- 2 Temmuz 2023
- 12.033
- 36.021
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün çok kötü bir şey oldu ben kötüydüm arkadaşım sağolsun hastaneye gidelim nolur kötüsün dedi neyse gittik bana serum taktılar ben serumdan sonra saçmalamışım arkadaşıma şehla oldum demişim Osmanlıca dersindeyim şu x hoca var demişim kahkaha atmışım baya atmışım hemde o ara gözüm gitmiş 2 dk boyunca geri gelmiş sürekli neredeyim demişim saati sormuşum dk başıBayginliginiz ne kadar suruyor bi fikriniz var mi, illaki birileri bahsediyordur?
Daha sonra mırıldanmışım baya mırıldanmışım anlamamış beni sövmüşümBugün çok kötü bir şey oldu ben kötüydüm arkadaşım sağolsun hastaneye gidelim nolur kötüsün dedi neyse gittik bana serum taktılar ben serumdan sonra saçmalamışım arkadaşıma şehla oldum demişim Osmanlıca dersindeyim şu x hoca var demişim kahkaha atmışım baya atmışım hemde o ara gözüm gitmiş 2 dk boyunca geri gelmiş sürekli neredeyim demişim saati sormuşum dk başı
İyide bu baygınlık değil kiBugün çok kötü bir şey oldu ben kötüydüm arkadaşım sağolsun hastaneye gidelim nolur kötüsün dedi neyse gittik bana serum taktılar ben serumdan sonra saçmalamışım arkadaşıma şehla oldum demişim Osmanlıca dersindeyim şu x hoca var demişim kahkaha atmışım baya atmışım hemde o ara gözüm gitmiş 2 dk boyunca geri gelmiş sürekli neredeyim demişim saati sormuşum dk başı
Hayır orada 2 dk kadar baygın kalmışım ayıktığımda olmuş bunlar ayrıca bayılınca nasıl saçmalamayız ne alaka?İyide bu baygınlık değil ki
Bayıldığınızda konuşmazsınız saçmalamazsınız
Verilen ilacın etkisi bunlar
Baygınlık nedir?Hayır orada 2 dk kadar baygın kalmışım ayıktığımda olmuş bunlar ayrıca bayılınca nasıl saçmalamayız ne alaka?
20 yaşında gencecik bir kizsin neden oldugunu bilmediğini söylediğin bir aci var hayatinda ama psikologa gidip numara çekiyorsun.Daha sonra mırıldanmışım baya mırıldanmışım anlamamış beni sövmüşüm
Ya deliyim ben şımarıcam bir tavsiyeniz yoksa yargınızda olmanız20 yaşında gencecik bir kizsin neden oldugunu bilmediğini söylediğin bir aci var hayatinda ama psikologa gidip numara çekiyorsun.
Burdan bakinca 2 secenek var sadece ya simariklik yapiyor ilgi cekmek icin ugrasiyorsun ya da ciddi akli dengesizlik yasiyorsun. Her ikisi icin de psikologa gitmen sart. Cunku hayatin olagan akisina aykiri bir durum soz konusu.
Olmasın*Ya deliyim ben şımarıcam bir tavsiyeniz yoksa yargınızda olmanız
Tavsiye vermisim zaten?Ya deliyim ben şımarıcam bir tavsiyeniz yoksa yargınızda olmanız
Öncelikle benimle bu tarz konuşamazsınız kabul etmediğimden değil randevum ocakta karşınızda askerlik arkadaşınız yok haddinizi bilin bu da 2 :)Ne istiyorsunuz?
Doktora git- gittim numara yaptım-neden- canım öyle istedi- ben iyi değilim kafamda susmayan sesler var kendini öldür diyorlar- doktora git numara yapma- ı ıhh canım istemiyor- e o zaman ya akli dengen tamamen yok yada dikkat çekmek için bunu yapıyorsun yada şımarıksın- yargılamayın- deliyim ben şımarık değilim- tavsiye vermiyorsanız susun- doktora git- bu tavsiyeyi kabul etmiyorum- peki ozaman doktora git
Biz mi gelip doktora götürelim?
Doktoru tutup size mi getirelim?
Car car laf yetiştireceğinize varsa ailenize yoksa en yakınınızdakilere durumunuzu anlatıp DOKTORA GİDİN VE DOĞRUYU SÖYLEYİN
Amacınız pışpışlanmaksa ayyyy canııııım sakın yapmaaaa yazık sana bebeğiiiim filansa burda kimse sizden sorumlu değil sizi pışpışlamak durumunda değil
E konuştumÖncelikle benimle bu tarz konuşamazsınız kabul etmediğimden değil randevum ocakta karşınızda askerlik arkadaşınız yok haddinizi bilin bu da 2 :)