yaşarken oturup izlesin asıl.

:D

Rağmen, kritersiz aşık olduğumuz adamları sevebilmek için değiştirmeye çalışırız.
Eğer eşin seni değiştirmeye çalışmıyor olduğun gibi kabul ediyorsa, sen aşık olduğun adamı

ben çok rağmen sevdim
o rağmen sevdiğini iddia etse de...
herneyse bence sevmek aynı zamanda fedakarlıktır
o da fedakarlık yapmıyor
ben onun için bir sürü şey yaptım feda ettim
ailemi bile
en azından şiddet gösterdikten sonra affettirmeliydi kendini
yanımda olmasını istemek
sevilmek istemek şartsa evet şartlıyım ...

Yani çok doğru bir çıkarım ve yorum yalnız bu konuya hiç olmamış.

O rağmenler hakareti, küfürü, şiddeti, değersizleştirmeyi kapsamaz asla. Sevmemeyi de kapsamaz. Seven insan da bunları yapmaz.

Konu sahibi, sizi sevmiyor diyerek yaranıza tuz bastım biliyorum, bastım ki yaranız iyileşip kapansın.

kulitta kafamı karıştırdın açıklar mısın :KK43:
Sizi ayrılık noktasına getiren olayları en başından itibaren düşündüğün zaman ya aslında kabul edebileceğim şeyler
olduğu halde karşı çıktım diyebiliyor musun?
Yoksa, Aynı şeyleri bugün yaşasam yine bu noktada olurum mu dersin?
Bunlara yanıtın eşini herşeye rağmen kabul edip edemeyeceğini belirleyebilir.

O rağmenler hakareti, küfürü, şiddeti, değersizleştirmeyi kapsamaz asla. Sevmemeyi de kapsamaz. Seven insan da bunları yapmaz.

Konu sahibi, sizi sevmiyor diyerek yaranıza tuz bastım biliyorum, bastım ki yaranız iyileşip kapansın.

yoo doğru dedin
o sevdiğini düşünse de sevmiyor bana göre de
böyle sevgi olmaz ki
bir an kulittanın yorumu kafamı karıştırdı ama şöyle düşündüm madem ben enayi miyim ki
her şeyi yaptım
enayi miydim ki dayak yediğim halde gittim onun ayağına da gel beni sev benim yanımda ol dedim
benim onun izmire gelişini isteyişim tamamen yanımda olması için başka bir şey için değil ki
ne ev ne araba pırlanta bişey istemedim
gelsin biz de artık adam gibi evli hayatı yaşayalım istedim
annesi de gelsin olur hasta kadın ona da bakarım dedim
yahu ben bunca fedakarlığı yaptım
birçok şeyden vazgeçtim o neden yapmıyor
yapmalıydı
ben sevdiğim için kaç hastasonu işten çıkıp koşa koşa onun yanına vardım
ben enayi miydim erkek var diye onun beni göndermediği yerlere gitmedim gidemedim (keyfi eğlence için değil)
bilmiyorum ya ben bir an sarsıldım acaba şartlı mı sevdim diye ama benim çıldırmam onun tavırları yüzünden
bana sakince "aşkım sakin ol" dediği an bile durulurdum ben
daha üstüme gelip k.ş.r o. bilmemne deyip çileden çıkartmasaydı
böyle uzun yazdım kusura bakmayın bir anda döküldü gitti klavyeden

Sizi ayrılık noktasına getiren olayları en başından itibaren düşündüğün zaman ya aslında kabul edebileceğim şeyler
olduğu halde karşı çıktım diyebiliyor musun?
Yoksa, Aynı şeyleri bugün yaşasam yine bu noktada olurum mu dersin?
Bunlara yanıtın eşini herşeye rağmen kabul edip edemeyeceğini belirleyebilir.

bugün olsa aynılarını yapardım :(
kendim gibi davrandım çünkü

Sadece ilk mesajı okuyarak yorum yaptım. Ayrılık noktasına getiren nedenleri bilmiyorum.
Konu sahibinin herşeyi unutup ilişkiye bir şans daha verme girişimine cevabımdı.

Sadece ilk mesajı okuyarak yorum yaptım. Ayrılık noktasına getiren nedenleri bilmiyorum.
Konu sahibinin herşeyi unutup ilişkiye bir şans daha verme girişimine cevabımdı.

şimdi rahatladım işte
biliyorsun zannettim ben :KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X