- Emoji Skoru
- 4.383
- Puanlar
- 53
Eski erkek arkadaş ilişkiyi sen bitirdiğin halde neden seni sosyal ortamda engeller fikri olan varmı çocuk beni bütün akrabalaryla ailesiyle tanistrdi ciddiydi ama çok acele etti hersey için hemen evlenelim istedi kaçırmaya kadar yeltendi bnde bırakmak zorunda kaldm ırk ayrımı yapmıyorum ama diyarbakirli ydi kndisi sadece merak ettiğim için burda konu açtım hicbirsey hissetmiyorum kndisi ne karşı yanlış anlmayın lütfen beni
Madem bu kadar psikopat birisi siz neden onu engellemediniz, asıl merak ettiğim bu oldu..Olmadığını nerden biliosnz iki günde tanıdığım kişiye ailem haliyle vermek istemedginden dolayi kaçırmaya kadar yeltendi tehditte var kacmazsam pompaliyla vurucakmis beni hem suçlu hem güçlü bide engellio utanmadan bni çalıştım yere bile önceden tanistigimizi isyerinde tanismadgimizi birbirimizi sevdiğimizi soylemisler ablalaryla birlikte biz oysa ki işyerinde tanıştık ve öncesi olmadı ben daha yeni iş hayatına atilmisken çok ağır oldu bnim için
Ben engellemistm hakkımda neler paylaşio diye merak ettiğim için tekrar kaldrdim bide korkmadigimi görsün diyeMadem bu kadar psikopat birisi siz neden onu engellemediniz, asıl merak ettiğim bu oldu..
ViBen engellemistm hakkımda neler paylaşio diye merak ettiğim için tekrar kaldrdim bide korkmadigimi görsün diye
Hicbirsey istemiyorum sadece merak duygusuyla neden engellediğini merak etmstmSen şimdi ne istiyorsun anlamadım ben
Yok bna karşı kin Güdüo olması lazım sevdiğini sanmıyorumAyrılmış olmanız sizin için yeterli sebep değilse elimizde şöyle bir şey var onu verelim:
Sizi seviyor, aşkınızdan öldüğü için engelliyor.
Dönmüycemi bilir ama benden nefret edio sanırımKendime sordum ben neden engellerim diye de artık benim için hictir ve karşı taraf pişman olup geri dönmek isterse dönemesin diye engellerdim
Bence aklın onda canımDönmüycemi bilir ama benden nefret edio sanırım
Sanırım evet ilk başta sorun ailemin istememesydi onunla baş ederiz sanıyodum ama kaciririm kaç bna gbisine şeyler söyleyince tehditte işin içine grince çaresiz kaldm işimi biraktm haliyle onuda biraktm calistgm yerde mudur konuşmaya çağırmış yanına ablalari hepsi gtmis atmadim mesajları göstermisler bide uzun zamandan beri tanisiorz sevioRZ birbirimizi gbisine yalanlar konusmuslar nedense o yalanı bna da babama soylettirdiler ama soylemedm kaç aydır konusuorz uzun zaman oldu falan gbi orda niye yalan söylediler oda çok zoruma gtti çok acayip yhaaBence aklın onda canım
Haklısınız :)Bunun nedenini ögrenmek vakit kaybi canim. Sonucta cocuk seni tehtid etmis vururum kaciririm diye.. o yüzden böyle olmasi daha hayirli. Kurtuldum diye sükret..
Ee be guzelim sen soylemessen biz nerden bilecez?Olmadığını nerden biliosnz iki günde tanıdığım kişiye ailem haliyle vermek istemedginden dolayi kaçırmaya kadar yeltendi tehditte var kacmazsam pompaliyla vurucakmis beni hem suçlu hem güçlü bide engellio utanmadan bni çalıştım yere bile önceden tanistigimizi isyerinde tanismadgimizi birbirimizi sevdiğimizi soylemisler ablalaryla birlikte biz oysa ki işyerinde tanıştık ve öncesi olmadı ben daha yeni iş hayatına atilmisken çok ağır oldu bnim için