Neden? ?

samirha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
208
45
53
Ayrılalı üç ay olan eski erkek arkadas neden sosyal paylasim sitesinde engeli kaldirir(durduk yerde engellemesi de durduk yerde olmustu)???

Ayrılalı üç ay olan eski erkek arkadas neden sosyal paylasim sitesinde engeli kaldirir(durduk yerde engellemesi de durduk yerde olmustu)???
Her şeyden bir anlam çıkarmak için elinden geleni yapıyorsun. Ayrılalı 3 ay olmuş neden hala bu tür saplantılı şeylere takılıyorsun?

yeni sevgili edinmiş olabilir. yeni sevgilide kim bu engellediğin kişi diye sormasın diye engeli kaldırmış olabilir..
bu ihtimal geldı aklıma nedense :KK53:

Kızlar yavaş yahu, belli ki konuyu açan arkadaş hâlâ bitrememiş bazı şeyleri, ki 3 ay da öyle uzun bi zaman değil.
Neden ayrıldınız bilmiyorum ama birşeylerdem ötürü sinirlenmiş ve aniden engellemiş artık siniri yatışmış ve engeli kaldırmış olabilir.
Belki de yeniden denemenin yollarını arıyordur.
En kötü ihtimalle 3 ay baktı/eğlendi/günün gün, gecesini gece etti ve sizin değerinizi anladı ( tilki ve kürkçü dükkanı hesabı)
Bunlar aklıma gelen ihtimaller.

Benim eski sevgilimde kendisi evlenmeden bir gün önce engelimi kaldırmış
Gördüğüm gibi ben engelledim bu sefer de
Evlendiğini görmemi üzülmemi falan bekledi herhalde ben engelleyince şok olmuştur:D

Evlendiğini görmemi üzülmemi falan bekledi herhalde ben engelleyince şok olmuştur:KK70:
benimde biri (eski sevilim değil)
evlendiğinin ertesi günü bana arkadaşlık isteği göndermişti.

bu yüzden çok anlam yüklemeyin. koskoca 3ay geçmiş önünüze bakın. güzel bir gelecek için eski de takılı kalmayın..
adı üstünde eski..

Evlendiğini görmemi üzülmemi falan bekledi herhalde ben engelleyince şok olmuştur:KK70:
Bnde engellemeyi düşünüyorum ama bu seferde o bni takip edio dicek ondan cekiniorum şimdilik umursamamaz tavirlardayim

Hayır sadece bunu dogurabilicek fikirlere ihtiyacım var
yeni bir kız arkadaş edindiyse, profilinde görmeni istemiş olabilir
ya da bakalım sen ona bişey yazacak mısın barışmanız için bunu merak etmiş de olabilir

bak anlam yükleme,at kafandan,bır sebpten wa.. telden sildim,engelliler vardı,sonra tekrar kurdum,tekrar kurunca o engelilerın hepsinin engeli kalkmış olmuş,haberim yok tabı,bir gün dınk dınk yazıyro bıri,şok oldum,nasıl olur engelli bu dıye,sonra hemen engelledim,aa bırde baktım benım engelli listesi boş,yanı bu tür şeyler olur,anlam arama derken senın ıyılığıne,yıpranma dıye,az kalmış bak 3 ay geçmiş,atlatıcan tam kırılma noktası,sabır,bu defa sen engelle tatlım

yeni bir kız arkadaş edindiyse, profilinde görmeni istemiş olabilir
ya da bakalım sen ona bişey yazacak mısın barışmanız için bunu merak etmiş de olabilir
Biliyirmusunuz hiç öyle bi niyetim olmadı Yalanların dan dolayi ben ayrildm durduk yerde snra o bni engelledi ortada bırakınca onu şimdide kaldrdi engeli

seninle barışmak istiyor dememizi mi bekliyorsun?

Aynen öyle konu sahibi yani, size şimdi evet sizinle barışmak istiyor desek hemen atılımamı geçeceksiniz.Bırakın giden gitmiş yani ,neden hala takip ediyorsunuz ki bu size zarar verir yıpratır ancak.Anlam yüklemeyin dünyada tek canlı erkek o değil.

Biliyirmusunuz hiç öyle bi niyetim olmadı Yalanların dan dolayi ben ayrildm durduk yerde snra o bni engelledi ortada bırakınca onu şimdide kaldrdi engeli
sen terk ettiysen içinde kalmıştır zaten ondan engeli kaldırmıştır, belki bir umut barışırsn diye
fazla anlam yükleme ve uzak dur bence sen engelle şimdi de

Back
X