Nedense Boğazım Düğümlendi

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.591
1.725
133
Beş yıl önce ayrıldığım nişanlımla bir aile dostumuz karşılaşmış.Dünya küçük.Hepimiz farklı şehirlerdeyiz ama denk gelmişler işte.
Biz maddi sebeplerden ötürü ayrılmıştık,bir de ben önce onların memleketine yerleşmeye evet demiştim sonradan sorunlar olunca vazgeçmiştim.
Dostumuzun akrabasının cenazesiymiş.Ölen eski nişanlımın kayın pederiymiş.Adam düğünlerne yakın bir zamanda intihar etmiş.Kızının evlenmesini istemiyormuş.Pskilojik problemleri de varmış.Üzerine de bu olay tuzu biberi olmuş.
Neyse cenazede eski nişanlımın annesi bunların yanına gelmiş.Çünkü eski nişanlım ve benim ailem onlarda ağırlanmıştık bir gün, ve çok memnun kalmış.Annesi de teşekkür etmek istemiş bunlara,saçma geldi ama neyse.Arabaya kadar uğurlamışlar. Aile dostumuz ,babamın arkadaşı benim babam gibidir ama eşine pek güvenmedim.Anlattıklarını bölük pörçük anlattı.Bir de eski kayınvalideyle muhatap olmuş.Neyse ..
Vel hasıl bunlar cenazeden üç ay sonra evlenmişler.Bu arada bu anlatılanlar üç yıl önceki olay.Fakat bize söylemek istememişler.Ben bunları duyunca neden kötü oldum bilmiyorum.Boğazım düğümlendi.Ben ayrılmanın doğru bir karar olduğuna inandım ,geri dönmedim.Ayrılık kararında ilk adım ondan gelmişti ama ben de onay vermiştim.Yani istiyordum zaten ayrılmayı.Bu olayları duyunca bir kez daha iyiki dedim ama boğazımdaki yumru saatlerce geçmedi...

tabi ki kolay degil, nisandan donmek de,
5 yil gecmis ustunden, uzulecek bir sey kalmamis bence.
ayrilmak icin sebepleriniz de varmis zaten.

Insanlardan eski nisanliniza dair seyleri size anlatmamalarini isteyebilirsiniz de,
bunda asla garip bir sey yok,
ama onunla muhatap olmasinlar konusmasinlar beklentiniz dogru degil. Yine eski kayinvalide adayi neden tesekkur etmek istemis sacma falan demeniz de olmamis. Sizi ilgilendirmez bu meseleler.

tabi ki kolay degil, nisandan donmek de,
5 yil gecmis ustunden, uzulecek bir sey kalmamis bence.
ayrilmak icin sebepleriniz de varmis zaten.

Insanlardan eski nisanliniza dair seyleri size anlatmamalarini isteyebilirsiniz de,
bunda asla garip bir sey yok,
ama onunla muhatap olmasinlar konusmasinlar beklentiniz dogru degil. Yine eski kayinvalide adayi neden tesekkur etmek istemis sacma falan demeniz de olmamis. Sizi ilgilendirmez bu

Siz evlendiniz mi? İster istemez eski nişanlınızın hayatına kaldığı yerden devam etmesinden etkilendiniz sanırım. Eski kv nizin teşekkür etme gereksinimi de saçma falan değil. Nezaketten.

O zaman da iki yıl geçmişti ayrılığın üzerinden.Gidip x sizden bahsetti deyip konuşmaya başlaması garip geldi.İlgilendirmemeai lazım ama ilgimi çekti.Beş yıl geçmiş bir olay hala hafızamda çünkü ben ayrılsam da çok sevmiştim.Ve ondan beklemiyordum.Ayrıldığıma üzülmeden sevdiğim insanlar öldü ve onların yasını tuttum.Belki de bundan böyle üzüldüm.

Bana devam edemiyormuş gibi geldi.
Ama etmiş ayrıldıktan iki yıl sonra nişanlanmış sonra da kp istememesine hatta intihar etmesine rağmen nişanlısı da vazgeçmemiş evlenmişler. Siz bir şeyler hissettiğinizi mi anladınız ya da kıskandınız mı acaba? Olabilir insani duygular bunlar gayet normal yani.

Ama etmiş ayrıldıktan iki yıl sonra nişanlanmış sonra da kp istememesine hatta intihar etmesine rağmen nişanlısı da vazgeçmemiş evlenmişler. Siz bir şeyler hissettiğinizi mi anladınız ya da kıskandınız mı acaba? Olabilir insani duygular bunlar gayet normal yani.
Açıkçası ben eski nişanlımı nişanlılık sürecinde bile benimseyemedim.Sınradan sevdim ama iç sesim hep dönmemi istedi.Ben sadece haksızlığa uğradığımı düşündüm.Gerçekten.Bu yüzden hayatına devam ettiğini bilmek beni üzdü.Ama edemese daha çok üzerdi.

