Neden?

Merhaba hanımlar. Benim sorum iş arkadaşımla ilgili. Kendisi henüz 2 senelik evli. Her ne kadar eşiyle konuşmuşluğum olmasa da anladığım kadarıyla uyumlu hoş bir çifttiler. Ama ne yazık ki adam bir anda kıza kavga gürültü yokken "ben sıkıldım monotonlaştık öyle olmak istemiyorum ayrılalım" diyor ve haliyle kızın dünyası başına yıkılıyor. Ertesi gün kız annesinin evine gidiyor. 3 haftadır ayrılar. Hatta kıza bir ara tel edip sabah buluşup gidip dava açalım boşanalım demiş. Tabi kız gitmedi. Haliyle seviyor kocasını, hiç sorununuz yoktu diyor. Adamın arkadaşları konuşmuş etmiş ama cevap aynıymış "sıkıldım, eşimde sorun yok o çok iyi biri ama ben evlilik adamı değilmişim" diyormuş. Bir süre daha ayrı kalıp düşünecekmiş. Arkadaşım aldatma yok eminim diyor ve biz anlam veremiyoruz bu duruma. Bu arada adamın ailesi de şaşkın ve çok üzgünler. Bir erkek durup dururken niye böyle olur??

Iste erkekler iyi niyetimizi duygusalligimizi bize karsi boyle kullaniyorlar...arkadasinda biraz uzak dursun ve daha gercekci, objektif baksin konuya

Psikotik bir bozukluğu yoksa olay çok saçma... Hiç mi eşinden sinyal almamış şimdiye kadar? Dün gece herşey süperdi sabah kalktim evlilik bana göre değilmiş dedim olamaz...
Yani karşı tarafı kesin dinlemek lazım burda... Altta başka nedenler olabilir, başka kadın olabilir, kadın çocuk istemiş adam bundan tırsmış olabilir, kadın kısıtlayıcı olup adamı bunaltmış olabilir..

Evliliklerin uzaktan mükemmel göründüğüne bakıp aldanmayın bizimki de uzaktan kusursuz görünüyor ama hafta başı evliliğimle alakalı konu açar haldeyim :deli:

Psikotik bir bozukluğu yoksa olay çok saçma... Hiç mi eşinden sinyal almamış şimdiye kadar? Dün gece herşey süperdi sabah kalktim evlilik bana göre değilmiş dedim olamaz...
Yani karşı tarafı kesin dinlemek lazım burda... Altta başka nedenler olabilir, başka kadın olabilir, kadın çocuk istemiş adam bundan tırsmış olabilir, kadın kısıtlayıcı olup adamı bunaltmış olabilir..

Evliliklerin uzaktan mükemmel göründüğüne bakıp aldanmayın bizimki de uzaktan kusursuz görünüyor ama hafta başı evliliğimle alakalı konu açar haldeyim :deli:
O zaman bizimkini biraz sıkıştırıcaz demek ki. Allah Allah ben olduğu gibi anlattığını düşünüyordum oysa ki. Şaşırdım :KK64:

Merhaba hanımlar. Benim sorum iş arkadaşımla ilgili. Kendisi henüz 2 senelik evli. Her ne kadar eşiyle konuşmuşluğum olmasa da anladığım kadarıyla uyumlu hoş bir çifttiler. Ama ne yazık ki adam bir anda kıza kavga gürültü yokken "ben sıkıldım monotonlaştık öyle olmak istemiyorum ayrılalım" diyor ve haliyle kızın dünyası başına yıkılıyor. Ertesi gün kız annesinin evine gidiyor. 3 haftadır ayrılar. Hatta kıza bir ara tel edip sabah buluşup gidip dava açalım boşanalım demiş. Tabi kız gitmedi. Haliyle seviyor kocasını, hiç sorununuz yoktu diyor. Adamın arkadaşları konuşmuş etmiş ama cevap aynıymış "sıkıldım, eşimde sorun yok o çok iyi biri ama ben evlilik adamı değilmişim" diyormuş. Bir süre daha ayrı kalıp düşünecekmiş. Arkadaşım aldatma yok eminim diyor ve biz anlam veremiyoruz bu duruma. Bu arada adamın ailesi de şaşkın ve çok üzgünler. Bir erkek durup dururken niye böyle olur??
Hayatında biri olabilir.

Aldatma yok belki o zaman aldatmak yerine ayrılığı tercih etmiş gibi geldi bana.. sevmiyor artık yanilmis ve hayatını olmayacak bişey için harcamak istemiyor.. arkadasiniza pat diye gelmişse de o belki de aylardir düşünüp tasiniyordu..
Artık sevmiyor mu?! Bu da çok acı olur işte. Offff ne zor bir durum...

