Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılalı üç ay olan eski erkek arkadas neden sosyal paylasim sitesinde engeli kaldirir(durduk yerde engellemesi de durduk yerde olmustu)???
Her şeyden bir anlam çıkarmak için elinden geleni yapıyorsun. Ayrılalı 3 ay olmuş neden hala bu tür saplantılı şeylere takılıyorsun?Ayrılalı üç ay olan eski erkek arkadas neden sosyal paylasim sitesinde engeli kaldirir(durduk yerde engellemesi de durduk yerde olmustu)???
benimde biri (eski sevilim değil)Benim eski sevgilimde kendisi evlenmeden bir gün önce engelimi kaldırmış
Gördüğüm gibi ben engelledim bu sefer de
Evlendiğini görmemi üzülmemi falan bekledi herhalde ben engelleyince şok olmuştur![]()
Bnde engellemeyi düşünüyorum ama bu seferde o bni takip edio dicek ondan cekiniorum şimdilik umursamamaz tavirlardayimBenim eski sevgilimde kendisi evlenmeden bir gün önce engelimi kaldırmış
Gördüğüm gibi ben engelledim bu sefer de
Evlendiğini görmemi üzülmemi falan bekledi herhalde ben engelleyince şok olmuştur![]()
Hayır sadece bunu dogurabilicek fikirlere ihtiyacım varseninle barışmak istiyor dememizi mi bekliyorsun?
yeni bir kız arkadaş edindiyse, profilinde görmeni istemiş olabilirHayır sadece bunu dogurabilicek fikirlere ihtiyacım var
Profiline bakmak içindir. Barışmayı düsünüyormusun?Ayrılalı üç ay olan eski erkek arkadas neden sosyal paylasim sitesinde engeli kaldirir(durduk yerde engellemesi de durduk yerde olmustu)???
Biliyirmusunuz hiç öyle bi niyetim olmadı Yalanların dan dolayi ben ayrildm durduk yerde snra o bni engelledi ortada bırakınca onu şimdide kaldrdi engeliyeni bir kız arkadaş edindiyse, profilinde görmeni istemiş olabilir
ya da bakalım sen ona bişey yazacak mısın barışmanız için bunu merak etmiş de olabilir
seninle barışmak istiyor dememizi mi bekliyorsun?
sen terk ettiysen içinde kalmıştır zaten ondan engeli kaldırmıştır, belki bir umut barışırsn diyeBiliyirmusunuz hiç öyle bi niyetim olmadı Yalanların dan dolayi ben ayrildm durduk yerde snra o bni engelledi ortada bırakınca onu şimdide kaldrdi engeli