Merhaba kızlar daha önce forumda sozlumden ayrıldıgımı anlatmıstım gerek yalanları hakaretlerı gerek aılesının benı ıster gıbı yapıp sevmemesı sonucunda ayrıldık.Ben kendımı yedım bıtırdım Ayrıldıkdan sonra 1 kez olsun İstanbula gelmedı konusmak ıcın.onlar okadar mutlularkı ( 8ay oldu benden sonra konusmadıgı kız kalmamıs bian once evlenmek için.Tam unuttum sogudum derken şimdı İstanbuldan kız bulmus gununu gun edıyormus.Ve ben hala salak gıbı evde oturmus üzülüyorum kendı kendıme...Neden ben kendıme bunu yapıyorum bılmıyorum
İlahi Adalet diyorum sadece....
Boşver gitsin.Hem sen nerden haber alıyorsun kimlerle gezdiğini ? Önce o yolları kapat bence.Görme,duyma,bilme...
Biraz sosyalleşip yeni insanlarla tanışmaya çalış.Evde oturup kara kara düşünmekten iyidir.
Eski arkadaşlarınla buluş,kimseyi bulamazsan kendi başına gezmeye çık.
Canım değcek biri değilmiş anlattığına göre ya bi uğraş bulsan kendine ne yapıyorsun bilmiyorum. Biri daha demiş bencede onunla ilgili haber aldığın kişi mi yerse neyse uzak dur hiç bilme en iyisi. Yaşanması gerekiyordu yaşandı diye düşün canm insanlar neleri kaybediyor senin kaybettiğin cok birşey yok. Kendini sev olursa olur olmazsa ben kendi kendime yeterim de her zaman ancak öyle mutlu olunuyor. Sen olmazsan hiçbiri olmazdı en önemlisi sensin boşver düşünmemeye çalış
Nedeni de alışkanlık canm cik seviyorum ölüyorum bitiyorum diye düşünme hissettiğin sadece boşluk onun yerine konusabilcegin biri olsa o boşluk dolar bu hissettiklerin azalır. Onunla ilgisi yok yani canm boşver sen
Boşver gitsin.Hem sen nerden haber alıyorsun kimlerle gezdiğini ? Önce o yolları kapat bence.Görme,duyma,bilme...
Biraz sosyalleşip yeni insanlarla tanışmaya çalış.Evde oturup kara kara düşünmekten iyidir.
Eski arkadaşlarınla buluş,kimseyi bulamazsan kendi başına gezmeye çık.
Nedeni de alışkanlık canm cik seviyorum ölüyorum bitiyorum diye düşünme hissettiğin sadece boşluk onun yerine konusabilcegin biri olsa o boşluk dolar bu hissettiklerin azalır. Onunla ilgisi yok yani canm boşver sen
[QUOTE="cerenyaman, post başkadır ey 55647, member: 475474"düşünyorum oda olmuyo sankı tum yollarım kapandı..Takıp etmek ıstemıyorum ama ıstem dısı bakasım gelıyor sureklı ([/QUOTE]
Sen kendine zarar vermekten baskabisey yapmiyorsun ki. Pozitif dusun ve hayatna arti seyler kat. Kara kara dusunmekle eline bisey gecmez. Hayatinin kiymetini bil şukret ve dua et. Gerisi gelir