kuzeninizle konuştunuz mu hiç, belki o birşeyler biliyordur...
enterasan ... sen kendinden eminsen düşünme gitsin. sakladığın birşey varsa onu sana sormuş senden düzgün yanıt alamadıysa yapabilir. ama bu bile olsa sen bana şu konuda yalan söyledin derdi bu noktada ... ama seninle bir ark. sırrı olan birşeyi öğrenmişde olabilir. herkesin bir sırrı vardır oyunda oynamış olabilir. bence hiç stüne düşme. sorma yada seçenek sunma. yolun açık olsun de arkana abakmamaya çalış. işe yaramaz biriymiş demek ki...
Saalla gtsin cnmm..sonuna kdr inanmasin iftira atio belliki bahane arioo...bnce hic ustune dusme ucuz yirtmisin en azindan farkli sehirlerdeymisssiniz
ya kalbini kırmak istemem ama bence aklında başka biri olabilir çünkü bir anda diyosun :44:
Beyfendi kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyor. Gitmişse bitmiştir hiç uzatma sonuçta yalan söylemedin bence bahane aramış
yok canım ya bende öyle dusunuyorum ama madem baskası var ne dıye senden hoslanıyorum dıyo...
ne olduğunu öğrenmek istiyorsan kuzeninden öğrenmesini isteyebilirsin.. o da çaktırmadan yada çaktırarak :d sorar öğrenir.. ne de olsa çocuk kuzeninin kuzeni deil mi . seninle konuşmuyorsa ancak kuzeninden isteyerek öğrenebilirsin niye öyle yaptığını.. büyük bir ihtimalle bahane yaratmış. ama biryerlerden yalan yanlış bişeyler duyup ona kızıp sormadan etmeden biranda böyle dönmüş te olabilir.. yanlış anlaşılma da olabilir yani :s ne olduğunu ancak o söylerse bilebilirsiniz :)
canım ya o duyguyu bilirim ben pat dye sebepsiz yere bırakılma duygusnu ama sen h iç umursama kendnde suç arama. bence bu sadece bi bahane senden ayrılmak istedi ve suçu üstne attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?