• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
var mı ilahi adalet :KK43:
o gayet rahat işinde gücünde
ben burda üzülüyorum
ilahi adalet varsa da ona işlemiyor belli ki

Bak ben de bi zamanlar bunu söylemiştim ama konu aşk meşk değildi. Her neyse. Kuzenim var benim. Özürlü ve çok dinine düşkün. Bana dedi ki " Musa peygambere ve o dönemin insanlarına çok eziyet eden "ben Tanrıyım" diyen bir firavun vardı. Onun hayatı boyunca başı bile ağrımamış. Cezası öbür dünyada kesilecek. Bu dünyada çile çekecek diye bekleme. Asıl ilahi adalet diğer tarafta. Sen beddua edeceğine Allah'a havale et o en iyisini bilir. Dedi.
Bı benim kulağıma küpe. Seninkine de olsun.

Bak ben de bi zamanlar bunu söylemiştim ama konu aşk meşk değildi. Her neyse. Kuzenim var benim. Özürlü ve çok dinine düşkün. Bana dedi ki " Musa peygambere ve o dönemin insanlarına çok eziyet eden "ben Tanrıyım" diyen bir firavun vardı. Onun hayatı boyunca başı bile ağrımamış. Cezası öbür dünyada kesilecek. Bu dünyada çile çekecek diye bekleme. Asıl ilahi adalet diğer tarafta. Sen beddua edeceğine Allah'a havale et o en iyisini bilir. Dedi.
Bı benim kulağıma küpe. Seninkine de olsun.

insan gördükçe hırs yapıyor sinirleniyor sürüm sürümsürünse de rahatlasam. ölse üzülmem yeminle

Kesinlikle. Sana cektirmek hosuna gidiyor. O yuzden dedim sana mutsuzlugunu belli etme.
Sen boyle mutsuz oldukca onun ego tavan yapiyor, kendini degerli hissediyor. Bak justim senin sevgini hakedecek biri olsaydi isi buralara getirmezdi. Hala adam kendini padisah gibi gorup ayaklarina kapanmani bekliyor. Sen naptin bu adama? Her b.kunu gormezden geldin, bu mu sucun?

zalak olmak benim suçum :110:

yeter artık kendinizi bu duruma düşürdüğünüz.Çabalamıyorsa siz de çabalamayın.Unutacaksanız başkasına aşık bile olacaksınız ondan sonra lütfen yaaa bir şey yapmayın artık

Her konuda sınırsız ahkam kesebilirken bunda kilitlendim kaldım.
Bu adamlar nasıl böyle kaf dağının padişahı sanıyorlar ki kendilerini? B.kunda boncuk mu var töbe töbe.
Bırak eşine demeyi, herhangi biri için bile bu lafları kullanmak ne büyük edepsizlik. Gitsin talimli maymun alsın o zaman, her şeye kafasını sallasın, beyimizin gönlü olsun.
Of sinirlendim yine.

Miktirsin gitsin o zaman :KK53:

miktirdi zaten ben öyle kendi kendime üzülüyom işte :27:

yeter artık kendinizi bu duruma düşürdüğünüz.Çabalamıyorsa siz de çabalamayın.Unutacaksanız başkasına aşık bile olacaksınız ondan sonra lütfen yaaa bir şey yapmayın artık

yapmıyom bişey :110:

Her konuda sınırsız ahkam kesebilirken bunda kilitlendim kaldım.
Bu adamlar nasıl böyle kaf dağının padişahı sanıyorlar ki kendilerini? B.kunda boncuk mu var töbe töbe.
Bırak eşine demeyi, herhangi biri için bile bu lafları kullanmak ne büyük edepsizlik. Gitsin talimli maymun alsın o zaman, her şeye kafasını sallasın, beyimizin gönlü olsun.
Of sinirlendim yine.

bi de bana sor nasıl delirdiğimi işte :KK16:

Arkadasim ben de bosanma arefesindeyim.ayni durumdayiz yani ve diyebilecegim su ki; hersey beyninde bitiyor.zihninin seni ele gecirmesine izin verme.ben de hala yalniz ne yapiyoki diye dusunup uzuluyorum ve o anda hic ugruna bu noktaya getirisi geliyor. Ve evet onlar icin su surec cok kolay ve guzel geliyor.yeni heyecanlarin hayalleri bile kuruluyordur eminim.ama biz su anda uzuluyoruz ya sonrasinda cok daha olgunlasmis olacagiz.ustelik bir de bebegim var benim.anneyim guclu olmak zorundayim diyorum surekli kendime.sunu da hic unutma hicbir erkek durup dururken yuvasini bozmaz.mutlaka garantiledigi biseyler vardir.maddi, kariyer anlaminda veya baska biri gibi...

belkıde boşanmak dönülmez yol degıl ya,çok çok özür diler,sonra evleneceksek evlenırız yıne noolcak dıyordur..

kısaca kaybetme korkusu sıfır senınkının..

Arkadasim ben de bosanma arefesindeyim.ayni durumdayiz yani ve diyebilecegim su ki; hersey beyninde bitiyor.zihninin seni ele gecirmesine izin verme.ben de hala yalniz ne yapiyoki diye dusunup uzuluyorum ve o anda hic ugruna bu noktaya getirisi geliyor. Ve evet onlar icin su surec cok kolay ve guzel geliyor.yeni heyecanlarin hayalleri bile kuruluyordur eminim.ama biz su anda uzuluyoruz ya sonrasinda cok daha olgunlasmis olacagiz.ustelik bir de bebegim var benim.anneyim guclu olmak zorundayim diyorum surekli kendime.sunu da hic unutma hicbir erkek durup dururken yuvasini bozmaz.mutlaka garantiledigi biseyler vardir.maddi, kariyer anlaminda veya baska biri gibi...

ya bilmiyorum vardır ya da yoktur ama ilkin ben bozdum yuvayı o ayrı bizde tabi
şimdi burnu kaf dağına çıkmış
bu arada size de geçmiş olsun tabi olay çok zor biliyorum
bende bi hırs kaldı geriye sevgi falan hak getire

belkıde boşanmak dönülmez yol degıl ya,çok çok özür diler,sonra evleneceksek evlenırız yıne noolcak dıyordur..

kısaca kaybetme korkusu sıfır senınkının..

biliyorum yav :110: adamın sülalesi rahat :110:

Neden bilmiyorum aklıma sadece bu dizeleri aktarmak geldi ;

Düzen bu: Kadın ağlar, erkek bakar. Kadın duyar, erkek duymaz. Kadın sorar, erkek susar. Kadın gider, erkek içer.

Can Yücel

Elinden gelenin fazlasını bile yapmışsın ama anlayana bazı şeyler. Sıkma daha fazla canını..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X