Dost kazığı mı sizce bu ?

Kendine oyle arkadaslar secki,sana dogrulugu durustlugu veguzel ahlagi asilasin.

Bu tarz insanlarla görüşme cnm uzak dur kesinlikle daha çok iş açarlar başına
ALLAH korusun . Korudu da zaten. Sağol canım benim.:)

Kendine oyle arkadaslar secki,sana dogrulugu durustlugu veguzel ahlagi asilasin.

Evet artık dikkat edicem. Bunlar benim çocukluk zamanlarında tanıştıklarımdı. O zamanlar çocukluk işte seçemiyorsun. Karakter oturmamış oluyor. Bunlar büyüdü karakterleri şekillendi böyle bozuk karakter oldular. Ama şimdi arkadaşlarımı seçerken dikkat ediyorum. Sağol canım.

Sorcha Sorcha konuyu gorunce nasil kaptirdiysam bir hisimla yazdim nicke bakmadan : )))
napayim cok gicik oldum adi gecen herkese...

hosgeldin ; )

ayrica gecmis olsun demiyorum, bu olay icin sadece goz aydinligi verilir...
sevgilimi en yakin arkadasimla bastim diye konu acmadan kurtulmussun hepsinden

Kavak Yelleri tadında bir durum...
Hepsinden koşarak uzaklaş bence, kafa yoruyor olman bile zaman kaybı.

Her zaman söylüyorum kimseyle samimi olmayacaksın yok kankanmış yok kardeşimmiş bilmem ne bilmem ne şu devirde sana bir zarar geliyorsa asla uzaktan aramayacaksın ne gelirse ya arkadaştan ya akrabadan gelir. Lise de bende tattım bu 'kazık' olayını artık kimseye güvenip hiç bir şey anlatamıyorum. Dostum diyebileceğim sadece bir insan var ona bile her şeyimi anlatmam.Dostun bir tane arkadaşın 100 tane olsun. Bence o insanlarla tüm ilişkini kesmelisin nacizane fikrim budur. Her şer de bir hayır vardır derler ya.. Hep böyle düşün

Sorcha Sorcha konuyu gorunce nasil kaptirdiysam bir hisimla yazdim nicke bakmadan : )))
napayim cok gicik oldum adi gecen herkese...

hosgeldin ; )

ayrica gecmis olsun demiyorum, bu olay icin sadece goz aydinligi verilir...
sevgilimi en yakin arkadasimla bastim diye konu acmadan kurtulmussun hepsinden

Hoşbulduk canım :) Ben yaz zamanı hep ortadan kayboluyorum hehe :)
Sevgili olsa iyi, kocamı bastım diye açardım belki ;)

Ne Osman'mış arkadaş :KK51:

Beş para etmez bir Osman'mış :)

Kavak Yelleri tadında bir durum...
Hepsinden koşarak uzaklaş bence, kafa yoruyor olman bile zaman kaybı.

Aynen tam kavak yelleri.

Her zaman söylüyorum kimseyle samimi olmayacaksın yok kankanmış yok kardeşimmiş bilmem ne bilmem ne şu devirde sana bir zarar geliyorsa asla uzaktan aramayacaksın ne gelirse ya arkadaştan ya akrabadan gelir. Lise de bende tattım bu 'kazık' olayını artık kimseye güvenip hiç bir şey anlatamıyorum. Dostum diyebileceğim sadece bir insan var ona bile her şeyimi anlatmam.Dostun bir tane arkadaşın 100 tane olsun. Bence o insanlarla tüm ilişkini kesmelisin nacizane fikrim budur. Her şer de bir hayır vardır derler ya.. Hep böyle düşün

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Artık bu saatten sonra kimseyle bu kadar samimi olmam.
Okeye dördüncü arıyorlar bence :KK14:

Resmen ona dönmüş. Doğru :O

Back
X