Arkadaşlar konum uzun mu olur kısa mı onuda bilmiyorum. Aslında öneri istiyor muyum ne istiyorum onuda bilmiyorum .
Huzur istiyorum sadece galiba.
3 gündür donmuş gibiyim sadece gözyaşım akıyor. Yiyemiyorum,içemiyorum sadece paylaşmaya ihtiyacım var anlatmaya..
5 senedir birlikteyiz biz. Öyle güzel bir ilişki ki hep dualarımda dilerdim Allahım herkese böyle bir adam nasip et diye.
Herşekilde severdi her şekilde beğenirdi gözlerinin içi gülerdi yanımda ..
Mutluyduk biz. Zerre şüphe olmadan aklımda 5 senemi geçirdim. Canım dedim ..
Burada aldatılma konularını çok sık takip eder oldum ben . İçime değişik şüpheler gelip huzursuz eder oldu beni.
Ayrıntılara takılıp sizide sıkmak istemiyorum.
Kazara gördüğüm e-mailine girmemle içinde yıllardır benden gizli kullandığı sosyal paylaşım siteleri .. O biçim kızlara yazılmış iltifatlar teklifler.. Ve yine o biçim sitelere üyelikler resimler..
Şok oldum günlerdir ölü gibiyim 3 günde 3 kilo verdim yiyemiyorum içemiyorum uyuyamıyorum ben.
Gram şüphe duymazken .. Onu canımdan çok sevdim inanır mısınız o kadar dürüst oldum ki bana "ne yapıyorsun" diye mesaj attığında , ayaktaysam ve oturacaksam önce oturur sonra oturuyorum öyle sen ne yapıyorsun diye cevaplardım. Hastalık derecesinde bir dürüstlüğüm vardı ve bunu hakedecek ne yaptım bilmiyorum.
Ona sordum gördüklerimi. İnkar etti .
Arkadaşımdada var şifrem o yapmıştır dedi .
Daha ayrılmadık.
Kanıtlayacakmış bana ..
Ben sadece dondum kaldım ağzımdan birşey çıkmıyor sadece bekliyorum.
Sonuç ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum
O kadar zoruma gitti o kadar içime işlediki
Hayatta hiç bir insan evladına güvenemem gibi geliyor
Herkesten her türlü ihaneti beklerdim ama
Sevdiğim adam başkaydı ya gerçekten bambaşkaydı. Neden diye soruyorum sadece kendime başka kelimemde kalmadı
Anlatacak kimsem yoktu
Sadece içimi dökmek istedim..
Okuyan arkadaşlar hakkınızı helal edin..