Neden. ....

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da.. sen ne kadar mükemmel olmaya çalışırsan çalış. . Karşındaki sevmeyince olmuyor.. Evliligimiz süresince sürekli ağır bir işte çalışıp ona maddi destekte bulundum.
Asla ondan ev isi filan beklemedim..
Herşeye yetiştim anlamaya çalıştım hep..
Gel gör ki sonuç .. sıfır.
Bakıyorum da ev hanımı olup eşine aksama kadar bi kap yemek yapmayan ama çok değer gören bi dedigi 2 olmayan kadınlar da var. .
Neden neden neden.... Yoruldum. . Neden sevmedi beni......... neden bu haldeyim. .

Eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da.. sen ne kadar mükemmel olmaya çalışırsan çalış. . Karşındaki seveyince olmuyor.. Evliligimiz süresince sürekli ağır bir işte çalışıp ona maddi destekte bulundum.
Bakıyorum da ev hanımı olup eşine aksama kadar bi kap yemek yapmayan ama çok değer gören bi dedigi 2 olmayan kadınlar da var. .
Neden neden neden.... Yoruldum. . Neden sevmedi beni......... neden bu haldeyim. .
Canım ben de öyle aman aman hürmet eden bir kadın olmadım -hürmet de ne demekse artık lafı bile uyuz ediyor-
Benim tek yaptığım kendimi çok sevmek dolayısıyla kendi seçimlerimi de sevmek oldu.Yani eşimi.Elimden tabi ki geleni yapıyorum hayat müşterek çünkü ama önceliğim hep kendim.Ben varsam o var yoksam cehennemin dibine.
Ev işini yaptırıyorum,hayat müşterekse yapacak tarzındayım.Şimdi bu durum her kocada işe yarar mı bilmem ama eğer ki marifet benim özgüvenimde değilse onun adamlığındadır bilmiyorum,Sence hangisidir?

Eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da.. sen ne kadar mükemmel olmaya çalışırsan çalış. . Karşındaki seveyince olmuyor.. Evliligimiz süresince sürekli ağır bir işte çalışıp ona maddi destekte bulundum.

Çok fazla fedakarlık yapmanız hata.

Üzerinize düşenden fazlasını yaparsanız önce takdir görürsünüz ama zamanla bu, görevinizmiş gibi algılanır, hak etmese bile yapmazsanız suçlanırsınız.

O sizden daha az emek verip daha fazla değer gördüğünü düşündüğünüz kadınlar eşlerini değil kendilerini koyuyorlar merkeze, kendini bu kadar önemseyen kadına adam da saygı duyuyor haliyle.

Erkekler kendileri için süpürge edilmiş saçlara prim vermiyorlar yani.

Tek tarafın aşırı fedakarlık yapmasının sonuçları işte.. Bencede önce kendinizi düşünmelisiniz

Eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da.. sen ne kadar mükemmel olmaya çalışırsan çalış. . Karşındaki sevmeyince olmuyor.. Evliligimiz süresince sürekli ağır bir işte çalışıp ona maddi destekte bulundum.

Cevabı kendin vermişsin, her şeyi koylaştırmak, aşırı fedakar olmak, seni vazgeçilmez yapmıyor tam aksine ilk vazgeçeceği kişi oluyorsun. Neden mi ? Çünkü birine hak etmediği değeri verirsen , ya kendini kaybeder ya seni !

sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten öncesinde.
bu kadar fedakar olmanız, kendinizi naza çekmemeniz ona geyşa gibi davranmanız sizi saçı süpürge olmaya layık görmesine neden olmuş. her zaman önce benim haklarım demeniz gerekiyor malesef bu hayatta. fazla fedakarlık çocuğu bile şımarık değer bilmez yapabiliyor.
bu hatayı ben de yaptım ama neyse ki evlenmeden fark ettim ve düzelttim. ve gördüm ki sen kendine değer verince herkes sana değer veriyor.

Ben de o ev hanımı olup bi kap yemek yapmayan ve değer gören hanimlardanim. 1.sebebi eşimin adam gibi bi adam olması. İkincisi ise dünyanın kimse için kendinden fedakarlık yapmaya değmeyeceğini bilmem.

Sizin gibi birini tanıyorum. Bir kaç tane çocuğu olan her akşam yemeği hürmeti eksik etmeyen bi arkadaşım ve bizim yanımızda ona öküz diye seslenen bi eşi var. O katlanmak istiyor katlanıyor.

Önce kendinize değer verin sonra çocuğunuza eşinize. Öyle çok daha mutlu olursunuz.

nie bu kdr bağımlı gibi ona fedakarlık yapıyorsun ki..Bende hiç öle ev hanımı olamadım beceremiyorum da ztn..Bazen yeri geliyor yemek bile yapmıyorum tostla geçiştiriyoruz bundan şikayet etse de benm için fark etmez yemek yapmadıgım gün yine tost yeriz işine geliyosa eşim die asla bağımlı olmam (önce kendim:).. üstelik çalışmıyorum ..
bu kdr herseyi mukemmel yapmaya çalışırsanız hep kovalayan kısmında olursunuz kaçın birazcık eşinizden..

adam olmayan adam fedakarlikdan anlamaz.arkadaslarin dediyi gibi fedakarlikda yapmayin.bu adam size deyer vermiyorsa ona katlanmak zorunda deyilsin.

sevmediğini nerden biliyosunuz? belki seviyo?

Ben de o ev hanımı olup bi kap yemek yapmayan ve değer gören hanimlardanim. 1.sebebi eşimin adam gibi bi adam olması. İkincisi ise dünyanın kimse için kendinden fedakarlık yapmaya değmeyeceğini bilmem.

Sizin gibi birini tanıyorum. Bir kaç tane çocuğu olan her akşam yemeği hürmeti eksik etmeyen bi arkadaşım ve bizim yanımızda ona öküz diye seslenen bi eşi var. O katlanmak istiyor katlanıyor.

Önce kendinize değer verin sonra çocuğunuza eşinize. Öyle çok daha mutlu olursunuz.
demek ki eşiniz sizi çok seviyor ki ses çıkarmıyor.. ama görünen o ki konu sahibinin eşi sevmiyomuş, sevse bu yaptıklarına daha çok minnet etmesi gerekirdi..

Çok fazla fedakarlığın doğru olmadığını, karşı tarafın bunu farklı değerlendirdiğini düşünenlerdenim.Bu yüzden herşeyin fazlası zarar olduğu gibi fedakarlığında fazlası zarardır, hayatınızdaki hiç kimse için kendinizi hırpalamayınız.

Bende eşine bir kap yemek yapmayıp hürmet gören kadınlardan olarak soruyorum size bizim gibiler olmasa normalleştirecek misiniz durumu? Yani kıyaslayacağınız bir grup olmaksızın bunun haksızlık olduğunu , ilişkilerin tek tarafın fedakarlığıyla değil karşılıklı özveriyle yürüdüğünü farketmiyor musunuz?
Siz kendinize ne değer biçerseniz onu yaşarsınız.

Back
X