Neden? ?

Eski erkek arkadaş ilişkiyi sen bitirdiğin halde neden seni sosyal ortamda engeller fikri olan varmı çocuk beni bütün akrabalaryla ailesiyle tanistrdi ciddiydi ama çok acele etti hersey için hemen evlenelim istedi kaçırmaya kadar yeltendi bnde bırakmak zorunda kaldm ırk ayrımı yapmıyorum ama diyarbakirli ydi kndisi sadece merak ettiğim için burda konu açtım hicbirsey hissetmiyorum kndisi ne karşı yanlış anlmayın lütfen beni

Eee ayrildiysaniz ne diye dert ediyorsunuz engellemis engellememis ne fark eder. sinirlenmistir ne olacak.
Ayrildiniz hala adamin face inde bilmem twitter inda ne isiniz varki zaten,neden bakma geregi duydunuz.
Ayrilmissiniz sen sag ben selamet bitmistir yani, adam asiretiyle birlikte basiniza musallat olsa dahami memnun olacaktiniz. Gurur yapmis gicik olmus silmis sizi bunda anlasilmayacak birsey yok yani.

Genelde zaten terk edilen engellemez mi?

Kırgınlık, kızgınlık, acı?

Ne bekliyordunuz peşinizden koşmasını mı?

Olmadığını nerden biliosnz iki günde tanıdığım kişiye ailem haliyle vermek istemedginden dolayi kaçırmaya kadar yeltendi tehditte var kacmazsam pompaliyla vurucakmis beni hem suçlu hem güçlü bide engellio utanmadan bni çalıştım yere bile önceden tanistigimizi isyerinde tanismadgimizi birbirimizi sevdiğimizi soylemisler ablalaryla birlikte biz oysa ki işyerinde tanıştık ve öncesi olmadı ben daha yeni iş hayatına atilmisken çok ağır oldu bnim için :KK43:
Madem bu kadar psikopat birisi siz neden onu engellemediniz, asıl merak ettiğim bu oldu..

Diyarbakırlı olduğu için engellemiştir galiba..

Senin Beynine kan pompalanmıyor anlasılan Yuh,adam seni pompalıyla vuracakmış ona kaçmazsan..

Tutmuş ben ayrıldım..o beni neden engelliyor tasasındasın..

Sen gerçek misin?

Irk ayrımı yapmıyorum ama diyarbakirliydi
DİYARBAKİR
DİYARBAKİR yani anladinizmii:KK59:

Ayrılmış olmanız sizin için yeterli sebep değilse elimizde şöyle bir şey var onu verelim:
Sizi seviyor, aşkınızdan öldüğü için engelliyor.

Kendime sordum ben neden engellerim diye de artık benim için hictir ve karşı taraf pişman olup geri dönmek isterse dönemesin diye engellerdim

Bence aklın onda canım
Sanırım evet ilk başta sorun ailemin istememesydi onunla baş ederiz sanıyodum ama kaciririm kaç bna gbisine şeyler söyleyince tehditte işin içine grince çaresiz kaldm işimi biraktm haliyle onuda biraktm calistgm yerde mudur konuşmaya çağırmış yanına ablalari hepsi gtmis atmadim mesajları göstermisler bide uzun zamandan beri tanisiorz sevioRZ birbirimizi gbisine yalanlar konusmuslar nedense o yalanı bna da babama soylettirdiler ama soylemedm kaç aydır konusuorz uzun zaman oldu falan gbi orda niye yalan söylediler oda çok zoruma gtti çok acayip yhaa :(

Bunun nedenini ögrenmek vakit kaybi canim. Sonucta cocuk seni tehtid etmis vururum kaciririm diye.. o yüzden böyle olmasi daha hayirli. Kurtuldum diye sükret..

Olmadığını nerden biliosnz iki günde tanıdığım kişiye ailem haliyle vermek istemedginden dolayi kaçırmaya kadar yeltendi tehditte var kacmazsam pompaliyla vurucakmis beni hem suçlu hem güçlü bide engellio utanmadan bni çalıştım yere bile önceden tanistigimizi isyerinde tanismadgimizi birbirimizi sevdiğimizi soylemisler ablalaryla birlikte biz oysa ki işyerinde tanıştık ve öncesi olmadı ben daha yeni iş hayatına atilmisken çok ağır oldu bnim için :KK43:
Ee be guzelim sen soylemessen biz nerden bilecez?:110:konunda bu olanlardan bahsetmemissinki ne diye simdi sinirleniyosun?bazi seyleri konu acarken eksik yazarsan ee bizde boyle kalakaliriz yanii:KK51:yardimci olamayizki ama degilmi?biraz empati lutfen:KK52:konuya gelince adam madem zamaninda bu kadar haddini asmis,ee simdide heryerden egellemis diyemi dertleniyosun?ben anlamadim yani bir psikopattan kurtulmussun istee daha nedir derdin bunu cozemedim yani:KK64:eksik parcalar var konuda iyisimi bir duzenle sonra nacizhane yorumlarimizi yapalim canim...

Back
X