Aldatma yok belki o zaman aldatmak yerine ayrılığı tercih etmiş gibi geldi bana.. sevmiyor artık yanilmis ve hayatını olmayacak bişey için harcamak istemiyor.. arkadasiniza pat diye gelmişse de o belki de aylardir düşünüp tasiniyordu..

erkekler biz kadınlar gibi kafasındakini direkt söylemiyor.konuşarak çözüm arıyoruz.şahsen kendi adıma söyleyim.bazen kendi kendime bile konuşuuyorum bir olayı çözmek için.erkeklerse biraz çekilip kafalarını toplamaya çalışıyorlar.kendi içlerinde çözüyorlar.1-2 senelik evli kızın aklına gelmez ki kocasının ondan soğumaya başladığı fark etmemiştir.aslında biraz arkadaşınız kafasını toplasa aslında şurada böyleydi burada şöyleydi diyecek.

Merhaba hanımlar. Benim sorum iş arkadaşımla ilgili. Kendisi henüz 2 senelik evli. Her ne kadar eşiyle konuşmuşluğum olmasa da anladığım kadarıyla uyumlu hoş bir çifttiler. Ama ne yazık ki adam bir anda kıza kavga gürültü yokken "ben sıkıldım monotonlaştık öyle olmak istemiyorum ayrılalım" diyor ve haliyle kızın dünyası başına yıkılıyor. Ertesi gün kız annesinin evine gidiyor. 3 haftadır ayrılar. Hatta kıza bir ara tel edip sabah buluşup gidip dava açalım boşanalım demiş. Tabi kız gitmedi. Haliyle seviyor kocasını, hiç sorununuz yoktu diyor. Adamın arkadaşları konuşmuş etmiş ama cevap aynıymış "sıkıldım, eşimde sorun yok o çok iyi biri ama ben evlilik adamı değilmişim" diyormuş. Bir süre daha ayrı kalıp düşünecekmiş. Arkadaşım aldatma yok eminim diyor ve biz anlam veremiyoruz bu duruma. Bu arada adamın ailesi de şaşkın ve çok üzgünler. Bir erkek durup dururken...Evlendikten sonra etrafindaki hanimlarla flörtleşmek isteyip evliligi buna engel gördügü için...gözü dışarda oldugu icin.....evlilik adami gercekten olmadigı için... aklı hiçlikte oldugu için ayrilmak ister....evlendigi bayana yazik hayallerini çalmış....en büyuk haksızliga uğramış çok yazık akli nerdeymiş evlenmeden önce......

Evlendikten sonra etrafindaki hanimlarla flörtleşmek isteyip evliligi buna engel gördügü için...gözü dışarda oldugu icin.....evlilik adami gercekten olmadigı için... aklı hiçlikte oldugu için ayrilmak ister....evlendigi bayana yazik hayallerini çalmış....en büyuk haksızliga uğramış çok yazık akli nerdeymiş evlenmeden önce......

Yuzde 90 falan degil yuzde 100 baska biri var.Ayni olay 16 yillik arkadasimin basina geldi.Evlilik bana gore degilmis yapamiyorum deyip 4 yil sonra birde cocuk var bosandilar.Bir ay sonra gercekler cikti ortaya meger o serefsiz baska birine asik olmusmus.Arkadasimla da severek evkenmisti zamaninda.Insallah yanilirim ve arkadasinizin basina da aynisi gelmez

Bir erkeğin aldatıp aldatmadığına kimse çok emin bir şekilde cevap veremez.
Çok iyi rol yapıyorlar çünkü.
O yüzden çoğu kadın aldatıldığını öğrenince ama her şey harikaydı, hiç sorunumuz yoktu diyor da işin iç yüzü öyle değil.
Adam en azından dürüst. Ben karısını boşamayıp da sürekli aldatan, başka kadın peşinde koşan adamların asıl şerefsizler olduğunu düşünüyorum.
En büyük adiliği onlar yapıyor.

Bencede evlilik adamı değil. Demekki free takılmak istiyo her gece biriyle ş..siz öyle adamla bırak aynı evde kalmayı kapının önündeki köpek Kulübesinde bile kalmamalı..

Eşine geçecek bir hastalık kapmış olabilir mi?
ya da birileri ölüm vb. ile tehdit ediyor olabilir mi?

Yuzde 90 falan degil yuzde 100 baska biri var.Ayni olay 16 yillik arkadasimin basina geldi.Evlilik bana gore degilmis yapamiyorum deyip 4 yil sonra birde cocuk var bosandilar.Bir ay sonra gercekler cikti ortaya meger o serefsiz baska birine asik olmusmus.Arkadasimla da severek evkenmisti zamaninda.Insallah yanilirim ve arkadasinizin basina da aynisi gelmez
Işte tam da merak ettiğim buydu buna benzer bir olay yaşayan veya şahit olan var mı? Teşekkür ederim.

Sanırım çoğu şeyden eminim diyen arkadaşıma bu ihtimalleri söyleyip biraz araştırmasını sağlamalıyım :sus:
Bakalım altından ne çıkacak...

Back
X