Bira boşluktasınız sanırım. Siz ayrılalı 5 yıl olmuş, bu olay olalı 3 yıl olmuş. Zaman geçmiş sular akmış yani.

Kim kime ne için teşekkür etmiş o kısmı tam anlayamadım ama iki yetişkin aile bir sebeple tanışmışlar aynı sofrada yemek yedikleri olmuş. Daha sonra da cenazede karşılaşınca selamlaşmaları filan gayet normal geldi bana. Size bunları anlatan da 5 yıl geçtiği için aradan öylesine anlatmıştır büyük ihtimalle. Artık bir hissiniz olmadığımı düşünmüştür.

Mesajlara yazdığınız cevaplar da biraz çelişkili geldi bana. Eski nişanlınız hayatına devam edemedi demişsiniz ama adam evlenmiş belki de çocuğu olmuş. Bu çıkarıma nasıl vardınız mesela? Ayrıldığıma hiç pişman değilim zaten içime sinmemişti demişsiniz. E o zaman neye boğazınız düğümlendi? Niye nişanlınızın ayrılmak istemesine şaşırdınız? Zaten olmadı diye sevinmeniz lazım hiç istememişsiniz. Başınız sağ olsun tabi ki ama tüm bu anlatılanların sizin kayıplarınızla ne alakası var?

Aynisi gecen bana da oldu. 10 ay önce ayrildigim eski nisanlimin evlendigini ögrendim. Bi kac gün "nasil olur ya" modindaydim ama sonra gecti, kendisine mutluluklar diliyorum, cünkü ömür billah bekar kalsaydi bile ben onunla zaten tekrar bir araya gelmek istemezdim.

Bira boşluktasınız sanırım. Siz ayrılalı 5 yıl olmuş, bu olay olalı 3 yıl olmuş. Zaman geçmiş sular akmış yani.

Kim kime ne için teşekkür etmiş o kısmı tam anlayamadım ama iki yetişkin aile bir sebeple tanışmışlar aynı sofrada yemek yedikleri olmuş. Daha sonra da cenazede karşılaşınca selamlaşmaları filan gayet normal geldi bana. Size bunları anlatan da 5 yıl geçtiği için aradan öylesine anlatmıştır büyük ihtimalle. Artık bir hissiniz olmadığımı düşünmüştür.

Mesajlara yazdığınız cevaplar da biraz çelişkili geldi bana. Eski nişanlınız hayatına devam edemedi demişsiniz ama adam evlenmiş belki de çocuğu olmuş. Bu çıkarıma nasıl vardınız mesela? Ayrıldığıma hiç pişman değilim zaten içime sinmemişti demişsiniz. E o zaman neye boğazınız düğümlendi? Niye nişanlınızın ayrılmak istemesine şaşırdınız? Zaten olmadı diye sevinmeniz lazım hiç istememişsiniz. Başınız sağ olsun tabi ki ama tüm bu anlatılanların sizin kayıplarınızla ne alakası var?
Ortak bir yanımız var.Babamın dostu x amcayı kıskandım biraz.Onlarla aynı yöreden eşi. Bir daha karşılaşmak istemezdim.Yine karşılaşmayacağım belki ama illa ki bir haberim gidecek bir haberimi alacak.Belki de unutamadım henüz

Ortak bir yanımız var.Babamın dostu x amcayı kıskandım biraz.Onlarla aynı yöreden eşi. Bir daha karşılaşmak istemezdim.Yine karşılaşmayacağım belki ama illa ki bir haberim gidecek bir haberimi alacak.Belki de unutamadım henüz
Ya kafanız karışık ya unutamadınız bence de.

Ilk duydugunuz icin böyle hissetmeniz normal bence. Birkaç güne geçer. Insaniz sonucta taştan degiliz yok 5 yil gecmis ne etkilenmesi vs diyenleri anlayamiyorum. Insan tuhaf oluyo cunku ilk duyunca, sonucta oturup buna yas tutmazsiniz gunlerce..Bazi insanlar daha duygusaldir hepimiz bir degiliz bir olsak bu kadar sey yasanmazdi zaten.

Peki siz evlendiniz mi veya hayatınıza birisi girdimi sonraki süreçte? Kızın babası neden bukadar istemeyip intihar etmiş çok üzücü gercekten.eski nişanlı olmasa bile insani olarak etkilenmeniz gayet normal.buyuk şeyler yaşamışlar.

Back
X