neden?

pamukcukk

ìki kız anası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
614
341
323
Ya ben kafayı yicem geçenlerde bi erkek üye esine aldığı hediyeleri resimlemis gösteriyor esim beğenmedi zart zurt saçmalıyor burdaki bayanlarda çok güzel cevap veriyor konu kapanmadi epey.ama konu namaz dinle alakalı olunca anında kapanıyor hiç aksama olmadan.yazmasam catlardim

Yasak olduğunu biliyorum peki erkek üyenin konu açması yasak değil mi?.birkaç üye uyarmamiza rağmen konu epey kapanmadi

Dini yorumlar yöneticiler dinsiz olduğu için yasak değil..
Çatışmalara mahal verebilir nitelikte olduğu için yasak...

Misal veriyorum ben burada incilden birkaç parça yazıp kızlar çocuğumu nerede vaftiz ettirmeliyim diye sorduğumda ortalık ne zaman karışmıyor duruma gelirse, işte o zaman dini yorum açılabilir nitelikte olacak..

Kaldı ki bence de açılmalı, ancak saygı sınırını koruyabildiğimiz vakitte.

Ya ben kafayı yicem geçenlerde bi erkek üye esine aldığı hediyeleri resimlemis gösteriyor esim beğenmedi zart zurt saçmalıyor burdaki bayanlarda çok güzel cevap veriyor konu kapanmadi epey.ama konu namaz dinle alakalı olunca anında kapanıyor hiç aksama olmadan.yazmasam catlardim

Yasak olduğunu biliyorum peki erkek üyenin konu açması yasak değil mi?.birkaç üye uyarmamiza rağmen konu epey kapanmadi

Sitede erkek uye yasak.
Kiblenen konulara online oldugumuzda islem yapabiliyoruz dogal olarak..
Bizimde bir ozel hayatimiz var..
7/24 pc basinda kk da online sekilde degiliz..
Uyumak yeme icme temizlik is guc hastalik egitim vs islerimiz oluyor..

Dini konu olunca aninda ,erkek uye olunca sonrasinda islem yapilma gibi bir durum soz konusu degildir.

Sirayla tek tek inceleye inceleye islem yapiyoruz..

Back
X