Nedenini bilmediğim acı çekiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayginliginiz ne kadar suruyor bi fikriniz var mi, illaki birileri bahsediyordur?

Bana da oluyor arada sizinki kadar değil ama.
Kesinlikle psikiyatriye git
Nedenleri vardır. Sen içine ata ata patlamışsındır. Çok saçma bu neden olmaz diye düşündüğün şey dahi olabilir
Ağlamak geliyorsa içinden sakince ağla kendini sıkma ama katıla katıla da ağlama
Kuran dinle çok iyi geliyor. Rahman suresi özellikle ferahlık veriyor.
Melankolik hiçbir şarkı asla dinleme
Sevdiğin insanlarım yanına git sarıl onlara
Yürü
Kendinle çok kalma yalnız kalma arkadaşların ya da ailenin yanında ol
Komik diziler izle.
Psikologa git.
Ortam değiştir.
Şükür et sen de olan nimetlere. Güzel taraflardan bak
Zikir çek esma çek
burada da yazabilirsin.
DAyan geçiyor. Hafifliyor en azından kendimden biliyorum. Güçlü kal

Bayginliginiz ne kadar suruyor bi fikriniz var mi, illaki birileri bahsediyordur?
Bugün çok kötü bir şey oldu ben kötüydüm arkadaşım sağolsun hastaneye gidelim nolur kötüsün dedi neyse gittik bana serum taktılar ben serumdan sonra saçmalamışım arkadaşıma şehla oldum demişim Osmanlıca dersindeyim şu x hoca var demişim kahkaha atmışım baya atmışım hemde o ara gözüm gitmiş 2 dk boyunca geri gelmiş sürekli neredeyim demişim saati sormuşum dk başı

Bugün çok kötü bir şey oldu ben kötüydüm arkadaşım sağolsun hastaneye gidelim nolur kötüsün dedi neyse gittik bana serum taktılar ben serumdan sonra saçmalamışım arkadaşıma şehla oldum demişim Osmanlıca dersindeyim şu x hoca var demişim kahkaha atmışım baya atmışım hemde o ara gözüm gitmiş 2 dk boyunca geri gelmiş sürekli neredeyim demişim saati sormuşum dk başı
Daha sonra mırıldanmışım baya mırıldanmışım anlamamış beni sövmüşüm

İyide bu baygınlık değil ki

Bayıldığınızda konuşmazsınız saçmalamazsınız

Verilen ilacın etkisi bunlar

İyide bu baygınlık değil ki

Bayıldığınızda konuşmazsınız saçmalamazsınız

Verilen ilacın etkisi bunlar
Hayır orada 2 dk kadar baygın kalmışım ayıktığımda olmuş bunlar ayrıca bayılınca nasıl saçmalamayız ne alaka?

Hayır orada 2 dk kadar baygın kalmışım ayıktığımda olmuş bunlar ayrıca bayılınca nasıl saçmalamayız ne alaka?
Baygınlık nedir?
Bilinç bulanıklığı nedir?
Baygınken konuşmak ne alaka? Baygın değilsinizki konuşabiliyorsunuz
Sakinleştirici ilaçlar narkotik ilaçlar neler yapabilir bazı ilaçlar insanları nasıl etkiler hiçbir fikriniz yok
Kesinlikte tedavi olmalısınız
Tedaviye ek olarak da birşeyler öğrenerek hem kendinizi meşgul edin hem hayrınıza birşey yapmış olun, faydalı birşeylere kafa yorun, bedeninizi sporla yada işle yorun, insanlara hayvanlara faydalı birşeyler yapın, birşey başardığınızı bir işe yaradığınızı tecrübe edince arkası gelecektir

Daha sonra mırıldanmışım baya mırıldanmışım anlamamış beni sövmüşüm
20 yaşında gencecik bir kizsin neden oldugunu bilmediğini söylediğin bir aci var hayatinda ama psikologa gidip numara çekiyorsun.

Burdan bakinca 2 secenek var sadece ya simariklik yapiyor ilgi cekmek icin ugrasiyorsun ya da ciddi akli dengesizlik yasiyorsun. Her ikisi icin de psikologa gitmen sart. Cunku hayatin olagan akisina aykiri bir durum soz konusu.

20 yaşında gencecik bir kizsin neden oldugunu bilmediğini söylediğin bir aci var hayatinda ama psikologa gidip numara çekiyorsun.

Burdan bakinca 2 secenek var sadece ya simariklik yapiyor ilgi cekmek icin ugrasiyorsun ya da ciddi akli dengesizlik yasiyorsun. Her ikisi icin de psikologa gitmen sart. Cunku hayatin olagan akisina aykiri bir durum soz konusu.
Ya deliyim ben şımarıcam bir tavsiyeniz yoksa yargınızda olmanız

Ne istiyorsunuz?
Doktora git- gittim numara yaptım-neden- canım öyle istedi- ben iyi değilim kafamda susmayan sesler var kendini öldür diyorlar- doktora git numara yapma- ı ıhh canım istemiyor- e o zaman ya akli dengen tamamen yok yada dikkat çekmek için bunu yapıyorsun yada şımarıksın- yargılamayın- deliyim ben şımarık değilim- tavsiye vermiyorsanız susun- doktora git- bu tavsiyeyi kabul etmiyorum- peki ozaman doktora git
Biz mi gelip doktora götürelim?
Doktoru tutup size mi getirelim?
Car car laf yetiştireceğinize varsa ailenize yoksa en yakınınızdakilere durumunuzu anlatıp DOKTORA GİDİN VE DOĞRUYU SÖYLEYİN
Amacınız pışpışlanmaksa ayyyy canııııım sakın yapmaaaa yazık sana bebeğiiiim filansa burda kimse sizden sorumlu değil sizi pışpışlamak durumunda değil

Ne istiyorsunuz?
Doktora git- gittim numara yaptım-neden- canım öyle istedi- ben iyi değilim kafamda susmayan sesler var kendini öldür diyorlar- doktora git numara yapma- ı ıhh canım istemiyor- e o zaman ya akli dengen tamamen yok yada dikkat çekmek için bunu yapıyorsun yada şımarıksın- yargılamayın- deliyim ben şımarık değilim- tavsiye vermiyorsanız susun- doktora git- bu tavsiyeyi kabul etmiyorum- peki ozaman doktora git
Biz mi gelip doktora götürelim?
Doktoru tutup size mi getirelim?
Car car laf yetiştireceğinize varsa ailenize yoksa en yakınınızdakilere durumunuzu anlatıp DOKTORA GİDİN VE DOĞRUYU SÖYLEYİN
Amacınız pışpışlanmaksa ayyyy canııııım sakın yapmaaaa yazık sana bebeğiiiim filansa burda kimse sizden sorumlu değil sizi pışpışlamak durumunda değil
Öncelikle benimle bu tarz konuşamazsınız kabul etmediğimden değil randevum ocakta karşınızda askerlik arkadaşınız yok haddinizi bilin bu da 2 :)

Öncelikle benimle bu tarz konuşamazsınız kabul etmediğimden değil randevum ocakta karşınızda askerlik arkadaşınız yok haddinizi bilin bu da 2 :)
E konuştum
Ben askere gitmedim zaten siz gittiniz mi
Hadsizlik nerede?
2.yi söylemişsinizde 1.yok unuttunuz mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X