- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Canım ben de öyle aman aman hürmet eden bir kadın olmadım -hürmet de ne demekse artık lafı bile uyuz ediyor-Eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da.. sen ne kadar mükemmel olmaya çalışırsan çalış. . Karşındaki seveyince olmuyor.. Evliligimiz süresince sürekli ağır bir işte çalışıp ona maddi destekte bulundum.
Asla ondan ev isi filan beklemedim..
Herşeye yetiştim anlamaya çalıştım hep..
Gel gör ki sonuç .. sıfır.
Bakıyorum da ev hanımı olup eşine aksama kadar bi kap yemek yapmayan ama çok değer gören bi dedigi 2 olmayan kadınlar da var. .
Neden neden neden.... Yoruldum. . Neden sevmedi beni......... neden bu haldeyim. .
Eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da.. sen ne kadar mükemmel olmaya çalışırsan çalış. . Karşındaki seveyince olmuyor.. Evliligimiz süresince sürekli ağır bir işte çalışıp ona maddi destekte bulundum.
Bakıyorum da ev hanımı olup eşine aksama kadar bi kap yemek yapmayan ama çok değer gören bi dedigi 2 olmayan kadınlar da var. .
Neden neden neden.... Yoruldum. . Neden sevmedi beni......... neden bu haldeyim. .
Eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da.. sen ne kadar mükemmel olmaya çalışırsan çalış. . Karşındaki sevmeyince olmuyor.. Evliligimiz süresince sürekli ağır bir işte çalışıp ona maddi destekte bulundum.
sevmediğini nerden biliyosunuz? belki seviyo?Eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da.. sen ne kadar mükemmel olmaya çalışırsan çalış. . Karşındaki sevmeyince olmuyor.. Evliligimiz süresince sürekli ağır bir işte çalışıp ona maddi destekte bulundum.
demek ki eşiniz sizi çok seviyor ki ses çıkarmıyor.. ama görünen o ki konu sahibinin eşi sevmiyomuş, sevse bu yaptıklarına daha çok minnet etmesi gerekirdi..Ben de o ev hanımı olup bi kap yemek yapmayan ve değer gören hanimlardanim. 1.sebebi eşimin adam gibi bi adam olması. İkincisi ise dünyanın kimse için kendinden fedakarlık yapmaya değmeyeceğini bilmem.
Sizin gibi birini tanıyorum. Bir kaç tane çocuğu olan her akşam yemeği hürmeti eksik etmeyen bi arkadaşım ve bizim yanımızda ona öküz diye seslenen bi eşi var. O katlanmak istiyor katlanıyor.
Önce kendinize değer verin sonra çocuğunuza eşinize. Öyle çok daha mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?