Neden? ?

samirha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
208
45
53
Eski erkek arkadaş ilişkiyi sen bitirdiğin halde neden seni sosyal ortamda engeller fikri olan varmı çocuk beni bütün akrabalaryla ailesiyle tanistrdi ciddiydi ama çok acele etti hersey için hemen evlenelim istedi kaçırmaya kadar yeltendi bnde bırakmak zorunda kaldm ırk ayrımı yapmıyorum ama diyarbakirli ydi kndisi sadece merak ettiğim için burda konu açtım hicbirsey hissetmiyorum kndisi ne karşı yanlış anlmayın lütfen beni

Kacirma muhabbetlerinden dolayi cocuk Nereli ydi hangi çağda yaşıyoruz gbi sine soru gelirse diye bahsedeyim dedm canım

Hayatindan cikarmak istedigi icin engeller, ya da ilerde onu rahatsiz edebileceginizi dusundugu icin.

Madem bisey hissetmiyosunuz engellemesi neden ilgilendiriyo kı sizi? Ayrica diyarbakirli olunca ne oluyomus onu anlamadim? Siz paristen mi geldiniz? Yaptığınız çok ayıp. Hickimse nerde dogacagini,ailesini secemiyor. Yıkın artık şu iğrenç ön yargilarinizi!

Madem bisey hissetmiyosunuz engellemesi neden ilgilendiriyo kı sizi? Ayrica diyarbakirli olunca ne oluyomus onu anlamadim? Siz paristen mi geldiniz? Yaptığınız çok ayıp. Hickimse nerde dogacagini,ailesini secemiyor. Yıkın artık şu iğrenç ön yargilarinizi!
Canım yanlış anladın ırk ayrımı yapmıyorum ben onlarda bizim gbi insan sonuçta o amaçla bahsetmedm ben

Eski erkek arkadaş ilişkiyi sen bitirdiğin halde neden seni sosyal ortamda engeller fikri olan varmı çocuk beni bütün akrabalaryla ailesiyle tanistrdi ciddiydi ama çok acele etti hersey için hemen evlenelim istedi kaçırmaya kadar yeltendi bnde bırakmak zorunda kaldm ırk ayrımı yapmıyorum ama diyarbakirli ydi kndisi sadece merak ettiğim için burda konu açtım hicbirsey hissetmiyorum kndisi ne karşı yanlış anlmayın lütfen beni

Aklin kalmis hala senin onda..buraya konu acmissin..bn olsam cok da tin derdim..eger silmissem hayatimdan..

Cocuk seni tamamen unutmak icin ya da sinirle engellemis olabilir..

Bu arada diyarbakir muhabbeti cok gereksiz olmus..yeter artik bu ülke cok cekti bu düsüncelerden,hala da cekiyor..

Aklin kalmis hala senin onda..buraya konu acmissin..bn olsam cok da tin derdim..eger silmissem hayatimdan..

Cocuk seni tamamen unutmak icin ya da sinirle engellemis olabilir..

Bu arada diyarbakir muhabbeti cok gereksiz olmus..yeter artik bu ülke cok cekti bu düsüncelerden,hala da cekiyor..
Haklısınız kusura bkma yın niyetim kimseyi kınamak değil di benim

Aklına gelmissindir, terk edildigini hatirlamistir erkeklik gururu vs engellemistir yani takılma

Sizin yaslar kacti soran olmamis is basa dustu. Bu arada ayrildigin bi insanin seni engelleme nedenine takilmamalisin. Zaten ayrildiginiz icin engellemis de..

Sizin yaslar kacti soran olmamis is basa dustu. Bu arada ayrildigin bi insanin seni engelleme nedenine takilmamalisin. Zaten ayrildiginiz icin engellemis de..
Ben 23 yaşındayım daha cook yol yürümek lazım böyle konularda Cahil im diyebilirim başımdan ilk defa geçiyo o yüzden başından geçirmiş olanlara danışmak istedm sadece

Daha iyi degilmi sende istemiyomussun zaten,en azindan pesine dusmemis rahatsiz etmemis,neler duyuyoruz tehditler takipler vs var boyle hasta ruhlu adamlar sanslisin bence takilma..adam gururluymus iste beni istemeyeni bende istemem demis...

Daha iyi degilmi sende istemiyomussun zaten,en azindan pesine dusmemis rahatsiz etmemis,neler duyuyoruz tehditler takipler vs var boyle hasta ruhlu adamlar sanslisin bence takilma..adam gururluymus iste beni istemeyeni bende istemem demis...
Olmadığını nerden biliosnz iki günde tanıdığım kişiye ailem haliyle vermek istemedginden dolayi kaçırmaya kadar yeltendi tehditte var kacmazsam pompaliyla vurucakmis beni hem suçlu hem güçlü bide engellio utanmadan bni çalıştım yere bile önceden tanistigimizi isyerinde tanismadgimizi birbirimizi sevdiğimizi soylemisler ablalaryla birlikte biz oysa ki işyerinde tanıştık ve öncesi olmadı ben daha yeni iş hayatına atilmisken çok ağır oldu bnim için :(

Back
X